Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Αυτά τα 2 αδελφάκια κοιμήθηκαν στον τάφο του νεκρού πατέρα τους - Όταν ξύπνησαν αποκάλυψαν στη μαμά τους κάτι σοκαριστικό

Απίστευτο!

25 Φεβρουαρίου 2020 08:05
Αυτά τα 2 αδελφάκια κοιμήθηκαν στον τάφο του νεκρού πατέρα τους -  Όταν ξύπνησαν αποκάλυψαν στη μαμά τους κάτι σοκαριστικό
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Δυο μικρά αδέρφια κοιμήθηκαν στον τάφο του νεκρού πατέρα τους. Την ώρα που ξύπνησαν είπαν στη μαμά τους κάτι απίστευτο!

Μπορεί κανείς να αισθανθεί την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου όλο το χρόνο, αλλά αυτό το αίσθημα γίνεται πιο έντονο στις γιορτές. Όπως και αυτός ο ηλικιωμένος άντρας που κάνει κάτι συγκλονιστικό κάθε φορά που πάει στον τάφο της γυναίκας του.

Λίγες μέρες πριν την ημέρα των Ευχαριστιών, η Kait πήρε τα δυο της παιδιά για να κάνουν ένα ταξίδι 1,600 μίλια από το Colorado μέχρι την Virginia. Ήθελαν να κάνουν μία ιδιαίτερη στάση πριν πάνω στην Βοστόνη.

Η Kait σταμάτησε στο κοιμητήριο Arlington ώστε οι γιοι της, ο 5χρονος Mylan και ο 8χρονος Mason να μπορέσουν να επισκεφτούν τον τάφο του πατέρα τους.

2 αδερφακια

Νωρίτερα τον ίδιο χρόνο, ο Alfred Brazel είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο έντερο και πέθανε μόλις 5 μήνες μετά, στην ηλικία των 37.

Αντίθετα από κάποιους γονείς, οι Fred και Kait δεν προσπάθησαν να κρύψουν την αλήθεια από τα παιδιά τους. Αντιθέτως, τα είχαν μαζί τους σε κάθε βήμα της διαδρομής, ακόμα και στα ραντεβού με τον γιατρό. Τους μιλούσαν ανοιχτά και με ειλικρίνεια για όσα θα συνέβαιναν.

 κοιμήθηκαν στον τάφο του νεκρού πατέρα τους.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους τον τελευταίο μήνα, τα δύο αδέρφια μίλησαν στον πατέρα τους για την ζωή τους. “Ο Mylan είπε πως ένιωθε τον πατέρα του και πως ήθελε να κοιμηθεί μαζί του.”

τάφος του πατέρα

Πριν φύγουν, τον αγκάλιασαν και τον αποχαιρέτησαν ενώ η μητέρα τους κατέγραψε την στιγμή με την κάμερα.

Αφού φύγανε από το κοιμητήριο, η οικογένεια συνέχισε για την Βοστόνη. Ελπίζουμε οι μέρες αυτής της οικογένειας να είναι γεμάτες αγάπη!

Μία γιαγιά σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μετά από λίγο οι γείτονες καταλαβαίνουν τι τρέχει και παθαίνουν σοκ!

Αυτή η γιαγιά σκάβει έναν τάφο στην αυλή της - Μετά από λίγο οι γείτονες καταλαβαίνουν τι τρέχει και παθαίνουν σοκ!

Ετοιμαστείτε για φάρσα... Η γηραιά γυναίκα που βλέπετε στο βίντεο παρακάτω, σκάβει στον κήπο της. Έχει ένα καρότσι γεμάτο με κοπριά και παίρνει τη βοήθεια των λίγων ανθρώπων που περνάνε. Βλέπετε, είναι απλά μια αθώα γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί από την σκληρή δουλειά. Τους ζητάει να μεταφέρουν λίγη κοπριά από πίσω και να γεμίσουν την τρύπα.

Περιμένετε μέχρι να δείτε τις αντιδράσεις τους με αυτό που κάνει η γυναίκα. Πιστεύουν ότι είναι ευγενικοί μέχρι που αντιλαμβάνονται την τρύπα που σκάβει η γυναίκα! Μοιάζει σαν να σκάβει έναν τάφο και να τον γεμίζει με κοπριά. Μπορείτε να φανταστείτε τι σκεφτόταν οι περαστικοί μετά από αυτό;

Δείτε το βίντεο:

87χρονη γιαγιά ραγίζει καρδιές με αυτό που κάνει. Μόλις μάθετε θα σοκαριστείτε!

Οι γιαγιάδες είναι πάντα τα άτομα που θέλουν να φροντίζουν, να περιποιούνται και να προσέχουν τους γύρω τους με κάθε δυνατό τρόπο, είτε αυτό είναι ένα πιάτο φαγητό, είτε ένα ζεστό ρόφημα όταν είμαστε άρρωστοι, είτε ακόμα και να γιατροπορεύσουν τα δικά τους πρόσωπα. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τη γιαγιά αυτή. Είναι γιατρός, συγκεκριμένα χειρουργός και ακόμη κι αν έχει φτάσει τα 87 δεν θέλει να αφήσει την επιστήμη της. Νιώθει πως κατά αυτόν τον τρόπο βοηθάει και προσφέρει στους συνανθρώπους της.

γιαγιά γιατρός

Η πιο ηλικιωμένη γυναίκα χειρουργός της Ρωσίας, η Άλα Λεβουσκίνα είναι ήδη 87 ετών, αλλά δεν βιάζεται να συνταξιοδοτηθεί και εξακολουθεί να κάνει πάνω από εκατό εγχειρήσεις το χρόνο. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη γιαγιά που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό μιας και λίγο καιρό πριν το Athensmagazine.gr σας είχε συστήσει την 92χρονη γιαγιά influencer με τα 4 εκ. followers. Το πιο εντυπωσιακό στην καριέρα της ότι για όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχει πεθάνει κανένας ασθενής. Η κυρία Άλα λατρεύει τη δουλειά της και το αποτέλεσμα την δικαιώνει.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share