Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Αυτή η 18χρονη τρώει μόνο ένα κράκερ την ημέρα. Μόλις μάθετε το λόγο θα πάθετε σοκ!

Απίστευτο!

21 Φεβρουαρίου 2020 18:48
Αυτή η 18χρονη τρώει μόνο ένα κράκερ την ημέρα. Μόλις μάθετε το λόγο θα πάθετε σοκ!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Σοκ προκαλεί η είδηση πως μια 18χρονη κοπέλα θρέφεται καθημερινά με ένα και μόνο κράκερ. Φυσικά, η λιτή αυτή διατροφή δεν αποτελεί κάποιο μέρος αυστηρής δίαιτας αλλά είναι κάτι που της επιβλήθηκε από γιατρούς καθώς οι νεαρή κοπέλα πάσχει από μία σπάνια νόσο. Η 18χρονη θρέφεται μέσω ενός σωλήνα καθώς το σώμα της και συγκεκριμένα το πεπτικό της σύστημα δεν είναι σε θέση να χωνέψει οποιαδήποτε τροφή. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια σπάνια ασθένεια μας σοκάρει καθώς υπάρχει ένα αγόρι το οποίο μετατρέπεται σε φίδι και μπορείτε να δείτε εδώ την τρομακτική του ιστορία.

Οι ασθένειες που έχει επηρεάζουν το στομάχι, το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς το δέρμα και τις αρθρώσεις της, με αποτέλεσμα να νιώθει αδύναμη όλη την ημέρα και να μην μπορεί να περπατήσει μέχρι το μπάνιο μόνη της.

Η Ρόουζ παίρνει 20 χάπια την ημέρα για να μπορέσει να διαχειριστεί τις ασθένειές της, οι οποίες εμφανίστηκαν όταν η ίδια ήταν 16 ετών από έναν σπάνιο ιό, ο οποίος ακόμη την ταλαιπωρεί.

Μάλιστα αυτό που εύχεται τώρα είναι να μπορέσει να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας της ώστε να είναι σε θέση να πάει στο πανεπιστήμιο όπως όλοι της οι φίλοι.

Ο λόγος όμως που δεν μπορεί να φάει τίποτα περισσότερο από ένα μπισκότο, οφείλεται ίσως στην γαστροπάρεση, από την οποία πάσχει.

κράκερ
Αυτό σημαίνει πως τα νεφρά της Ρόουζ έχουν βλάβη και εμποδίζουν το στομάχι της να χωνεύει τρόφιμα, προκαλώντας της ναυτία.

Λόγω του σοβαρού προβλήματος αυτού, η Κέμπλ τα τελευταία δύο χρόνια τρώει μόνο ένα μπισκότο (τύπου κράκερ) την ημέρα καθώς επιτρέπεται να καταναλώνει μόνο 60 θερμίδες.

«Κάθε μέρα είναι μία μάχη για μένα. Ξυπνάω έτοιμη να πολεμήσω για την ζωή, όπως έκανα και την προηγούμενη μέρα», ανέφερε η ίδια στην Daily Mail.

Η 18χρονη ανακάλυψε πως το κράκερ ήταν το μόνο πράγμα που δεν την πείραζε εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο τον τελευταίο καιρό το έχει σταματήσει καθώς της προκαλεί ναυτία.

Οσο για το πως νιώθει όταν οι άλλοι γύρω της τρώνε ότι θέλουν… «Συχνά με ενοχλεί που τρώνε ελεύθερα οι γύρω μου και εγώ δεν μπορώ να απολαύσω καθόλου φαγητό», ανέφερε η ίδια.

Η Ρόουζ πάντως συνεχίζει να είναι αισιόδοξη, ενώ όπως επισημαίνει, οι φίλες της είναι μία «λάμψη φωτός στο σκοτάδι της».

«Οι φίλες μου έρχονται κάθε 5 μέρες σπίτι μου και με παίρνουν μαζί τους στο μπακάλικο τους. Εκεί νιώθω ελεύθερη».

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share