Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Ανέβασε μία selfie από την 40η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της - Όταν ο κόσμος είδε τι κρατούσε, τους κόπηκε το αίμα!

Σοκαριστικό!

22 Φεβρουαρίου 2020 09:03
Ανέβασε μία selfie από την 40η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της - Όταν ο κόσμος είδε τι κρατούσε, τους κόπηκε το αίμα!

Μια γυναίκα ανέβασε αρκετές selfie από την 40η εβδομάδα της κύησής της με τον κόσμο να μένει έκπληκτος και να του κόβεται το αίμα όταν είδε τι κρατούσε!

View this post on Instagram

A post shared by Oxana Rumyantseva (@oxana.fit)

Εάν ρίξετε μια ματιά στο προφίλ της στο Instagram, θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε πως ξεκίνησε τη γυμναστική μόλις 10 χρόνια πριν. Όταν ήταν 22 και έγκυος στο πρώτο της παιδί, υπέφερε από πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

View this post on Instagram

A post shared by Oxana Rumyantseva (@oxana.fit)

Πήρε σχεδόν 20 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και δεν μπορούσε να κουνηθεί. ‘Δεν μπορούσα να απλώσω τα ρούχα ούτε να σηκώσω τα χέρια μου. Είχαν μαζευτεί υγρά στην μέση και τα πόδια μου και πονούσα αφόρητα.’ Αν και μπορούν να καταγραφούν διάφορα περιστατικά σε μια selfie όπως αυτό εδώ, πολλές φορές μπορεί να συμβεί και το αντίθετο και να καταστούν μοιραίες.

Αφού γέννησε, η Oxana πονούσε ακόμα πολύ και δεν μπορούσε ούτε να σηκώσει την κόρη της. Οι γιατροί προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν, αλλά εκείνη αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι άλλο: άρχισε να δυναμώνει τους μυς της με άσκηση και άρση βαρών.

Δέκα χρόνια και δύο εγκυμοσύνες μετά, η Oxana έχει μάθει πως μπορεί να παραμείνει δυνατή και υγιής σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όταν περίμενε το 4ο παιδί της, αποφάσισε να γυμνάζεται μέχρι και την τελευταία στιγμή. ‘Δεν είμαι όσο νέα ήμουν και έχω άλλα τρία παιδιά να φροντίσω, αλλά έχω πολύ ενέργεια, καθόλυ υγρά και καθόλου πόνους,’ έγραψε στο Instagram.

Όταν ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία σηκώνει βάρη ενώ είναι σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης της, τράβηξε την προσοχή χιλιάδων ανθρώπων.

«Άρχισαν να λένε φρικτά πράγματα για την κοιλιά μου,» είπε η Oxana. ‘Έλεγαν πως είμαι ματαιόδοξη και πως κάνω κακό στο παιδί μου.’ Όλοι ήταν σίγουροι πως το παιδί της θα γεννιόταν με τραυματισμούς ή και χειρότερα εάν δεν σταματούσε να σηκώνει βάρη.

Την κατηγόρησαν πως είναι ένα πολύ κακό παράδειγμα για τις εγκύους. Άλλες πάλιτης ζητούσαν συμβουλές για να παραμένουν υγιείς κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης τους. Η μόνη της συμβουλή: ‘Ακούστε το σώμα σας και τις συμβουλές του γιατρού σας και φτιάξτε ένα πρόγραμμα άσκησης στα μέτρα σας.’

Η μικρότερη κόρη της γεννήθηκε εντελώς υγιής και εκείνη περήφανα έδειξε πώς ήταν το σώμα της μετά τη γέννα.

Όπως φαίνεται, οι μεγαλύτερες κόρες της Oxana ακολουθούν τα βήματα της μητέρας τους!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share