Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

31χρονος έχει σχέση με 91χρονη γιαγιά: Η ιστορία που δίχασε τον πλανήτη!

Δείτε την ιστορία!

2 Μαρτίου 2020 08:37
31χρονος έχει σχέση με 91χρονη γιαγιά: Η ιστορία που δίχασε τον πλανήτη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό το ζευγάρι πιστεύει πραγματικά ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δεν θα έπρεπε να αποτελεί εμπόδιο στην αληθινή αγάπη. Ο 31χρονος Κάιλ Τζόουνς, έχει σχέση με την 91χρονη γιαγιά, Μάρτζορι Μακ Κουλ.

Αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε, δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν. Δείτε και το τι έγινε 5 χρόνια, από τότε που έβαλαν την νεκρή γιαγιά τους στον τάφο της μαζί με το κινητό.

Ο 31χρονος Κάιλ Τζόουνς, έχει σχέση με την 91χρονη Μάρτζορι Μακ Κουλ.

Τον τελευταίο καιρό, το ζευγάρι έχει γίνει θέμα σε πολλές ιστοσελίδες, όπως η HuffingtonPost. Στην συγκεκριμένη σελίδα, η Μάρτζορι αποκάλυψε μερικές πολύ προσωπικές πληροφορίες του ζευγαριού:

“Γλυκέ μου, μπορώ να βάλω το πόδι μου πάνω στον ώμο του. Δεν κάνω πλάκα…”

“Παίρνω πολλή αγάπη και προσοχή”, τόνισε η Μάρτζορι.

Ο Κάιλ δεν ήταν τόσο αποκαλυπτικός και ανέφερε:

“Έχουμε μια πολύ σωματική σχέση. Μιλάμε στο τηλέφωνο μια στο τόσο, αλλά είναι πολύ σεξουαλική. Έχουμε βγει έξω μερικές φορές, αλλά η σχέση μας είναι πολύ σεξουαλική. Συνήθως, μου αρέσουν πολύ τα πράγματα για τα οποία ανησυχούν πολύ οι γυναίκες, όπως οι γραμμές στον λαιμό και οι ρυτίδες. Οι γυναίκες ανησυχούν ότι το στήθος τους θα κρεμάσει, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και μου αρέσει. Δεν είμαι φαν της πλαστικής χειρουργικής. Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσουν τα γκρίζα μαλλιά. Προτιμώ τα πλατινέ και φυσικά.”

Ο Κάιλ ξεκαθαρίζει ότι δεν κυνηγάει τα χρήματά της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2009 σε ένα βιβλιοπωλείο και η Μάρτζορι δέχθηκε να βγει ραντεβού με τον Κάιλ, έχοντας μείνει για 37 χρόνια μόνη της, μετά το διαζύγιό της. Παρά τις αμφιβολίες για τις προθέσεις του Κάιλ, εκείνος υποστηρίζει ότι δεν κυνηγάει τα χρήματά της και η Μάρτζορι αναφέρει ότι δεν έχει κάποια περιουσία, ούτως ή άλλως.

Η παγίδα βέβαια, είναι ότι ο Κάιλ έχει βγει και με άλλες μεγαλύτερες γυναίκες ταυτόχρονα στο παρελθόν.

Πώς αισθάνεται η Μάρτζορι με αυτό το γεγονός:

“Στην αρχή ζήλευα τις άλλες γυναίκες, αλλά συνεχίζει να γυρίζει πίσω σε μένα και να μου λέει ότι είμαι η καλύτερη. Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης μας είναι υπέροχη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share