Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Ένας φαντάρος έβαλε μέσα σε μια αρβύλα μια σερβιέτα. Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε!

Απίστευτο!

21 Φεβρουαρίου 2020 20:52
Αδιανόητο: Ένας φαντάρος έβαλε μέσα σε μια αρβύλα μια σερβιέτα. Μόλις δείτε το λόγο θα εκπλαγείτε!

Απ' ότι φαίνεται οι στρατιώτες του Βιετνάμ ανακάλυψαν μια νέα χρήση της σερβιέτας που τους φάνηκε ιδιαίτερα χρήσιμη και απέδειξε πως τελικά ίσως και να μην είναι αποκλειστικά ένα γυναικείο προϊόν.

Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο γκρουπ «Yu Xuan Fan Group» απεικονίζει Βιετναμέζους στρατιώτες να τοποθετούν σερβιέτες μέσα στις αρβύλες τους, με τους σχολιαστές να σημειώνουν πως σε αυτήν την περίπτωση το συγκεκριμένο προϊόν παρέχει απαλή προστασία στα πόδια και απορροφα τα βακτήρια και τις άσχημες οσμές. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε εδώ πόσο χρήσιμη μπορεί να φανεί μια σερβιέτα αν την τοποθετήσετε στη μασχάλη σας.

Σίγουρα πρόκειται για μια παράξενη χρήση την οποία δεν είχαμε φανταστεί καθώς στο μυαλό μας έχουμε συνδυάσει τη σερβιέτα με την εμμηνόρροια.

Κάποιος άλλος στο γκρουπ τονίζει ότι οι σερβιέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αξιόπιστοι επίδεσμοι σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί, ενώ τα ταμπόν, ένα ακόμα προϊόν που έχει συνδεθεί με τις γυναίκες, μπορούν να καλύψουν τα τραύματα από σφαίρες.

Κατά τη διάρκεια των Παγκοσμίων πολέμων οι σερβιέτες χρησιμοποιούνταν για να περιοριστεί η υπερβολική αιμορραγία στους τραυματίες. Αργότερα οι νοσοκόμες που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στον πόλεμο υιοθέτησαν τη λύση της σερβιέτας κατά την έμμηνο ρύση…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share