Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Καθώς μαγείρευε στην καλύβα, εμφανίστηκε μπροστά του μία σκυλίτσα - Η αντίδρασή του; δεν πάει το μυαλό σας

Απίστευτο!

28 Φεβρουαρίου 2020 18:21
Καθώς μαγείρευε στην καλύβα, εμφανίστηκε μπροστά του μία σκυλίτσα - Η αντίδρασή του; δεν πάει το μυαλό σας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν αυτός ο άντρας μαγείρευε στην καλύβα, εμφανίστηκε μπροστά του ένας σκύλος. Η αντίδρασή του; Θα σας αφήσει άφωνους.

Ο Mitchel ανυπομονούσε να γιορτάσει το μπάτσελορ πάρτι του με τους κολλητούς του. Πήγε μαζί με τους 8 φίλους του σε ένα δάσος στο Tennessee. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια αναπάντεχη τροπή το πρώτο πρωινό του ταξιδιού σας.Ενώ μαγείρευαν μπέικον μέσα στην καλύβα είδαν μια σκυλίτσα να στέκεται εκεί.

Ο Mitchel Craddock ανυπομονούσε να γιορτάσει το μπάτσελορ πάρτι του με τους κολλητούς του. Πήγε μαζί με τους 8 φίλους του σε ένα δάσος στο Tennessee. Ωστόσο, τα πράγματα πήραν μια αναπάντεχη τροπή το πρώτο πρωινό του ταξιδιού σας.Ενώ μαγείρευαν μπέικον μέσα στην καλύβα είδαν μια σκυλίτσα να στέκεται μπροστά στην πόρτα. Ήταν διστακτική και δεν έμπαινε μέσα, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι έδειχνε ενδιαφέρον για το πρωινό τους.
Οι άντρες πλησίασαν τον γλυκό και φιλικό σκύλο και την ονόμασαν Annie. Κατάλαβαν ότι ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που είχε αποκτήσει πρόσφατα κουταβάκια, αλλά ήταν τόσο υποσιτισμένη που το γάλα της είχε κοπεί.

Όταν οι άντρες την πήγαν έξω να τρέξει στο δάσος, παρατήρησαν ότι ήταν πολύ προστατευτική με ένα συγκεκριμένο σημείο. Τότε ανακάλυψαν τα 7 κουταβάκια της τα οποία ήταν κρυμμένα με ασφάλεια κάτω από το έδαφος.

Τα κουταβάκια άρχισαν να βγαίνουν μέσα από την τρύπα. Όσο περισσότερο έβλεπε η Annie τους άντρες να παίζουν με τα κουταβάκια, τόσο περισσότερο τους εμπιστευόταν. Τα ονόμασαν Knox, Bear, Daisy, Gunner, Brimmy, Finn και Rose και διαπίστωσαν ότι ήταν απολύτως υγιή. “Η μαμά τους είχε δώσει στην κυριολεξία τα πάντα”, λέει ο Mitchel.

Πριν το καταλάβουν, ο Mitchel και οι φίλοι του είχαν ξεχάσει το αρχικό πλάνο για το μπάτσελορ. Αντιθέτως, περιποιήθηκαν με χαρά την οικογένεια των σκύλων και ξόδεψαν όλα τα χρήματα τους σε τροφές και προμήθειες για σκύλους.

Και τώρα έρχεται το καλύτερο: Και οι 8 σκύλοι, ανάμεσα τους και η Annie, υιοθετήθηκαν από τον γαμπρό και τους φίλους του ή τους αγαπημένους τους.

Και τώρα ζουν όλα τους πολύ κοντά!

Αν σας αγγίζουν οι ειδήσεις, με ζώα σίγουρα θα πρέπει να διαβάσετε και αυτόν το σκύλο που τον παρατάει ο ιδιοκτήτης του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share