Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό είναι το πρόσωπο του κακού που δεν είδαμε ποτέ στον Αστυνόμο Σαΐνη (photos)

Επιτέλους λύθηκε η παιδική μας απορία!

1 Μαρτίου 2020 14:14
Αυτό είναι το πρόσωπο του κακού που δεν είδαμε ποτέ στον Αστυνόμο Σαΐνη (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποιος δε μεγάλωσε με αστυνόμο Σαΐνη; Ο δαιμόνιος και πανέξυπνος ήρωας των παιδικών μας χρόνων που μας καθήλωνε ώρες ατελείωτες μπροστά από μια οθόνη. Και μιας και αναφερόμαστε σε παιδικά χρόνια, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα παιδικά που τρώγαμε σαν παιδιά για να είναι ολοκληρωμένη η αναδρομή!

Στη σειρά εξίσου σημαντικό ρόλο με τον Αστυνόμο Σαΐνη είχε και ένας κακός, του οποίου το πρόσωπο δεν είδαμε ποτέ. Παρά μόνο το χέρι του με το σιδερένιο γάντι να χαϊδεύει μία γάτα. Ο περιβόητος «Dr. Claw» προσπαθούσε να εξολοθρεύσει με κάθε τρόπο τον αστυνομικό, τον οποίο έσωζε σχεδόν πάντα η ανιψιά του.

Ο δημιουργός του Inspector Gadget μπορεί να είχε φανταστεί πώς θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο του Dr. Claw αλλά ποτέ δεν μας τον έδειξε στη σειρά κινουμένων σχεδίων. Έτσι για χρόνια αυτό το μυστήριο έμεινε άλυτο.

Το πρόσωπό του εμφανίστηκε μετά το 1999 μέσα από τη φαντασία άλλων δημιουργών. Αρχικά στην ταινία «Αστυνόμος Σαΐνης», στο ομώνυμο βιντεοπαιχνίδι της παιχνιδομηχανής Super Nintendo αλλά και σε action figure. Μάλιστα οι δημιουργοί της φιγούρας έκαναν ένα διαφημιστικό τρικ για να αναγκάσουν τους πελάτες στην αγορά του Dr. Claw καθώς είχαν τοποθετήσει ένα αυτοκόλλητο μπροστά από το πρόσωπό του στη συσκευασία. Η μόνη περίπτωση να έβλεπε κάποιος το πρόσωπο ήταν να αγόραζε το παιχνίδι και να το άνοιγε.


Σε ποιο κοντινές με εμάς εποχές το πρόσωπο του σούπερ κακού εμφανίζεται στο παιχνίδι για iPhone, «Inspector Gadget’s MAD Dash»

10 κρυμμένα μηνύματα μόνο για ενήλικες σε παιδικά κινούμενα σχέδια!

Όταν οι παραγωγοί των παιδικών ταινιών περνούν μηνύματα για ενήλικες σε παιδικά κινούμενα σχέδια! Δείτε τα κρυφά μηνύματα που δεν θα είχες παρατηρήσει..Δεκάδες σκηνές σε παιδικές ταινίες και κινούμενα παιδικά σχέδια έχουν κρυμμένα μηνύματα που μόνο οι ενήλικες μπορούν να καταλάβουν.

Και πάλι όμως ίσως να μην τα έχει παρατηρήσει κανένας ως τώρα. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε και άλλα από αυτά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share