Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook, πολλοί ήταν αυτοί που την έκραξαν. Μόλις τη δείτε ολόκληρη θα…

Απίστευτο!

29 Φεβρουαρίου 2020 17:54
Όταν ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Facebook, πολλοί ήταν αυτοί που την έκραξαν. Μόλις τη δείτε ολόκληρη θα…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά καιρούς έχουμε δει άπειρες αμφιλεγόμενες φωτογραφίες και βίντεο σε όλα τα social media, από ακραία και χυδαία έως ξεκαρδιστικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως πολλές φωτογραφίες συζητιούνται για πολύ καιρό μετά το πρώτο κλικ, δείτε εδώ τη φωτογραφία μιας μικρής με τους γονείς της και τι ακριβώς συνέβη 17 χρόνια μετά!

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των χρηστών των social media έπεσε μια φωτογραφία της Κρίσι Τέιτζεν η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και το ανακοίνωσε στους followers της με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Λοιπόν την Πέμπτη, μπήκε στο Instagram και έκανε Snapchat για να μοιραστεί το πώς ετοιμάζεται για τα events στο κόκκινο χαλί ενώ είναι έγκυος.

Στο βίντεο σχολίαζε για τα κόλπα του πώς να ψωνίζεις στην εγκυμοσύνη, ενώ φορούσε αθλητικά ρούχα εγκυμοσύνης και ταινία στο στήθος.

Μπορεί στην αρχή να μην έλαβε και τα καλύτερα σχόλια αλλά στη συνέχεια μάλλον η λύση που πρότεινε σε όλες τις εγκύους φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη!

Αυτή η κοπέλα έβγαζε κάθε μέρα την ίδια φωτογραφία όταν...Μόλις δείτε την τελευταία θα δακρύσετε

Αυτή η κοπέλα κάθε μέρα έβγαζε την ίδια φωτογραφία του εαυτού της για έναν χρόνο. Στόχος της ήταν να περάσει ένα δυνατό μήνυμα για όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα βίντεο.

Το βίντεο ονομάστηκε «Μια φωτογραφία την ημέρα που δείχνει την χειρότερη χρονιά της ζωής μου» και έγινε viral όταν δημοσιεύτηκε από μια άγνωστη γυναίκα με το όνομα χρήστη fero061982., προκαλώντας κύμα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.

Πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να βγάζουν την ίδια φωτογραφία κάθε μέρα επί κάμποσο καιρό, είτε για να περάσουν ένα μήνυμα, είτε για να κρατάνε στιγμές ανεκτίμητες, σαν αυτό που έκανε μια έφηβη με την μητέρα της και θα δείτε εδώ.

Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει μια όμορφη νεαρή γυναίκα να χαμογελά στη φωτογραφική μηχανή, αργότερα όμως θα δείτε ότι εμφανίζεται με μελανιές και κοψίματα στο πρόσωπό της και πλέον δεν χαμογελάει.

Μια εβδομάδα μετά τη δημοσίευση του βίντεο, ένα άλλο βίντεο προστέθηκε από τον ίδιο χρήστη του YouTube. Στο βίντεο, ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Β92 της Σερβίας αναλαμβάνει την ευθύνη για την ανάρτηση του βίντεο.

Ο στόχος του βίντεο αυτού ήταν η ευαισθητοποίηση γύρω από την ενδοικογενειακή βία, και όντως τα κατάφεραν.

Το βίντεο του ξυλοδαρμού της γυναίκας έχει λάβει πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share