Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ζητείται υπάλληλος για να δοκιμάζει βερνίκια νυχιών με μισθό 48.000€!

Απίστευτο!

3 Μαρτίου 2020 14:28
Ζητείται υπάλληλος για να δοκιμάζει βερνίκια νυχιών με μισθό 48.000€!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια εταιρία ζητά υπάλληλο για να δοκιμάζει βερνίκια νυχιών έναντι του αστρονομικού ποσού των 48.000 €! Σίγουρα προκαλεί σοκ αλλά και απορία για το ποιες ακριβώς είναι οι απαιτήσεις για να δικαιούσαι ένα τόσο μεγάλο ποσό, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μια αγγελία μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό καθώς μπορείτε να δείτε εδώ την αγγελία που ζητά δοκιμαστές για οίκους ανοχής.

Η εν λόγω δουλειά δεν είναι λαμπερή, αλλά είναι ονειρική. Η προσληφθείσα θα πρέπει να δοκιμάζει 50 μανό και αξεσουάρ νυχιών το μήνα, να τα τεστάρει και να γράφει τη γνώμη της για αυτά. Επίσης, θα πρέπει να φωτογραφίζει διαρκώς τα χέρια της.

Η δοκιμάστρια μανό που θα προσληφθεί θα πρέπει όσο διάστημα εργάζεται για τη Νailbox να αποφύγει κάθε είδους εργασία με τα χέρια, από πλύσιμο πιάτων και σκούπισμα, μέχρι την… κηπουρική.

Στα θετικά περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι δεν υπάρχει ωράριο, και ότι η δοκιμάστραια θα μπορεί να εργάζεται και από το σπίτι της. Συν του ότι πέρα από τον ασύλληπτο μισθό της, η δοκιμάστρια μανό θα λάβει και πολλά άλλα δώρα που έχουν να κάνουν με τη φροντίδα των νυχιών.

Προφανώς η εν λόγω θέση έχει και κάποιες βασικές απαιτήσεις. Όπως ότι η υποψήφια θα πρέπει να είναι κάποια που προσέχει την εμφάνισή της και κυρίως τα νύχια της, να έχει ενθουσιασμό για τα προϊόντα ομορφιάς, αλλά και κριτική σκέψη για να διακρίνει τα καλύτερα προϊόντα και χρώματα. Θα πρέπει επίσης να έχει άποψη για τη μόδα, να είναι ενημερωμένη σχετικά δηλαδή αλλά και να δημιουργεί και η ίδια μόδα.

"Ζητούνται γυμνοί σερβιτόροι για δεξίωση γάμου"! Η αγγελία που θα σας αφήσει άφωνους!

Όταν ξεκινάς να οργανώνεις το γάμο σου το άγχος σου είναι απίστευτο και προσπαθείς να τα κάνεις όλα τέλεια. Μερικών ζευγαριών όμως οι απαιτήσεις ξεπερνούν κάθε φαντασία, με τρανό παράδειγμα αυτό το ζευγάρι από το Μπέρκσαϊρ που αναζητά σερβιτόρους για τη δεξίωση του γάμου του. Ωστόσο, εξίσου "ενδιαφέρουσα" είναι και μια αγγελία στην οποία αναζητούν δοκιμαστές για οίκους ανοχής!

Οι μελλόνυμφοι πρόκειται να υποδεχθούν τους καλεσμένους τους γυμνούς και το ίδιο επιθυμούν να είναι και οι σερβιτόροι της δεξίωσής τους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι που είναι γυμνιστές αναζητά τέσσερα άτομα και δύο ανθρώπους για το μπαρ μέσω αγγελίας που δημοσιεύτηκε το περασμένο σαββατοκύριακο, καθώς αυτοί που είχαν προσλάβει παραιτήθηκαν λόγω της ιδιαιτερότητας της δεξίωσης…

Η δεξίωση του γάμου θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό σπίτι του γαμπρού στο Μπέρκσαϊρ, όπου αναμένεται να παραβρεθούν 30 ολόγυμνοι καλεσμένοι.

«Ο αρραβωνιαστικός μου και εγώ είμαστε γυμνιστές και γιορτάζουμε αυτόν τον τρόπο ζωής, όπως η οικογένειά μας και οι φίλοι μας, οπότε ο ένας γυμνός γάμος είναι ο μόνος τρόπος που θέλουμε να ανταλλάξουμε όρκους ο ένας στον άλλον», αναφέρει η αγγελία.

«Εξετάσαμε το ενδεχόμενο να έχουμε ντυμένο προσωπικό, ωστόσο, δεν νιώθουμε άνετα με την παρουσία ντυμένων ανθρώπων, οπότε γιατί να νιώσουμε άβολα την πιο ιδιαίτερη μέρα της ζωής μας;», σημειώνει μεταξύ άλλων ενώ παρακάτω συμπληρώνει προσθέτει: «Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι κάτι που ο μέσος σερβιτόρος θα ήταν χαρούμενος να το κάνει, αλλά ελπίζουμε να βρούμε ανθρώπους που είναι άνετοι με το σώμα τους ή να είναι γυμνιστές».

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου και μέσω της αγγελίας το ζευγάρι ελπίζει να βρει προσωπικό. Μάλιστα, κάθε εργαζόμενος θα λάβει κάτι παραπάνω από 33 ευρώ την ώρα για την εργασία του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share