Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η κόρη τους παραπονιόταν ότι έβλεπε ένα φάντασμα στο παράθυρο της...Αυτό που ανακάλυψαν θα σας ανατριχιάσει!

Δεν θα το πιστεύετε!

3 Μαρτίου 2020 14:46
Η κόρη τους παραπονιόταν ότι έβλεπε ένα φάντασμα στο παράθυρο της...Αυτό που ανακάλυψαν θα σας ανατριχιάσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα που τα παιδιά της παραπονιόνταν για ένα φάντασμα στο σπίτι τους, αποκάλυψε πως ανακάλυψε ότι ο γιος του γείτονα έκανε κάτι ανατριχιαστικό στο παράθυρο της κόρης του. Διαβάστε το πρώτοι στο Athensmagazine.gr!

Η Λίθ Μακκάου, 31 ετών, από το Λίβερπουλ, δήλωσε ότι η οικογενειακή ζωή έγινε «ανυπόφορη» όταν τα τρία τρομοκρατημένα παιδιά της δήλωναν επανειλημμένα ότι είδαν ένα φάντασμα επάνω στο σπίτι τους. Πολλές φορές τα παιδιά παραπονιούνται για ανεξήγητα φαινόμενα, όπως αυτό εδώ, που έλεγε ότι χάνονται τα παιχνίδια του, αλλά αυτή η ιστορία έχει λογική εξήγηγση.

Μετά από αρκετούς μήνες παρατηρήσεως, η Λίθ ανακάλυψε τον απειλητικό ξένο στην κρεβατοκάμαρά της, προτού ξεφύγει από το σπίτι και τηλεφωνήσει στην αστυνομία.

Μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε τον Πίτερ Χόρνμπι, 29 ετών, γιο του γείτονα της διπλανής πόρτας τους, ο οποίος καταδικάστηκε για διάρρηξη και κοινή επίθεση τον Ιούνιο του 2019 και φυλακίστηκε για δυόμισι χρόνια.

Εξήγησε: "Το παράθυρο της κουζίνας μου βοηθάει, οπότε είχα μια πολύ καλή ιδέα για το πότε έρχεται και φεύγει ο γείτονάς μου και μπορούσα να τον παρακολουθήσω".

Αλλά η Λίθ είπε ότι ήταν μπερδεμένη γιατί συχνά ακούει την τηλεόραση του γείτονα, είχε σχεδόν πάντα φασαρία, ακόμη και όταν η ηλικιωμένη γυναίκα βγαίνει στα μαγαζιά.

Έχει αποκαλύψει: "Μάλλον πήγε λίγο κωφά γιατί μπορούσα να ακούσω την τηλεόρασή της από την κοντινή πόρτα. Όταν λοιπόν άρχισα να το ακούω φωνάζοντας όταν ήξερα ότι είχε ξεφύγει από τα καταστήματα, νόμιζα ότι ήταν παράξενο.

«Νόμιζα ότι πρέπει να είχε ξεχάσει να την απενεργοποιήσει. Αλλά τότε άρχισα να ακούω να χτυπήμαρα και ήξερα ότι ήταν έξω.

Αφού επιβεβαίωσε με άλλους ότι ο γείτονας δεν είχε μυστικό σύντροφο, η Λίθ προσπάθησε να το σκεφτεί με το μυαλό της.

Αλλά δεν ήταν πολύ πριν η εννιάχρονη κόρη της, Ροζέ, τρομάξει φωνάζοντας για βοήθεια, παίζοντας επάνω στο σπίτι τους.

Η Λίθ υπενθύμισε: «Πάω στον επάνω όροφο και την βρήκα με δάκρυα, παγωμένη στο σημείο, δείχνοντας το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς της. Η καρδιά μου πήγε να σταματήσει, καθώς άνοιξα τις κουρτίνες, αλλά δεν υπήρχε τίποτα εκεί.

«Την καθησύχασα ότι φαντάζεσταν πράγματα. Αλλά τα παιδιά άρχισαν να διαμαρτύρονται για αυτό το «φάντασμα» τις περισσότερες μέρες και έφτασαν στο σημείο να μην πηγαίνουν ούτε τουαλέτα μόνα τους.

Τότε άρχισε να το ψάχνει σε φόρουμ στο διαδίκτυο και σοκαρίστηκε όταν είδε τον γείτονα!

«Αλλά αισθάνθηκα ότι ένας κόμπος φόβου σφίγγει στο στομάχι μου καθώς έσπρωξα την πόρτα του υπνοδωματίου μου.

Η Λιθ τρομοκρατήθηκε όταν βρήκε έναν άνδρα να στέκεται στην κρεβατοκάμαρά της, «κοιτάζοντας δεξιά της», και είπε ότι ήταν «σαν μια σκηνή από μια ταινία τρόμου».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share