Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έθαψε" ένα μάνγκο μέσα σε ρύζι - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε!

Ούτε που το είχαμε σκεφτεί!

3 Μαρτίου 2020 16:14
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μυστικά για να ωριμάσει ένα φρούτο πιο γρήγορα ή για να δώσεις μια μικρή παράταση στη ζωή του είναι πολλά και συχνά μαθαίνουμε όλο και κάποιο καινούριο. Σήμερα, είδαμε μπροστά μας ένα βίντεο όπου ένας άνδρας "έθαψε" μέσα σε ρύζι ένα μάνγκο και απορήσαμε για το λόγο. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο tip μας κινεί το ενδιαφέρον, δείτε εδώ τι θα γίνει αν ρίξεις μπέικν πάουντερ πάνω σε ένα μήλο.

Το ρύζι λοιπόν τραβάει την υγρασία και βυθίζοντας μέσα του άγουρο φρούτο δεν το επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με τον αέρα, συνεπώς κάνει την ωρίμανση του λίγο πιο γρήγορη.

Δείτε παραπάνω λεπτομέρειες καθώς και άλλα tips στο βίντεο που ακολουθεί:

Try these no-fail kitchen tips!

Try these no-fail kitchen tips!

Posted by Blossom on Thursday, October 17, 2019

Μην πετάτε τα τσόφλια των αυγών: Δείτε σε τι μπορούν να σας φανούν χρήσιμα!

Μην πετάτε τα τσόφλια των αυγών και δείτε σε τι μπορούν να σας φανούν χρήσιμα!

Την επόμενη φορά που θα κάνετε μια ομελέτα, μην πετάξετε τα τσόφλια, έχουν πολλές χρήσεις, όπως και τα ίδια τα αυγά!
Βάλτε τα στο πρόσωπό σας

Για να επαναφέρετε τη νεανική λάμψη στο δέρμα σας, κονιορτοποιείστε καθαρά, αποξηραμένα τσόφλια αβγών με γουδί και γουδοχέρι. Αναμίξτε τη σκόνη με λίγο ασπράδι αυγού και απλώστε στο δέρμα σας. Αφήνουμε το μείγμα να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλένουμε.

Καθαρίστε το σπίτι σας


Τα τσόφλια των αυγών κάνουν ένα θαυμάσιο (και μη τοξικό!) λειαντικό για τον καθαρισμό της κατσαρόλας και των τηγανιών. Ανακατέψτε τα με λίγο νερό και σαπούνι για ένα ισχυρό καθαριστικό.

Γλυκάνετε τον καφέ σας
Προσθέστε μερικά τριμμένα τσόφλια αυγών στους σπόρους του καφέ πριν την άλεση τους για να γίνει λιγότερο πικρός. Όταν τελειώσετε, πετάξτε τους σπόρους και τα τσόφλια!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share