Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτός ο σκύλος μπήκε σε αεροπλάνο - Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε

Τρομερός!

24 Φεβρουαρίου 2020 07:57
Αυτός ο σκύλος μπήκε σε αεροπλάνο - Μόλις μάθετε τον λόγο θα δακρύσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο αξιολάτρευτος σκύλος της φωτογραφίας, μπήκε μέσα στο αεροπλάνο για έναν απίστευτο λόγο. Μόλις διαβάσετε σίγουρα θα συγκινηθείτε.

Οι επιβάτες μιας πτήσης, καλωσόρισαν πρόσφατα έναν ασυνήθιστο επιβάτη στην καμπίνα του αεροσκάφους. Ένα μεγάλο καφέ Μάλαμουτ Αλάσκας, που κάθισε ήσυχα στο κάθισμά του, αφού του επετράπη να ταξιδέψει στην πτήση για να συνοδέψει τον ανάπηρο ιδιοκτήτη του.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας, είπε ότι ο σκύλος υπηρεσίας έπρεπε να ταξιδέψει με τον ιδιοκτήτη του, λόγω της κατάστασής του, ενώ είχε πάρει έγκριση από κτηνιάτρους και είχε λάβει όλες τις κατάλληλες πιστοποιήσεις.

Οι φωτογραφίες έγιναν viral στα social media! Δείχνουν το πανέμορφο σκυλί να κάθεται χαλαρό ανάμεσα στους υπόλοιπους επιβάτες."Ένας τόσο καλός και χαριτωμένος σκυλάκος. Δεν θα με πείραζε καθόλου να καθόμουν δίπλα του!", έγραψε ένας χρήστης του Facebook. Το εκπαιδευμένο σκυλί, το οποίο θα παρέχει στήριξη στον ιδιοκτήτη του, είχε το δικαίωμα να πετάξει χωρίς χρέωση.

Οι αεροπορικές εταιρείες επιτρέπουν στους σκύλους υπηρεσίας να ταξιδεύουν στις καμπίνες με τους ιδιοκτήτες τους, αλλά τα ζώα χρειάζονται επίσημα έγγραφα και ένα έγκυρο πιστοποιητικό υγείας.

Κι επειδή ξέρουμε πόσο σας αρέσουν οι ιστορίες με σκυλιά, δείτε εδώ το σκυλί που δεν μιλούσε σε κανέναν μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του. Η ιστορία του ραγίζει καρδιές.

Άφησε τον σκύλο μόνο στο σπίτι για τρεις ώρες...Όταν γύρισε πίσω ήταν ήδη πολύ αργα!

Αυτή η κοπέλα άφησε τον σκύλο της μητέρας της μόνο στο σπίτι για 3 ώρες. Όταν γύρισε όμως ήρθε αντιμέτωπη με ένα τρομακτικό θέαμα.

Ο σκύλος που ήθελε απεγνωσμένα να ακολουθήσει την ιδιοκτήτριά του που έφυγε έκανε μια τεράστια τρύπα στην μπροστινή πόρτα.

Η Τάρα Τζέιμσον άφησε τον σκύλο της στο σπίτι της μαμάς της για να πάει σε μια πρόβα γάμου και δεν το δέχθηκε. Τα σκυλιά είναι πολύ δεμένα με τους ιδιοκτήτες τους, και ακόμα και τα πεθαμένα παριστάνουν, όπως θα δείτε εδώ, για να μην τους αφήσουν να φύγουν χωρίς αυτά.

Βέβαια, όταν γύρισε ανακάλυψε έκπληκτη ότι ο 4 ετών σκύλος της ο Μπόμπι είχε κάνει ζημιά 2.000 ευρώ, αφού είχε χαλάσει την μπροστινή πόρτα.

Η 29χρονη έβγαλε φωτογραφίες τα συντρίμμια που είχε προκαλέσει ο Μπόμπι και αμέσως μετά τον ίδιο τον σκύλο που ήταν υπεύθυνος για την αναγκαστική ανακαίνιση που θα κάνουν.

Εκτός από την πόρτα ο Μπόμπι μάσησε και κατέστρεψε και ένα κουτί που είχε μέσα μια τηλεόραση που σκόπευαν να επιστρέψουν στο μαγαζί από όπου την αγόρασαν.

«Ο Μπόμπι πέρασε από μια φάση που γινόταν πολύ καταστροφικός όταν έμενε μόνος του. Μάλιστα, πήρα και έναν ειδικό θεραπευτή για να τον βοηθήσει. Πριν από μερικές μέρες μετακόμισα στο σπίτι της μαμάς μου και δυστυχώς πέθανε ο μεγάλος σκύλος που είχαμε. Αυτό του προκάλεσε άγχος αποχωρισμού», ανέφερε η Τζέιμσον.

«Στην αρχή σοκαρίστηκα και νευρίασα, αλλά όταν είδα ότι ήταν τόσο αναστατωμένος που ήταν μόνος του κατάλαβα γιατί το έκανε», πρόσθεσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share