Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Οικοδόμος βρήκε ένα Μωρό στα Σκουπίδια. Αυτό που συνέβη 20 Χρόνια αργότερα, έχει συγκλονίσει τον Πλανήτη!

Απίστευτο!

27 Φεβρουαρίου 2020 21:32
Οικοδόμος βρήκε ένα Μωρό στα Σκουπίδια. Αυτό που συνέβη 20 Χρόνια αργότερα, έχει συγκλονίσει τον Πλανήτη!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Αυτή η ιστορία συνέβη σε έναν οικοδόμο που βρήκε ένα μωρό στα σκουπίδια. Όμως αυτό που συνέβη 20 Χρόνια αργότερα, έχει συγκλονίσει τον πλανήτη, όπως είχε συγκινήσει και η σκυλίτσα με το κουτάβι της!

Τον Οκτώβριο του 1995 ένας οικοδόμος από το Chicago πετούσε κάτι σκουπίδια όταν άκουσε ήχους κλάματος. Όταν κοίταξε μέσα σε μια σακούλα με διπλό κόμπο στον κάδο, σοκαρίστηκε ανακαλύπτοντας ένα νεογέννητο μωρό που το είχε αφήσει η ίδια του η μητέρα να πεθάνει.Ο Gerald Rocky Hyatt, ο άντρας που την βρήκε, πήγε το μωρό αμέσως στο νοσοκομείο. Οι νοσοκόμες την ονόμασαν Mary Grace και η ιστορία της την έκανε διάσημη στην πόλη του Chicago.

H Mary Grace δόθηκε για υιοθεσία και ονομάστηκε Morgan Hill. Η θετή της μητέρα, η Sandi, είχε κρατήσει έναν φάκελο γεμάτο αποκόμματα εφημερίδας για την μικρή Mary Grace. Η Morgan μεγάλωσε γνωρίζοντας ότι είναι υιοθετημένη, αλλά μόλις δύο χρόνια πριν – σε ηλικία 20 ετών – έμαθε επιτέλους την ιστορία για το πώς ένας οικοδόμος της έσωσε την ζωή.

Η Morgan άρχισε να ψάχνει τον Gerald Rocky Hyatt, τον άντρα που αποκαλεί “φύλακα άγγελο” της. Οι δημοσιογράφοι του KHSB συμφώνησαν να την βοηθήσουν να το βρει.

20 χρόνια μετά από αυτή την μοιραία μέρα στον κάδο, κάτι απίθανο συνέβη:

Woman thrown away and left to die as a baby meets her rescuers...

This story will bring tears to your eyes. When Morgan Hill was born, she was wrapped in a towel, put into a trash bag, and left in a dumpster to die. 20 years later, she meets the construction worker who saved her life. STORY: wptv.com/news/national/woman-thrown-away-and-left-to-die-as-a-baby-meets-her-rescuers-for-the-first-time

Posted by WPTV on Saturday, 30 April 2016

Όταν το μωρό του δεν θέλει να φάει ρωτάει τον σκύλο - Η αντίδραση του Χάσκυ είναι επική

Τρομερός είναι αυτός ο σκύλος, που αντιδρά όταν το αφεντικό του τον ρωτάει αν θέλει φαγητό! Το βίντεο έχει γίνει viral!

Όσοι έχουν κατοικίδια σίγουρα θα μοιράζονται την ίδια επιθυμία, δηλαδή να μιλούσαν με το αγαπημένο τους τετράποδο φίλο!

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε μια σκυλίτσα χάσκυ να απαντάει μοναδικά στην ερώτηση του μπαμπά. Όταν εκείνος ρωτάει το γιο του αν θέλει να φάει πατάτες, το χάσκυ, η Μίσκα, αποφασίζει να πει ότι θέλει να φάει και εκείνη πατάτες!

Είναι απίστευτος ο τρόπος που μας καταλαβαίνουν τα σκυλιά. Κατανοούν τα πάντα, ασχέτως αν δεν μπορούν να μιλήσουν. Μάλιστα, φροντίζουν και αγαπούν, ίδιως όταν έχουν να κάνουν με παιδιά.

Δεν θα θέλατε και εσείς ένα σκύλο να σας απαντάει; Δείτε το βίντεο:

Και επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσει να βλέπετε βίντεο, δείτε εδώ ένα μωράκι να κάνει κάτι τρομερό με τον σκύλο του.

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share