Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020

Ηλικιωμένο λιοντάρι περιφέρεται σκελετωμένο λίγο πριν πεθάνει - Η συνέχεια ραγίζει καρδιές

Φωτογραφίες που ανατριχιάζουν!

22 Φεβρουαρίου 2020 07:12
Ηλικιωμένο λιοντάρι περιφέρεται σκελετωμένο λίγο πριν πεθάνει - Η συνέχεια ραγίζει καρδιές
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ραγίζουν καρδιές οι φωτογραφίες που δείχνουν τις τελευταίες στιγμές ενός ηλικιωμένου λιονταριού. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, δεν μπορεί να προχωρήσει.

Το λιοντάρι ζούσε στο Kruger National Park της Νότιας Αφρικής, όπου φωτογραφήθηκε. Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τον 64χρονο Λάρι από την Καλιφόρνια. Ο ίδιος, αναγράφει το πώς πλησίασε το ζώο, το οποίο αρχικά την ώρα που έπινε από μια τρύπα ποτίσματος.

σκελετωμένο λιοντάρι

"Αφού είχε πιει νερό, πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να σταθεί στα πόδια του. Ήταν στην κυριολεξία 'πετσί και κόκαλο.'"

Ακόμη, ο φωτογράφος περιγράφει πως, καθώς το λιοντάρι απομακρύνθηκε από το νερό, περπατούσε σαν να ήταν μεθυσμένο και σταματούσε κάθε λίγα βήματα πριν τελικά καταρρεύσει. "Ήταν προφανές ότι ήταν στις τελευταίες μέρες του," είπε ο 64χρονος.

ελέφαντας και λιοντάρι

Μετά από λίγο, ο Λάρι και ένας φίλος μεταφέρθηκαν στο σημείο που είχε ξαπλώσει το λιοντάρι για να ξεκουραστεί."Το βρήκαμε ξαπλωμένο στο χορτάρι, εξαντλημένο και ανίκανο να κινηθεί." "Απλά ήθελε να ξέρει ότι δεν θα πεθάνει μόνος του."

λιοντάρι

"Πάλευε για να αναπνεύσει ώσπου άφησε την τελευταία του αναπνοή. Είχε φύγει. Ο βασιλιάς ήταν νεκρός.”Αργότερα είπε: “Ήξερα ότι ήμουν μάρτυρας μιας αληθινής στιγμής. Αυτή είναι η πραγματική φύση, τόσο η ζωή όσο και ο θάνατος."

Αυτές οι εικόνες με το λιοντάρι "τσακίζουν" κόκαλα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι αντίστοιχο. Δείτε εδώ τα σκελετωμένα λιοντάρια που τα άφηναν να πεθάνουν από την πείνα σε ζωολογικό κήπο.

Πήγαν στο πάρκο να θαυμάσουν το λιοντάρι! Δευτερόλεπτα αργότερα έγινε ο χειρότερος εφιάλτης τους!

Έχουμε καταλάβει εδώ στο Athensmagazine.gr πως λατρεύεται τα βίντεο με ζώα και είναι υποχρέωσή μας να σας παρουσιάζουμε καθημερινά και περισσότερα! Ιδιαίτερη αδυναμία σας εκείνα με λιοντάρια! Μετά το σοκαριστικό βίντεο όπου 4 λιοντάρια τσακώνονται με τον φύλακα να κάνει κάτι το απίστευτο, σήμερα σας έχουμε μια βάναυση επίθεση ενός λιονταριού σε επισκέπτες πάρκου!

Ο ηλικιωμένος άνδρας και ιδιοκτήτης την ζωολογικού κήπου ο οποίος μπήκε στο χώρο του λιονταριού δέχτηκε επίθεση απο το τεράστιο αρσενικό ζώο με αποτέλεσμα να τον αρπάξει και να τον σέρνει για κάποια μέτρα μπροστά στους επισκέπτες του πάρκου!!!Σοκ προκαλεί το βίντεο και έχει κάνει τον γύρο του κόσμου!

Αμέσως οι φύλακες για να διασώσουν τον άνδρα πυροβόλησαν στον αέρα για να απομακρύνουν το λιοντάρι!

Με βαριά τραύματα ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ μετά απο λίγο οι άνθρωποι του πάρκου θανάτωσαν το λιοντάρι!!

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share