Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

Αδιανόητο: Έπαιξε στο γάμο του video που καταγράφτηκε από κρυφή κάμερα τη νύφη να τον απατά με τον κουνιάδο της!

Την ξεφτίλισε!

26 Φεβρουαρίου 2020 10:40
Αδιανόητο: Έπαιξε στο γάμο του video που καταγράφτηκε από κρυφή κάμερα τη νύφη να τον απατά με τον κουνιάδο της!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Αυτός ο γαμπρός έκανε το απίστευτο, αφού έπαιξε στο γάμο του video που κατέγραψε από κρυφή κάμερα τη νύφη να τον απατά με τον κουνιάδο της!

Σίγουρα το περιστατικό δεν συμβαίνει πρώτη φορά σε ζευγάρια, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που μια κάμερα τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα!

Ένας μικρός χαμός επικρατεί στην Κίνα με αφορμή ένα περιστατικό σε γάμο που έχει γίνει viral και το οποίο συνοδεύεται από διάφορες ερμηνείες…

Αυτό λοιπόν σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και έχουν αναπαραχθεί από το Sina, το Apple Daily και το Ettoday, έλαβε χώρα στη Φουτσιάν που βρίσκεται στην νοτιοανατολική ακτή της χώρας…

Στα videos που έχουν κυκλοφορήσει στα ασιατικά social media, φαίνεται ένα ζευγάρι νεόνυμφων να μπαίνει σε μία αίθουσα εκδηλώσεων και να γίνεται δεκτό με χειροκροτήματα από συγγενείς και φίλους.

Μόλις παίρνουν την κεντρική θέση, ο εκφωνητής λέει «τώρα θα σας δείξουμε videos από το πως οι νεόνυμφοι μεγάλωσαν», μόνο που αντί για αυτό, παίζει ένα άλλο που δείχνει τη νύφη σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σύζυγο της αδελφής της.

Τότε ο γαμπρός της λέει: «Νόμιζες οτι δεν θα το μάθαινα;» και εκείνη του πετάει την ανθοδέσμη, πριν επέμβουν συγγενείς και φίλοι και τους τραβήξουν μακριά.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε κάτι με το οποίο θα... ανατριχιάσετε! (photo)

Το υλικό που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες και προκαλεί... ανατριχίλα. Ενώ, ένα παιδί παραπονιόταν στον πατέρα του για την νταντά που το φρόντιζε. Δεν πήγαινε το μυαλό τους στο τι γινόταν όταν έμεναν μόνοι μέχρι που έβαλαν κρυφή κάμερα!

Στο video, το οποίο οι λάτρεις του μεταφυσικού χαρακτηρίζουν ως «απόδειξη για την ύπαρξη φαντασμάτων», φαίνεται μια απόκοσμη σκιά να περνάει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο σκοτάδι και να χάνεται.

undefined

undefined

Κρυφή κάμερα κατέγραψε πώς φτιάχνουν τα γεύματα στο κυλικείο...Αυτά τρώνε τα παιδιά μας!

Κάμερα κατέγραψε πώς φτιάχνονται τα γεύματα που τρώνε τα παιδιά μας στο σχολείο. Θα μείνετα άφωνοι με αυτό που θα δείτε!

Σε αυτό το σχολείο που βρίσκεται στην Saitama της Ιαπωνίας, το μεσημεριανό μετατρέπεται σε μια 45λεπτη εκπαιδευτική περίοδος, όπως τα μαθηματικά ή η φυσική. Οι μαθητές καλλιεργούν και καθαρίζουν μόνοι τους τα λαχανικά τους. Σερβίρουν το φαγητό και καθαρίζουν μετά το γεύμα στο σχολείο!

Κάθε βήμα της διαδικασίας είναι σχεδιασμένο προσεκτικά, με γνώμονα τη συνεργασία και την διασκέδαση. Σήμερα το μενού έχει ψάρια με πουρέ πατάτας και σούπα με πέντε λαχανικά. Όλα τα συστατικά είναι υγιεινά και μαγειρεμένα σπιτικά, και αποφεύγονται τα τρόφιμα που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ!

Αυτό που ξεκίνησε σαν ένα εκπαιδευτικό βίντεο για το μεσημεριανό στην Ιαπωνία, πλέον έχει ξεκινήσει πολλές συζητήσεις γύρω από την ποιότητα του μεσημεριανό στα σχολεία των ΗΠΑ.

Όλο το διαδίκτυο έχει μείνει έκπληκτο από την ποιότητα και την αποδοτικότητα του συστήματος στα σχολεία της Ιαπωνίας όταν πρόκειται για το μεσημεριανό. Μαθαίνουν για την προσωπική υγιεινή, την αξία της συνεργασίας και της ευγνωμοσύνης προς αυτούς που τους έφτιαξαν το φαγητό.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share