Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Είδε το κεφάλι του μωρού της όταν γέννησε και κατατρόμαξε...Τότε ο γιατρός της ανακοίνωσε τι είχε συμβεί

Τότε κατάλαβε τι συνέβη!

22 Φεβρουαρίου 2020 21:10
Είδε το κεφάλι του μωρού της όταν γέννησε και κατατρόμαξε...Τότε ο γιατρός της ανακοίνωσε τι είχε συμβεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν είδε το κεφάλι του νεογέννητου μωρού της, κατατρόμαξε και δεν περίμενε ότι θα αντίκριζε ποτέ κάτι τέτοιο. Όταν όμως ο γιατρός της είπε τι έγινε, έμεινε άφωνη.

Όταν πλέον έφτασε η φωτογράφος της στην γέννα, Κάιλα Ρίντερ, η Νίκη ήταν σχεδόν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το μωρό της. Το βρέφος «ερχόταν» λίγο πλάγια, οπότε η μαμά έπρεπε να προσπαθήσει πολύ παραπάνω, ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια άλλη παρέμβαση. Μέσα σε μία περίπου ώρα, η Νίκη συνάντησε για πρώτη φορά τον μικρούλη Γκράχαμ και τον κράτησε τρυφερά στην αγκαλιά της.

Η ανακούφιση διαδέχτηκε το πρώτο σοκ και μετά ακολούθησε μια βαθιά συγκίνηση, όπως περιγράφει η φωτογράφος, η οποία ωστόσο τονίζει πόσο έντονη εντύπωση έκανε σε όλους του… κωνικό κεφαλάκι του μωρού! Ακόμα μια γέννα που σοκάρει, όπως αυτή που μπορείτε να δείτε εδώ, που αναστάτωσε το διαδίκτυο.

Όπως τους εξήγησαν οι γιατροί, λόγω της θέσης που είχε πάρει το μωρό και της έντονης προσπάθειας της μαμάς να γεννήσει, το εύπλαστο κεφαλάκι του πιέστηκε τρομερά, στην προσπάθεια όλων να γεννηθεί αυτό φυσιολογικά από τη μήτρα. Τους καθησύχασαν, επίσης, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι η παραμόρφωση αυτή δεν επηρέασε καθόλου την εξέλιξη του τοκετού.

Η Κάιλα επιβεβαιώνει πάντως, ότι η εικόνα αυτή της τόσο έντονης παραμόρφωσης του μωρού κράτησε για κάποιες ώρες και σιγά-σιγά άρχισε να υποχωρεί. Μερικές μέρες αργότερα, το κεφαλάκι του είχε εντελώς φυσιολογική μορφή.

Μια μητέρα έβγαλε selfie μετά από την γέννα...Ο λόγος; Περνάει ένα τεράστιο μήνυμα!

Πολλές μητέρες, έτσι και αυτή η μαμά, βαρέθηκε να ακούει παντού τσακωμούς για τον τρόπο που η κάθε μια γέννησε και ποιος τρόπος είναι πιο ανώδυνος. Έτσι, έβγαλε μια selfie και έβαλε τέλος σε αυτό τον "καυγά"!

Δημοσίευσε μια φωτογραφία της απο τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού της.

Η Γουάιτ είχε μόλις βγει από το χειρουργείο μετά από την καισαρική της και έβγαλε μια selfie για να δει πώς φαίνεται η ουλή της, αλλά και για να τη στείλει στην κολλητή της που τη ρωτούσε πως ήταν. Και ενώ συνηθίζουν άλλες επιλέγουν να βιντεοσκοπήσουν την γέννα τους, αυτή η γυναίκα έκανε κάτι που έχει περισσότερο νόημα!

Λίγους μήνες αργοτερα την ανέβασε στον instagram λογαριασμό της γράφοντας:

Ξέρω πως δεν είναι η καλύτερη μου γωνία. Ή μήπως είναι; Αλλά και ποιος δεν θα έβγαζε selfie λίγες ώρες μετά τη γέννα για να δει πού ακριβώς σε άνοιξαν και έβγαλαν από εκεί έναν ολόκληρο άνθρωπο; Ακόμα δεν μπορούσα να δω την τομή μου εξαιτίας της πρησμένης μου μήτρας. Αυτό είναι λοιπόν το πώς είσαι λίγες ώρες μετά την καισαρική. Για όποιον πιστεύει πως είναι ο εύκολος τρόπος!

Στο κείμενό της κάνει αναφορά για το πώς νιώθεις όταν περάσει πια η δράση της επισκληριδίου (σαν να σε πάτησε λεωφορείο και μετά έβαλε όπισθεν και σε ξαναπάτησε) και για το ότι μετά την καισαρική εξαρτάσαι διά βίου από τα λαστέξ καθώς δεν μπορείς με τίποτα να ξεφορτωθείς το «σκεμπεδάκι» που δημιουργείται μετά την καισαρική.

«Δεν θα το άλλαζα όμως! Γιατί αν δεν ήταν η καισαρική, ίσως να μην είχα φέρει στον κόσμο τα μωρά μου!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share