Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μόνο ένας στους 100! Μπορείτε να βρείτε το ψάρι που κρύβεται ανάμεσα στα χταπόδια; (photos)

Το απόλυτο κουίζ!

25 Φεβρουαρίου 2020 20:50
Μόνο ένας στους 100! Μπορείτε να βρείτε το ψάρι που κρύβεται ανάμεσα στα χταπόδια; (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ήρθε η στιγμή να τεστάρετε την παρατηρητικότητά σας στο απόλυτο κουίζ! Ένας στους 100, λένε οι πληροφορίες, κατορθώνει να εντοπίσει το ψαράκι που κρύβεται μέσα στη φωτογραφία με τα χταπόδια.

Και η αλήθεια είναι πως εκεί που είναι χωμένο το ψαράκι, ακόμα και ο ένας στους 100 πρέπει να δυσκολευτεί πάρα πάρα πολύ για να το δει. Ακόμα δείτε εδώ το κουίζ που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο, και θα μας θυμηθείτε.

Στην πρώτη φωτογραφία της γκάλερι πρέπει να εστιάσετε και να ψάξετε το ψαράκι.

Στη δεύτερη, μόλις εγκαταλείψετε την προσπάθεια, θα δείτε πού έχει κρυφτεί.

75% των ανθρώπων δεν μπορούν να λύσουν το κουίζ - Τι μπορεί να βρίσκεται πίσω από τις γραμμές;

Η ομάδα του Athensmagazine.gr βρήκε ένα κουίζ για δυνατούς λύτες! Μήπως μπορείτε να διακρίνεται τι βρίσκεται πίσω από τις γραμμές;

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις, έχουν την τάση να μπερδεύουν τον εγκέφαλό μας και να τον κάνουν να βλέπει κάτι άλλο από αυτό που κρύβετε στην πραγματικότητα. Αλήθεια, εσείς μπορείτε να διακρίνετε ποιο ζώο κρύβετε πίσω από τις ζιγκ-ζαγκ γραμμές της παρακάτω εικόνας;

Κάποιοι το διακρίνουν εύκολα, αλλά άλλοι στροβιλίζουν τα μάτια τους και μπερδεύονται!

Κρύβεται όντως ένα ζώο στην εικόνα. Θα το ζωγραφίσουμε για να το δείτε.

Δυστυχώς, η εικόνα είναι πολύ περισσότερα από μια διασκεδαστική οπτική ψευδαίσθηση.

Αν το συγκεκριμένο πάντα σας φαίνεται οικείο, είναι επειδή είναι το λογότυπο του World Wildlife Fund, μιας από τις πιο δραστήριες ομάδες που εργάζονται για τη διατήρηση των πάντα.Οι αρκούδες έχουν οδηγηθεί από το σπίτι τους στην κεντρική Κίνα μέχρι το σημείο όπου ζουν τώρα μόνο στα βουνά, που δεν είναι το φυσικό τους περιβάλλον.

Σε περίπτωση, όμως, που έχετε ξανασυναντήσει αυτό τον γρίφο, σας έχουμε έναν πιο δύσκολο. Δείτε εδώ το κουίζ που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο, και θα μας θυμηθείτε.

99% των ανθρώπων δεν μπορούν να λύσουν το κουίζ σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Εσύ μπορείς;

Έχουμε για εσάς ένα τρομερό κουίζ που σίγουρα το 99% των ανθρώπων δεν θα μπορεί να το λύσει σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αξίζει μια προσπάθεια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά σας παρουσιάζει τρομερά κουίζ τα οποία είναι για δυνατούς λύτες. Ένα από αυτά ήταν και το κουίζ με τις πατάτες, ένα απλό τεστ λογικής. Ωστόσο, σήμερα το κουίζ μας είναι ακόμα πιο δύσκολο. Για ρίξτε μια ματιά.

Μαθηματικά… είτε τα λατρεύεις, είτε τα μισείς. Αλλά στο σύγχρονο κόσμο, όπου υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για μαθηματικές ικανότητες, πρέπει να μάθουμε να τα αγαπάμε. Οι γρίφοι ή και τα κουίζ είναι ένα εργαλείο σχεδιασμένο να μας κάνει να εκτιμάμε τα μαθηματικά και συχνά γίνονται εθιστικοί. Ένας τέτοιος γρίφος έχει γίνει viral και προβληματίζει παιδιά και ενήλικες.

Στο κουίζ έχει τρεις αριθμούς τοποθετημένους μαζί σε μια εξίσωση με πρόσθεση. Το πρόβλημα, το οποίο έχει τέσσερις πιθανές λύσεις, σας ζητά να μετακινήσετε ένα από τα ξυλάκια για να λύσετε την εξίσωση. Η κωδικοποίηση με τα χρώματα και οι εύκολοι αριθμοί κάνουν τον γρίφο να μοιάζει εύκολος, αλλά έχει προβληματίσει πολλούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένας από τους τέσσερις τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι μετατρέποντας το έξι σε μηδέν στον πρώτο αριθμό. Μεταφέροντας την πράσινη γραμμή δεξιά και κάθετα, δημιουργείται η εξίσωση 0+4+4.

Δεν ακούγεται δύσκολο, έτσι; Δείτε μερικές ακόμα λύσεις:

Μπορείτε να μετακινήσετε την κίτρινη κάθετη γραμμή από το σύμβολο της πρόσθεσης και να το μετατρέψετε σε σύμβολο αφαίρεσης. Μετά βάλτε την γραμμή αυτή πάνω δεξιά στο έξι και μετατρέψτε το σε οχτώ, σχηματίζοντας την εξίσωση: 8-4=4.

Η επόμενη λύση περιλαμβάνει την απομάκρυνση της μπλε κάθετης γραμμής από το έξι και την τοποθέτηση της στο πάνω μέρος του αριθμού του αποτελέσματος, από την δεξιά πλευρά. Τοποθετήστε την οριζόντια και θα σχηματιστεί ο αριθμός εννιά. Έτσι θα έχετε την εξίσωση: 5+4=9 - Η επόμενη λύση είναι πιο δύσκολη από όλες, αφού πρέπει να κάνετε το εξής:

Πάρτε την κίτρινη γραμμή από το συν και βάλτε την κάθετα στο κάτω μέρος του πρώτου τέσσερα. Έτσι θα έχετε την διπλή εξίσωση: 6-1-1=4. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η τελευταία λύση είναι σαν να κλέβεις, αλλά το μόνο που περιλαμβάνει είναι η μετακίνηση των γραμμών, άρα τεχνικά δεν είναι κλεψιά.

Παρ’όλο που κάποιοι θεωρούσαν τον γρίφο δύσκολο, άλλοι σχολίασαν το πόσο εύκολος είναι:

«Δεν είναι και πυρηνική επιστήμη, έτσι;» «Αν αυτό υποτίθεται ότι είναι δύσκολο, τότε είμαι ιδιοφυΐα.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share