Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έσκαβε στον κήπο όταν ανακάλυψε μια πόρτα και δεν πίστευε αυτό που κρυβόταν για δεκαετίες από κάτω!

Ανατριχιαστικό!

29 Φεβρουαρίου 2020 14:42
Έσκαβε στον κήπο όταν ανακάλυψε μια πόρτα και δεν πίστευε αυτό που κρυβόταν για δεκαετίες από κάτω!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ανοιχτό το στόμα έμεινε ένας άντρας όταν καθώς έσκαβε και περιποιούταν την αυλή του βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα πρωτόγνωρο θέαμα. Είδε κάτι που τον ξένισε και άρχισε να το ψάχνει περισσότερο για να δει τι ακριβώς ήταν αυτό που τον παραξένευε. Τελικά βρήκε μπροστά του μια πόρτα η οποία δεν κατέληγε, όπως ήταν αναμενόμενο την άνοιξε για να δει το περιεχόμενο της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα εύρημα σε κήπο σοκάρει, δείτε εδώ τι εντόπισε ένα ζευγάρι στον κήπο του που κινητοποίησε όλη τη γειτονιά!

Βρήκε ένα εγκαταλειμμένο καταφύγιο. Από ό,τι φαίνεται το καταφύγιο αυτό χτίστηκε το 1961 από μία εταιρεία επειδή εκείνη την εποχή επικρατούσε μία υστερία γύρω από την ατομική ενέργεια. Μέσα στα αρχεία της πόλης, βρήκε αυτό το σχέδιο που δείχνει το σχέδιο του καταφυγίου.

Είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φαντάστηκε αρχικά. Ο άνδρας πιστεύει ότι το σφράγισαν για κάποιο λόγο, αλλά τώρα προσπαθεί να το ανακαινίσει και να το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση.

Αυτός ο σκύλος ξεκίνησε να σκάβει στην αυλή - Ο ιδιοκτήτης του έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε

Τι μπορεί να βρήκε αυτός ο σκύλος που έσκαβε στην αυλή; Το αφεντικό του έμεινε άναυδος μόλις είδε τι ανακάλυψε. Αυτή η ιστορία σίγουρα θα σας συγκλονίσει.

Είναι σπάνιο για ένα σκυλί να… τιμηθεί ως ήρωας. Ωστόσο αυτό συνέβη στο σκυλάκι της φωτογραφίας.

Συνήθως, ακούμε για τα γενναία σκυλιά της αστυνομίας K9 που ρίχνουν φως στις δύσκολες υποθέσεις της αστυνομίας. Περνούν από εκτεταμένη εκπαίδευση για να μάθουν πώς να κάνουν τις δουλειές τους. Αλλά πολλά από αυτά λειτουργούν και με τα ένστικτά τους, όπως και αυτό το σκυλί που ανακάλυψε τι κακό έκανε η νταντά στο παιδί της οικογένειας.

Ο Κένυον, έσκαβε στην πίσω αυλή της οικογένειάς του. Το κουτάβι ηλικίας 18 μηνών βρήκε ένα μακρύ μαύρο σωλήνα που προφανώς περιείχε κάτι.

Ενθουσιασμένοι για το εύρημα, οι ιδιοκτήτες του σκυλιού αποφάσισαν να κινηματογραφήσουν το άνοιγμά του. Ήταν συγκλονισμένοι όταν διαπίστωσαν ότι ο σωλήνας περιείχε ναρκωτικά και μάλιστα ηρωίνη. Το τμήμα του σερίφη της κομητείας Yamhill κινητοποιήθηκε και εντόπισαν την μαύρη ηρωίνη με αξία 85.000 δολάρια!

Ακόμα κι αν δεν ξέρετε τι είναι η μαύρη ηρωίνη, καταλαβαίνετε ότι… είναι κακό. Αυτό το σκυλί ήταν αρκετά έξυπνο για να το ανιχνεύσει μέσω στρώσεων βρωμιάς και χώματος αυτό τον «θησαυρό» και έγινε τοπικός ήρωας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σερίφης Τιμ Σβενσόν αναφέρθηκε ως εξής:

«Ο εθισμός στα οπιοειδή και οι θάνατοι από υπερβολική δόση αυξάνονται και με τη βοήθεια του Κένυον αυτή η μεγάλη ποσότητα ηρωίνης αφαιρείται από την διακίνηση στην κοινότητά μας».

Το χαριτωμένο κουτάβι ανταμείφθηκε με μια κορδέλα K9 και του δόθηκε επίσης μια τεράστια τιμή για το έργο του ντετέκτιβ. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε για το εντυπωσιακό επίτευγμα αυτού του σκύλου!

Μεταξύ των αστυνομικών σκύλων K9, οι φυλές που επιλέγονται τυπικά είναι ο German shepherd, ο Belgian Malinois ή ο Labrador retriever.

Όλες αυτές οι φυλές έχουν ανώτερη αίσθηση οσμής και έντονο κυνήγι. Είναι ιδανικά για αστυνομικά σκυλιά. Τα σκυλιά υποβάλλονται σε μήνες κατάρτισης από νεαρή ηλικία προτού τους ανατεθούν τα καθήκοντά τους. Μπορούν να εργάζονται σε ποικίλα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών αστυνομικών υπηρεσιών, περιπολίες στα σύνορα και επιβολή του νόμου.

Αυτό που είναι καταπληκτικό με το σκυλί-ήρωα είναι η έμφυτη ικανότητά του να ανιχνεύει τα ναρκωτικά χωρίς καμία εκπαίδευση ανίχνευσης.

Γνωρίζουμε ότι τα κατοικίδια ζώα μπορούν να μυρίσουν ιατρικές παθήσεις, όπως το χαμηλό επίπεδο σακχάρου στο αίμα και τον καρκίνο, αλλά όταν διδάσκονται με τις ικανότητες ανίχνευσης, μπορούν να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους για το τι θα συμβαίνει. Το Κένυον είναι φυσικό ταλέντο.

Επιπλέον, το εύρημα της μαύρης ηρωίνης πιθανότατα έσωσε κάποιες ζωές. Ποιος ξέρει αν ο άνθρωπος που το έθαψε είχε σχέδια να επιστρέψει για να την πάρει; Μια γρήγορη αναζήτηση για αυτή την ηρωίνη αποκαλύπτει ότι πρόκειται για την πιο επικίνδυνη μορφή ηρωίνης επειδή προκαλεί γρήγορη κατάρρευση των φλεβών. Εκτός από το ότι είναι ιδιαίτερα εθιστική, είναι φθηνή επειδή είναι ακατάλληλη και περιέχει ένα μεγάλο αριθμό δηλητηρίων.

Όπως επεσήμανε ο σερίφης, ο Κένυον δώρισε στην κοινότητα του Όρεγκον ένα τεράστιο δώρο-υπηρεσία με την επιμελή εκσκαφή και το ένστικτο του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share