Τρίτη, 13 Απριλίου 2021

Μητέρα είδε μια μαύρη κηλίδα στο λαιμό της κόρης της - Αν έχετε κι εσείς την ίδια, τρέξτε στο νοσοκομείο

Προσοχή!

22 Φεβρουαρίου 2020 09:49
Μητέρα είδε μια μαύρη κηλίδα στο λαιμό της κόρης της - Αν έχετε κι εσείς την ίδια, τρέξτε στο νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητέρα είδε μια μαύρη κηλίδα στο λαιμό της κόρης της! Στην αρχή η μητέρα της πίστευε ότι απλά η κόρη της δεν είχε καθαρίσει το λαιμό της καλά ενώ έκανε μπάνιο, αλλά η αλήθεια οδήγησε σε μια εντυπωσιακή διάγνωση.

Ενώ πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι η μαύρη κηλίδα είναι απλά βρωμιά, στην πραγματικότητα ήταν ένα προειδοποιητικό σημάδι του διαβήτη τύπου 2. Ακόμα ένα σοκαριστικό γεγονός συμβαίνει ανάμεσα σε μια μητέρα και κόρη που μοιάζουν σαν αδελφές ενώ έχουν 24 χρόνια διαφορά!

Οι γιατροί εξηγούν ότι αυτή η μαύρη κηλίδα γύρω από το λαιμό είναι ένα σημάδι ότι η ινσουλίνη στο σώμα μας δεν λειτουργεί σωστά. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, αυτό είναι ένα σύμπτωμα του διαβήτη τύπου 2, ο οποίος επηρεάζει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα μας μεταβολίζει τη ζάχαρη.

Αυτή η μαύρη κηλίδα είναι επίσης γνωστή ως «Μελανίζουσα Ακάνθωση» και μπορεί επίσης να εμφανιστεί στις μασχάλες ή τη βουβωνική χώρα.

Τα τελευταία χρόνια, αυτός ο τύπος διαβήτη έχει εξαπλωθεί περισσότερο από ποτέ μεταξύ των παιδιών και των εφήβων.

Τα προληπτικά μέτρα είναι εξαιρετικά σημαντικά, διότι τη στιγμή που θα εμφανιστεί, θα είναι πιο δύσκολο να τον αντιμετωπίσουμε. Για να αποτρέψετε την εμφάνιση του, θα πρέπει να κάνετε μια πιο υγιεινή διατροφή αλλά και τακτική άσκηση.

Η μαμά της Pantera ελπίζει οτι η ιστορία της κόρης της θα αποτελέσει έμπνευση για τους άλλους γονείς ώστε να κάνουν αλλαγές στον τρόπο ζωής τους, αντί να υφίστανται τις οδυνηρές συνέπειες του διαβήτη τύπου 2.

Η μαμά της Pantera είπε στο ABC News: «Θα ήθελα να προειδοποιήσω τους άλλους γονείς ότι αυτό μπορεί να συμβεί και στο παιδί σας, ακόμα και αν δεν είστε διαβητικοί και κανένας στην οικογένειά σας δεν είναι» .

Όλοι οι γονείς θα πρέπει να είναι προσεκτικοί όσον αφορά τα πράγματα που δίνουν στα παιδιά τους να φάνε, επειδή όλοι μπορεί να σκεφτόμαστε ότι οι κοτομπουκιές και οι τηγανιτές πατάτες και τα τσιπς δεν κάνουν και κακό στα παιδιά μας, αλλά στην πραγματικότητα είναι μια κακή επιλογή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share