Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Έβαλε οδοντόκρεμα μέσα σε ένα ποτήρι με τα ούρα της - Αυτό που έμαθε τη σόκαρε!

Αδιανόητο!

3 Μαρτίου 2020 14:44
Απίστευτο: Έβαλε οδοντόκρεμα μέσα σε ένα ποτήρι με τα ούρα της - Αυτό που έμαθε τη σόκαρε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η οδοντόκρεμα πέραν της φυσιολογικής της χρήσης έχει φανεί χρήσιμη και σωτήρια και σε πολλά ακόμα θέματα που ούτε που πηγαίνει το μυαλό σας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν κάθε βράδυ βάζετε οδοντόκρεμα στα νύχια σας!

Αυτό που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο θα σας αποκαλύψει έναν νέο τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οδοντόκρεμα καθώς θα δείτε μια γυναίκα να ρίχνει λίγη μέσα σε ένα ποτήρι με τα ούρα της, κάτι που οδηγεί σε ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα.

Κι όμως όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό είναι ένα φυσικό τεστ εγκυμοσύνης στο σπίτι!

Τα βήματα είναι απλούστατα:

Συγκεντρώνετε σε έναν ουροσυλλέκτη τα ούρα σας. Έπειτα βάζετε αρκετή ποσότητα λευκής οδοντόκρεμας μέσα σε ένα ποτήρι μαζί με μερικές σταγόνες από τα ούρα σας. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη μάρκα, απλά να είναι λευκή. Έπειτα περιμένετε η οδοντόκρεμα να γίνει αφρώδης και πηχτή (όπως στο παράδειγμα του παρακάτω βίντεο). Εάν συμβεί, τότε είστε έγκυος. Αν όμως η οδοντόκρεμα δεν αλλάξει χρώμα τότε δεν υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Σε ένα τηγάνι ρίχνει οδοντόκρεμα και σαπούνι! Αυτό που γίνεται στην συνέχεια είναι σοκαριστικό...

Στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε ένα πείραμα με ένα ζεστό τηγάνι και αντικείμενα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας, όπως το σαπούνι και η οδοντόκρεμα. Είχατε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει όταν βάζεις σε ένα ζεστό τηγάνι κάποιο από αυτά;

Ας υπενθυμίσουμε ότι η οδοντόκρεμα έχει και άλλες χρήσεις πέρα από την καθαριότητα και την φροντίδα της υγιεινής των δοντιών. Μπορείτε να βάλετε λίγη από αυτή στο χέρι σας και στην συνέχεια να το δέσετε με έναν επίδεσμο. Έτσι θα απαλλαγείτε από προβλήματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους!

Να σημειώσουμε ότι παρά τις πολλαπλές χρήσεις της, σίγουρα δεν τρώγεται, και το τηγάνισμα της στο βίντεο είναι ξεκάθαρα ένα πείραμα και δεν αποτελεί κάποια συνταγή μαγειρικής!

Τρίβει οδοντόκρεμα πάνω στην οθόνη του κινητού! Ο λόγος; Θα σας αφήσει άφωνους!

Η οδοντόκρεμα έχει κάποιες μαγεικές χρήσεις που δεν πέρναγαν ποτέ από το μυαλό μας. Μια από αυτή είναι αυτό που συμβαίνει όταν τρίβεις λίγη απο αυτή στην οθόνη του κινητού. Δεν φαντάζεστε σε τι χρησιμεύει!

Δείτε επίσης: 11χρονη έχασε τη ζωή της από οδοντόκρεμα: Η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς!

Με οδοντόκρεμα μπορείτε να εξομαλύνετε τις γρατσουνιές της οθόνης του κινητού σας. Πώς θα το κάνετε αυτό;

Βάλτε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα πανί και τρίψτε τις γρατσουνιές για να τις εξομαλύνετε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share