Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Δεν άκουσε όσους της έλεγαν να μην πάρει σκύλο στο νεογέννητο μωρό της. Αυτό που έγινε όμως 10 χρόνια μετά...

Απίστευτο!

27 Φεβρουαρίου 2020 11:46
Δεν άκουσε όσους της έλεγαν να μην πάρει σκύλο στο νεογέννητο μωρό της. Αυτό που έγινε όμως 10 χρόνια μετά...
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Όταν μια κοπέλα έμεινε έγκυος, ο περίγυρος της και κυρίως η αδερφή της την προειδοποίησαν να μην αγοράσει σκύλο για το νεογέννητο μωρό της τόσο για τον πιθανό κίνδυνο επίθεσης, όσο για τα μικρόβια που μπορεί να μεταφέρει ένας σκύλος. Η νεαρή μέλλουσα μητέρα όμως δεν τους άκουσε και 10 χρόνια μετά δικαιώθηκε για την απόφαση της.

Ως γνωστόν οι σκύλοι είναι άκρως συναισθηματικά, δοτικά και προστατευτικά ζώα και ειδικά με τα μωρά και τα παιδιά, ρίξτε μια ματιά στην αντίδραση του σκύλου όταν αντιλαμβάνεται πως το μωράκι ψηνόταν στον πυρετό.

Η μικρή και ο σκύλος έγιναν οι καλύτεροι φίλοι και δεν αποχωρίζονταν ποτέ. Έβλεπαν μαζί τηλεόραση, έπαιζαν μαζί, κοιμόντουσαν, πήγαιναν ακόμη και στο σχολείο μαζί.

σκύλος

10 χρόνια μετά ο σκύλος άρχισε να παρουσιάζει σημάδια γήρανσης, η παιδική του φίλη όμως δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του μέχρι να ανακάμψει από την αρρώστια που τον είχε χτυπήσει. Συνέχισε να περνάει την καθημερινότητά της μαζί του όπως και πριν.

σκύλος

Και αυτή ήταν η απόδειξη σε όλους όσους της συνέστησαν να μην πάρει σκύλο λίγο πριν γεννηθεί το μωρό της πως ήταν η καλύτερη απόφαση που είχε πάρει στη ζωή της μιας και χάρη στο "πείσμα" της η κόρη της έμαθε την αξία και την έννοια της πραγματικής φιλίας.

Ο σκύλος έκατσε δίπλα στο νεογέννητο μωρό - Αυτό που έγινε στην συνέχεια θα σας κάνει να "λιώσετε"!

Πολλές οικογένειες δίνουν τα κατοικίδια ζώα τους όταν αποκτήσουν ένα παιδί, για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Και όμως, έχει αποδειχθεί ότι ένας σκύλος και ένα μωρό, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι!

Αυτό το βίντεο αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχουν πολλά που ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να κάνει σε σχέση με την ανατροφή των παιδιών, όπως και αυτό που έκανε ένας σκύλος με το μωρό μιας άλλης οικογένειας, που θα δείτε εδώ.

Αυτό το οικογενειακό σκυλί κάνει τόσα πολλά για το μικρό μωρό. Ενώ είχε εκπαιδευτεί για πολλά από αυτά, δεν ήταν εκπαιδευμένο για να κάνει μερικά από τα πράγματα που θα δείτε σε αυτό το καταπληκτικό βίντεο που η οικογένεια έφτιαξε ως φόρο τιμής για το υπέροχο σκυλί τους.

Το όνομά του είναι Τσάρλι και δίνει την αγάπη του στο μωρό με τους πιο γλυκούς πιθανούς τρόπους! Δείτε στο βίντεο πώς ο Τσάρλι αντιδρά με αυτό το αξιολάτρευτο μωρό.

Όταν το μωρό του δεν θέλει να φάει ρωτάει τον σκύλο - Η αντίδραση του Χάσκυ είναι επική

Τρομερός είναι αυτός ο σκύλος, που αντιδρά όταν το αφεντικό του τον ρωτάει αν θέλει φαγητό! Το βίντεο έχει γίνει viral!

Όσοι έχουν κατοικίδια σίγουρα θα μοιράζονται την ίδια επιθυμία, δηλαδή να μιλούσαν με το αγαπημένο τους τετράποδο φίλο!

Στο βίντεο που ακολουθεί, βλέπουμε μια σκυλίτσα χάσκυ να απαντάει μοναδικά στην ερώτηση του μπαμπά. Όταν εκείνος ρωτάει το γιο του αν θέλει να φάει πατάτες, το χάσκυ, η Μίσκα, αποφασίζει να πει ότι θέλει να φάει και εκείνη πατάτες!

Είναι απίστευτος ο τρόπος που μας καταλαβαίνουν τα σκυλιά. Κατανοούν τα πάντα, ασχέτως αν δεν μπορούν να μιλήσουν. Μάλιστα, φροντίζουν και αγαπούν, ίδιως όταν έχουν να κάνουν με παιδιά.

Δεν θα θέλατε και εσείς ένα σκύλο να σας απαντάει; Δείτε το βίντεο:

Και επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσει να βλέπετε βίντεο, δείτε εδώ ένα μωράκι να κάνει κάτι τρομερό με τον σκύλο του.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share