Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Του είχαν πει ότι θα πέθαινε πριν γίνει 30...Πήρε όμως την απόφαση και έχασε 83 κιλά, μεταμορφώνοντας τον εαυτό του!

Έκανε ένα δώρο στον εαυτό του!

3 Μαρτίου 2020 17:25
Του είχαν πει ότι θα πέθαινε πριν γίνει 30...Πήρε όμως την απόφαση και έχασε 83 κιλά, μεταμορφώνοντας τον εαυτό του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γιατρός του τον προειδοποίησε ότι θα πέθαινε μέχρι να φτάσει τα 30 του, αν δεν άλλαζε τις κακές του συνήθειες και δεν έχανε τα απαραίτητα κιλά. Η εικόνα του σήμερα μετά από την μεταμόρφωσή του, θα σας αφήσει άφωνους!

Αυτός είναι ο παλιός εαυτός του Ράιαν Κλάρκ. Στην ηλικία των 24 ετών είχε βάρος 174 κιλά, ένιωθε κατάθλιψη, άγχος και βίωνε πόνους στο στήθος μεταξύ άλλων ζητημάτων υγείας. Περιμένοντας ένα δεύτερο παιδί, ήρθε η στιγμή για να αλλάξει.

“Αν δεν ζούσε μέχρι τα 30, τα παιδιά μας ούτε που θα τον θυμούνταν. Έτσι ξύπνησε μια μέρα και πήρε την απόφαση να αλλάξει, ” θυμάται η γυναίκα του Ράιαν, η Αλίσσα!

Αυτός είναι ο Ράιαν τώρα — 83 κιλά πιο ελαφρύς και πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Μπορείτε και εσείς να χάσετε εύκολα κιλά και να αλλάξετε την διατροφή σας με αυτή την διαίτα, που μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο Ράιαν μεταμόρφωσε τον εαυτό του σε μόλις 10 μήνες, αλλά δεν ήταν εύκολο. Πηγαίνει στο γυμναστήριο δύο φορές την ημέρα και έχει αλλάξει εντελώς τις διατροφικές του συνήθειες.

Αν και το γυμναστήριο ήταν ένα σημαντικό μέρος της μεταμόρφωσής του, η Αλίσσα δήλωσε ότι «ήταν δύσκολο να πηγαίνει επειδή τον κοιτούσαν όλοι επίμονα».

“Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελε καν να πάει και τον παρότρυνα εγώ, ” αναφέρει η Αλίσσα. Έτσι ξεκίνησε το μότο του Ράιαν: Δεν Μπορώ να Σταματήσω, Δεν Θα Σταματήσω.

Πλέον, κάνει μια ώρα αεροβικής άσκησης, πριν πάει για στο πανεπιστήμιο για νομικές σπουδές. Έπειτα το βράδυ, κάνει μιάμιση ώρα προπόνηση με βάρη.

Έχει επίσης αλλάξει και την παρέα του, επιλέγοντας άτομα που τον κρατάνε επικεντρωμένο στον στόχο του. Πλέον τόσο ο Ράιαν και η Αλίσσα χωράνε μαζί στο παλιό του παντελόνι.

Πλέον δεν έχει αλλάξει μόνο η εξωτερική του εμφάνιση, αλλά και η ψυχική του διάθεση. “Είναι περισσότερο στο παρόν, περισσότερο ευδιάθετος, από όσο ήταν πριν από 10 μήνες, ” δήλωσε η Αλίσσα. “Νιώθω ότι είμαι παντρεμένη με ένα διαφορετικό άντρα.”

Και ενώ η προπόνηση με βάρη έχει βοηθήσει, έχει αποκτήσει χαλαρό δέρμα από την μεγάλη απώλεια κιλών. Σε ένα βίντεο στο Facebook, δήλωσε ότι έχει επίγνωση για αυτό το γεγονός, αλλά δεν θα αφήσει τους επικριτές του να τον ρίξουν ψυχολογικά. Έχει δουλέψει σκληρά για το σώμα που απέκτησε τώρα.

Τώρα, ο Ράιαν θέλει να εμπνεύσει άλλους να κάνουν το δικό τους ξεκίνημα για μια καλύτερη ζωή, μέσω της σελίδας του στο Facebook και το Instagram. Όλοι είμαστε διαφορετικοί, αλλά θέλει να πει σε όλους ότι η αλλαγή είναι δυνατή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share