Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

20χρονος θέλησε να ταΐσει τον εαυτό του στα λιοντάρια - Λίγο μετά τον είδαν και...

Φρίκη!

28 Φεβρουαρίου 2020 07:52
20χρονος θέλησε να ταΐσει τον εαυτό του στα λιοντάρια - Λίγο μετά τον είδαν και...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη όταν ένας 20χρονος προσπάθησε να ταΐσει τον εαυτό του στα λιοντάρια. Οι εικόνες ανατριχιάζουν.

Ο Φράνκο έβγαλε τα ρούχα του μπροστά στον κόσμο και πήδηξε μέσα στα λιοντάρια. Όπως είναι λογικό, με το που έφτασε κοντά στο κέντρο, του όρμηξαν και άρχισαν να «παίζουν» μαζί του.

Μόλις είδε το σκηνικό ο φύλακας του ζωολογικού κήπου πυροβόλησε τα δύο λιοντάρια, προκειμένου να σώσει τη ζωή του νεαρού, ο οποίος δεν κατέβαλε καμία προσπάθεια να σώσει τον εαυτό του.

Σύμφωνα με την διευθύντρια του ζωολογικού κήπου, είχε μπει και πληρώσει κανονικά σαν επισκέπτης και δεν έδωσε κανένα απολύτως σημάδια για το τι είχε σχεδιάσει να κάνει.

Δυστυχώς όπως δήλωσε και στα τοπικά κανάλια, δεν υπήρχαν διαθέσιμα ταχείας δράσης ηρεμιστικά εκείνη τη στιγμή και γι’ αυτό αναγκάστηκαν να σκοτώσουν τόσο το αρσενικό όσο και το θηλυκό λιοντάρι. Από την άλλη πλευρά, μια μάρτυρας, είπε πως το προσωπικό άργησε πολύ να αντιδράσει, μιας και τα ζώα δεν επιτέθηκαν κατευθείαν στον 20χρονο μόλις μπήκε μέσα στον χώρο τους, οπότε είχαν τον χρόνο να επέμβουν.

Όσο για τον ίδιο, ο κόσμος δήλωσε πως τον άκουσε να φωνάζει διάφορα πράγματα για τον Ιησού. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν έψαξαν τα ρούχα του βρήκαν μέσα ένα σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο αποκάλυπτε τον λόγο για τον οποίο προσπάθησε να δώσει ένα τέλος στη ζωή του.

Ευτυχώς όμως για τον νεαρό το βράδυ του Σαββάτου, ανακοινώθηκε από τα χιλιανά μέσα ενημέρωσης πως η κατάσταση του είχε βγει εκτός κινδύνου και για καλή του τύχη, η απόπειρα αυτοκτονίας του δεν πέτυχε!

Ο γιατρός είπε πως η καρδιά του είχε σχεδόν σταματήσει μέχρι να φτάσει στην κλινική και είχε πάρα πολλούς τραυματισμούς και ειδικά στο κεφάλι και την πυελική περιοχή (λεκάνη). Υπάρχουν όμως ελπίδες πως θα ανακάμψει σύντομα! Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο. Όπως θα δείτε εδώ, ένας άνδρας μπήκε σε ένα κλουβί με 2 λιοντάρια. Αυτό που έγινε στη συνέχεια, ανατριχιάζει.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share