Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020

Ραγίζει καρδιές: Ένα κουτάβι προσπαθεί να ξυπνήσει τον νεκρό φίλο του - Η συνέχεια σοκάρει

Μια ιστορία που τα λέει όλα!

28 Φεβρουαρίου 2020 09:36
Ραγίζει καρδιές: Ένα κουτάβι προσπαθεί να ξυπνήσει τον νεκρό φίλο του - Η συνέχεια σοκάρει

Συγκλονίζει ένα κουταβάκι, που δεν το βάζει κάτω, και προσπαθεί να ξυπνήσει τον μικρό νεκρό φίλο του. Η ιστορία αυτή ραγίζει καρδιές.

Τα σκυλιά είναι πιστά όχι μόνο προς την οικογένεια που τα υιοθετεί, αλλά και προς τα άλλα τετράποδα ζώα. Κάτοικοι σε μια Κινεζική πόλη, είδαν, έναν πιστό σκύλο να προσπαθεί να ξυπνήσει το φίλο του που είχε σκοτωθεί από ένα αυτοκίνητο.

Το μαύρο σκυλί προσπαθούσε να σύρει τον νεκρό φίλο του στο πεζοδρόμιο, ενώ, πριν το σκουντούσε επανειλημμένα με την ελπίδα να τον ξυπνήσει. Το κίτρινο κουτάβι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο την ώρα που προσπαθούσε να περάσει έναν δρόμο. Το αυτοκίνητο που το χτύπησε έφυγε χωρίς να σταματήσει.

Το κίτρινο κουτάβι έμεινε στη μέση του δρόμου. Κανένας από τους περαστικούς οδηγούς ή τους πεζούς δεν σταμάτησε για να δει αν ήταν καλά, μόνο ο φίλος του ήταν στο πλευρό του.

Δεν υπάρχει νόμος στην Κίνα για την προστασία κατοικίδιων ζώων και άλλων μικρών ζώων. Η ευαισθητοποίηση του κοινού για την ευημερία των σκύλων είναι σχετικά χαμηλή σε σύγκριση με τη Δύση.

ιστορίες με κουτάβια

κουτάβια

Κι επειδή ξέρουμε πόσο αγαπάτε τα ζώα και τις συγκλονιστικές ιστορίες, δείτε εδώ ένα 15χρονο σκυλάκι που κλαίει επειδή το αφεντικό του το παράτησε για ένα κουτάβι.

Προσπαθούσαν να σώσουν 8 εγκλωβισμένα κουταβάκια, αλλά μόλις κοίταξαν μέσα στην τρύπα έπαθαν σοκ

Οι αποστολές διάσωσης των ζώων μπορεί να είναι σκληρές και πολύ δύσκολες. Μερικές φορές, δεν αποδίδουν με τον τρόπο που θα θέλαμε, όπως αυτή η μικρή περιπέτεια.

Μια αποστολή διάσωσης έφτασε σε μια σπηλιά όπου κάποιος είχε αναφέρει ότι υπήρχαν μέσα μικρά κουτάβια, χωρίς τη μητέρα τους. Έτσι πήγαν για να διερευνήσουν.

Όταν πήγαν εκεί, έριξαν μια ματιά μέσα και είδαν αρκετά κουτάβια. Ο διασώστης κατάφερε να πάρει ένα από τα κουτάβια, φροντίζοντας όταν τραβούσε το κουτάβι να μην τον δαγκώσει.

Το κουτάβι φώναζε για βοήθεια, μη γνωρίζοντας τι θα συνέβαινε αφού δεν είχε ποτέ επαφή με άνθρωπο πριν. Το κλάμα του κουταβιού φόβισε τα άλλα κουτάβια και πήγαν πιο μέσα στο μικρό στενό σπήλαιο.

Ο άνθρωπος σύρθηκε στη σπηλιά και έσωσε άλλα 2 κουτάβια. Αλλά τότε, τα υπόλοιπα αποφάσισαν να μπουν ακόμα πιο μέσα στο σπήλαιο, καθιστώντας το αδύνατον να τα φτάσουν.

Οι διασώστες πήγαν στην άλλη πλευρά της σπηλιάς και άρχισαν να σκάβουν μια τρύπα για να μπουν από εκεί, όπου τα κουτάβια θα ήταν και πάλι ορατά. Δείτε επίσης και τον άντρα που προσπάθησε να σώσει το σκυλάκι του.

Ήταν προσεκτικοί για να σιγουρευτούν ότι η σπηλιά δεν θα κατέρρευσε. Ο διασώστης κατάφερε να βγάλει και τα υπόλοιπα κουτάβια έξω.

Υπήρχαν 8 κουτάβια που είχαν σωθεί. Ήταν όλα έξω από το σπήλαιο και ήταν όλοι έτοιμοι να αναχωρήσουν, αλλά ένας διασώστης αποφάσισε να ελέγξει τη σπηλιά για να βεβαιωθεί ότι είχαν διασώσει όλα τα κουτάβια.

Βαθιά μέσα στο σπήλαιο, ήταν ένα ακόμα κουτάβι που ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Καθώς το έβγαλε έξω, δεν υπήρχε ούτε γαύγισμα ούτε κλάμα, τίποτα.

Ήταν ήσυχο και δεν έβγαζε φωνή. Θα το είχαν αφήσει εκεί αν ο άντρας δεν είχε ελέγξει δύο φορές. Και είμαστε τόσο ευτυχείς που το έκανε!

Αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά υπερήρωες! Αυτό που έκαναν ήταν καταπληκτικό! Μπράβο τους!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share