Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: 29χρονη γυναίκα είναι αλλεργική στον άνδρα της γι 'αυτόν τον απίστευτο λόγο

Δε μπορεί ούτε να τον φιλήσει!

3 Μαρτίου 2020 13:35
Αδιανόητο: 29χρονη γυναίκα είναι αλλεργική στον άνδρα της γι 'αυτόν τον απίστευτο λόγο

Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει σε αυτό που το ζευγάρι, αφού αυτή η 29χρονη είναι αλλεργική στον άνδρα της λόγω σπάνιας ασθένειας!

Η Τζοάνα Γουάτκινς είναι μια 29χρονη γυναίκα από τις ΗΠΑ και είναι αλλεργική στον σύζυγο της σε μεγάλο βαθμό.

Η Τζοάνα πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο. Λέγετε Mast Cell Activation Syndrome και είναι μια σοβαρή διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος. Η διαταραχή αυτή την καθιστά αλλεργική σχεδόν στα πάντα, ακόμη και στη μυρωδιά του άνδρα της.

Το ζευγάρι αναγκάζεται να καταφύγει σε ασυνήθιστες πρακτικές για μοιραστεί κάτι, π.χ. μια ταινία. Οι δυο τους βλέπουν το ίδιο έργο, αλλά σε διαφορετικά δωμάτια και μοιράζονται τις σκέψεις τους μέσω μηνυμάτων.

Η Τζοάνα ζει μόνη της σε μια σοφίτα με σφραγισμένα παράθυρα και κλειστές πόρτες. Έχει και ειδικά μηχανήματα να φιλτράρουν τον αέρα για να τον καθαρίσουν από αλλεργιογόνους παράγοντες. Όταν η γυναίκα, που ήταν δασκάλα, παντρεύτηκε το 2013. Δεν περίμενε ότι η πάθησή της θα εξελισσόταν τόσο σοβαρά. Το 2016, το ζευγάρι συνειδητοποίησε πλέον ότι ήταν αδύνατο να μοιραστεί μια κοινή ζωή.

Αυτό συνέβη σταδιακά, καθώς η Τζοάνα άρχισε να νιώθει όλο και πιο άσχημα κάθε φορά που ο άνδρας της έμπαινε στο δωμάτιό της. Κάποια στιγμή, άρχισε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να έχει σοβαρά συμπτώματα αναφυλαξίας.

Αλλεργική στον άντρα της: Αλλεργία και στους γονείς της
Η γυναίκα είχε προηγουμένως αλλεργικές αντιδράσεις απέναντι στους γονείς της. Η φαρμακευτική αγωγή για το εν λόγω σύνδρομο δεν τη βοηθά μέχρι στιγμής.

Οι γιατροί δοκιμάζουν διάφορες θεραπείες, μέχρι στιγμής χωρίς αποτέλεσμα. Η γυναίκα, όπως ανέφερε, μπορεί να έχει αλλεργικές αντιδράσεις ακόμη κι αν μυρίσει ένα τσιγάρο ή μια πίτσα από άλλα σπίτια σε απόσταση, γι’ αυτό αναγκάζεται να μένει με κλειστά παράθυρα, ιδίως όταν ο άνεμος φυσάει προς το μέρος του σπιτιού της.

Αν αυτό σας φάνηκε παράξενο, δείτε τότε και τι πραγματικά περίεργο κρύβει και αυτό το ζευγάρι!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share