Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκύλος γύρισε σπίτι με μια σακούλα στο στόμα - Αυτό που είχε μέσα θα σας κόψει την ανάσα!

Σοκ!

27 Φεβρουαρίου 2020 12:27
Σκύλος γύρισε σπίτι με μια σακούλα στο στόμα - Αυτό που είχε μέσα θα σας κόψει την ανάσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά είναι περίεργα πλάσματα και μερικές φορές από την περιέργειά τους βρίσκουν τα πιο απίστευτα πράγματα, δείτε εδώ τον σκύλο που ξεκίνησε να σκάβει στην αυλή του και τα ευρήματα του σόκαραν τον ιδιοκτήτη.

Ο Πούι είναι ένας αξιολάτρευτος σκύλος από την Μπανγκόκ και παρόλο που είναι οικόσιτος λατρεύει να περνάει τις μέρες του στο δρόμο και πολλές φορές να τρώει από περαστικούς ή ακόμη κι από τα σκουπίδια. Μια μέρα λοιπόν, ψάχνοντας στα σκουπίδια βρήκε μια σακούλα που του κίνησε την περιέργεια. Την πήρε λοιπόν στο στόμα του και μη γνωρίζοντας το περιεχόμενό της τη μετέφερε στο σπίτι της οικογένειας του.

Οι ιδιοκτήτες του Πούι μόλις είδαν τι περιείχε η σακούλα που βρήκε ο σκύλος τους πάγωσαν! Όταν άνοιξαν λοιπόν τη σακούλα είδαν μπροστά τους ένα μικροσκοπικό νεογέννητο βρέφος, το οποίο φυσικά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο μιας και οι ιδιοκτήτες του σκύλου φοβήθηκαν για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Το μωρό ζύγιζε λιγότερο από 2,5 κιλά λόγω του υποσιτισμού. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, του χορήγησαν φαγητό ενδοφλέβια πριν αρχίσουν να αναζητούν ποιος ήταν υπεύθυνος. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι μετά από τόση αγάπη και φροντίδα, το αγοράκι επέζησε!

Σε μια εορταστική τελετή έδωσαν στον Πούι ένα κολάρο με ένα μικρό μετάλλιο. Η οικογένεια του έλαβε επίσης μια μικρή αμοιβή 320 δολαρίων. Είχαν μεγάλη ανάγκη τα χρήματα, έτσι τα δέχτηκαν ευχαρίστως. Αλλά ο Πούι ήταν ξεκάθαρα το κέντρο της προσοχής μιας και έσωσε μια ανθρώπινη ζωή!

Δεν άκουσε όσους της έλεγαν να μην πάρει σκύλο στο νεογέννητο μωρό της. Αυτό που έγινε όμως 10 χρόνια μετά...

Όταν μια κοπέλα έμεινε έγκυος, ο περίγυρος της και κυρίως η αδερφή της την προειδοποίησαν να μην αγοράσει σκύλο για το νεογέννητο μωρό της τόσο για τον πιθανό κίνδυνο επίθεσης, όσο για τα μικρόβια που μπορεί να μεταφέρει ένας σκύλος. Η νεαρή μέλλουσα μητέρα όμως δεν τους άκουσε και 10 χρόνια μετά δικαιώθηκε για την απόφαση της.

Ως γνωστόν οι σκύλοι είναι άκρως συναισθηματικά, δοτικά και προστατευτικά ζώα και ειδικά με τα μωρά και τα παιδιά, ρίξτε μια ματιά στην αντίδραση του σκύλου όταν αντιλαμβάνεται πως το μωράκι ψηνόταν στον πυρετό.

Η μικρή και ο σκύλος έγιναν οι καλύτεροι φίλοι και δεν αποχωρίζονταν ποτέ. Έβλεπαν μαζί τηλεόραση, έπαιζαν μαζί, κοιμόντουσαν, πήγαιναν ακόμη και στο σχολείο μαζί.

10 χρόνια μετά ο σκύλος άρχισε να παρουσιάζει σημάδια γήρανσης, η παιδική του φίλη όμως δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του μέχρι να ανακάμψει από την αρρώστια που τον είχε χτυπήσει. Συνέχισε να περνάει την καθημερινότητά της μαζί του όπως και πριν.

Και αυτή ήταν η απόδειξη σε όλους όσους της συνέστησαν να μην πάρει σκύλο λίγο πριν γεννηθεί το μωρό της πως ήταν η καλύτερη απόφαση που είχε πάρει στη ζωή της μιας και χάρη στο "πείσμα" της η κόρη της έμαθε την αξία και την έννοια της πραγματικής φιλίας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share