Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Aποφάσισε να ταϊσει έναν γλάρο, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια την έκανε να το μετανιώσει πικρά! (Video)

Σοκαριστικό!

23 Φεβρουαρίου 2020 21:11
Aποφάσισε να ταϊσει έναν γλάρο, αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια την έκανε να το μετανιώσει πικρά! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κοπέλα στο βίντεο αποφάσισε να ταϊσει έναν γλάρο, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι ήταν μια λάθος απόφαση! Ποιος είναι ο λόγος που τοποθέτησε μια κάμερα μέσα σε έναν κουβά με νερό; Μόλις διαβάσατε θα μείνετε άναυδοι!

Οι γλάροι είναι πολύ έξυπνα ζώα και δεν χρειάζονται πολύ χρόνο για να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν εντοπίσει κάτι καλό, ειδικά όσον αφορά το φαγητό. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε δει έναν γλάρο, δεν θα περάσουν πολλά δευτερόλεπτα μέχρι να σπεύσουν και οι υπόλοιποι στο... τσιμπούσι!

Δείτε το βίντεο:

Το κουίζ που θα σας τρελάνει! Μπορείτε να βρείτε και τα 16 ζώα της φωτογραφίας; (photo)

Το κουίζ αυτό θα σας τρελάνει! Λιγότεροι από τους μισούς κατορθώνουν να δουν στη φωτογραφία το σύνολο των 16 ζώων που κρύβονται σε αυτή! Επίσης, ένας γρίφος που σχεδόν κανείς δεν μπορεί να λύσει. Δηλαδή πώς το πρόβατο να βγει από το κλουβί χωρίς να το κατασπαράξουν τα λιοντάρια; 96% των ανθρώπων δεν έλυσαν τον γρίφο!

Σταθείτε στην πρώτη φωτογραφία και κάντε την προσπάθειά σας να τα εντοπίσετε, σημειώνοντας σ' ένα χαρτί.

Στη δεύτερη φωτογραφία θα βρείτε τις απαντήσεις για να κάνετε την επαλήθευση και να τεστάρετε την παρατηρητικότητά σας!

Όσοι προσπάθησαν απέτυχαν...Το 92% των ανθρώπων δεν εντοπίζει το κρυμμένο άλογο της φωτογραφίας! Εσείς;

Σας αρέσουν τα κουίζ παρατηρητικότητας; Εάν η απάντηση είναι θετική τότε θα ξετρελαθείτε με αυτή την φωτογραφία. Το 92% των ανθρώπων απέτυχε να λύσει το κουίζ!

Μετά από το κουίζ με το λιοντάρι, που δυσκόλεψε πολλούς στο διαδίκτυο, ακόμα ένα που θα σας σπαζοκεφαλιάσει. Κάπου στην εικόνα υπάρχει ένα κρυμμένο άλογο. Μπορείτε να το εντοπίσετε;

Εμάς μας πήρε αρκετά λεπτά πριν το βρούμε. Σας προτείνουμε να μεγεθύνετε την εικόνα εάν θέλετε να έχετε ελπίδες να το βρείτε.

Εάν βρείτε το άλογο, αφήστε και τους υπόλοιπους που θέλουν να προσπαθήσουν να το βρουν χωρίς να αποκαλύψετε την απάντηση.

Δείτε την εικόνα!

Για όσους δεν μπορούν, να κοιτάξουν καλύτερα το παράθυρο στον δεύτερο όροφο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share