Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Πάνω στον τάφο της βρέθηκε ένα σημείωμα. Μόλις δείτε από ποιον προερχόταν θα πάθετε σοκ!

Τραγικό!

28 Φεβρουαρίου 2020 11:24
Απίστευτο: Πάνω στον τάφο της βρέθηκε ένα σημείωμα. Μόλις δείτε από ποιον προερχόταν θα πάθετε σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν ένας άνθρωπος φεύγει από τη ζωή, αναπαύεται η ψυχή του και ότι βάσανα κι αν τον βάραιναν όσο βρισκόταν εν ζωή λήγουν. Τουλάχιστον έτσι νομίζαμε μέχρι που είδαμε το τραγικό σημείωμα που βρέθηκε πάνω σε έναν τάφο.

Μια γυναίκα λοιπόν αφού πέθανε και είχε αφήσει πίσω της χρέη η τοπική εφορία αποφάσισε να στείλει στο δήμαρχο της πόλης μια επιστολή η οποία ανέγραφε την εξής διεύθυνση "τάφος 24, σειρά Ε, δρόμος του νεκροταφείου".

Προφανώς και είναι αδιανόητο να ζητούν από μια νεκρή να αποπληρώσει το χρέος της, στη δημόσια υπηρεσία όμως τους φάνηκε πολύ φυσιολογικό να αφήσουν ειδοποιητήριο σημείωμα πάνω σε ένα τάφο.

Επειδή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε κάτι περίεργο πάνω σε έναν τάφο, δείτε εδώ για ποιο λόγο τοποθετούνται κέρματα.

Όλοι νόμιζαν πως ήταν ένας απλός τάφος 25χρονης. Μόλις τον είδαν ολόκληρο πάγωσαν!

Κατά καιρούς έχουμε δει τα πιο περίεργα περιστατικά με τάφους, τους πιο περίτεχνους, τους πιο ιδιαίτερους και τους πιο συγκινητικούς. Αυτή τη φορά όμως οι επισκέπτες αυτού του νεκροταφείου μόλις βρέθηκαν αντιμέτωποι με το θέαμα ενός τάφου πάγωσαν. Ωστόσο, δεν είναι οι πρώτοι φορά που οι επισκέπτες ενός νεκροταφείου σοκάρονται, δείτε εδώ τον παιδικό τάφο με το παράθυρο που συγκινεί τους πάντες.

Πρόκειται για τον τάφο μιας 25χρονης όπου η ταφόπλακα απεικονίζει ένα τεράστιο κινητό και στην οθόνη του δείχνει το πρόσωπο της νεαρής με το όνομα της και την ημερομηνία γέννησης και θανάτου της.

Η ιδέα του ιδιαίτερου αυτού τάφου ήταν του πατέρα της άτυχης νεαρής καθώς όπως είπε η Ρίτα λάτρευε τα ταξίδια, είχε πολλούς φίλους στη Γερμανία και μια μεγάλη αγάπη για το smartphone της.

Την κατασκευή της συγκεκριμένης ταφόπλακας κατά πάσα πιθανότητα ανέλαβε μια Σιβηρική εταιρία που προωθεί "εξαρτήματα θανάτου".

Μία γιαγιά σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μετά από λίγο οι γείτονες καταλαβαίνουν τι τρέχει και παθαίνουν σοκ!

Αυτή η γιαγιά σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μετά από λίγο οι γείτονες καταλαβαίνουν τι τρέχει και παθαίνουν σοκ!

Ετοιμαστείτε για φάρσα... Η γηραιά γυναίκα που βλέπετε στο βίντεο παρακάτω, σκάβει στον κήπο της. Έχει ένα καρότσι γεμάτο με κοπριά και παίρνει τη βοήθεια των λίγων ανθρώπων που περνάνε. Βλέπετε, είναι απλά μια αθώα γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί από την σκληρή δουλειά. Τους ζητάει να μεταφέρουν λίγη κοπριά από πίσω και να γεμίσουν την τρύπα.

Περιμένετε μέχρι να δείτε τις αντιδράσεις τους με αυτό που κάνει η γυναίκα. Πιστεύουν ότι είναι ευγενικοί μέχρι που αντιλαμβάνονται την τρύπα που σκάβει η γυναίκα! Μοιάζει σαν να σκάβει έναν τάφο και να τον γεμίζει με κοπριά. Μπορείτε να φανταστείτε τι σκεφτόταν οι περαστικοί μετά από αυτό;

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share