Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Όταν ήταν 10 ετών ήταν ερωτευμένοι- Μετά από 33 χρόνια έγιναν φίλοι στο Facebook και...

Η ιστορία συγκινεί...

21 Φεβρουαρίου 2020 12:03
Όταν ήταν 10 ετών ήταν ερωτευμένοι- Μετά από 33 χρόνια έγιναν φίλοι στο Facebook και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι παιδικοί αγαπημένοι που ως παιδιά ηλικίας 10 ετών μετά την επανασύνδεση στο Facebook μετά από 33 χρόνια αποκάλυψαν κάτι συνταρακτικό. Διαβάστε την ιστορία στο Athensmagazine.gr

Ο Ντάρεν Άρθουρ , 45 ετών, και η Κέλι Τσίβερς, 45 ετών, από την Milton Keynes, ήταν στην ίδια τάξη στο δημοτικό σχολείο και έγιναν ζευγάρι στην ηλικία των 10 ετών και είχαν πραγαμτική αγάπη.

Έχασαν επαφή αφού η οικογένεια του Ντάρεν απομακρύνθηκε από την περιοχή, αλλά επανασυνδέθηκε 33 χρόνια αργότερα, όταν η Κέλι τον ανακάλυψε στο Facebook. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια και μας συγκινούν, όπως και αυτό το ζευγάρι που θα δείτε εδώ, αν και είναι λίγο περίεργοι.

Και αφού συμφώνησαν να συναντηθούν, το ζευγάρι γρήγορα ερωτεύτηκε και τώρα σχεδιάζει να παντρευτεί τον Σεπτέμβριο.

Βρίσκονταν στην ίδια τάξη στο δημοτικό σχολείο για δύο χρόνια και ερωτεύτηκαν όταν ήταν 10 χρονών. Αυτή η αθώα αγάπη της εφηβικής ηλικίας ξαναφούντωσε 33 χρόνια μετά.

Ο Ντάρεν αποκάλυψε: «Πήγαινα για να την πάρω από το σπίτι όταν ήταν μικρή. Θυμάμαι ότι η μαμά της πάντα μου έδινε χυμό πορτοκαλιού όταν την περίμενα.

«Ήμασταν ζευγάρι όπως μπορείτε να είστε σε εκείνη την ηλικία - πρέπει να είμαστε περίπου 10 ή 11.

«Απλά θυμάμαι πάντα να βγαίνω μαζί της."

Μέσα στα χρόνια και οι δύο τους είχαν παντρευτεί με άλλους, αλλά και οι δύο βρέθηκαν διαζευγμένοι το 2015.

«Δεν είχαμε κινητά τηλέφωνα ή το διαδίκτυο όταν βρισκόμασταν στο σχολείο, έτσι απλά έχασα την επαφή και δεν ξαναδημιουργήσαμε την ζωή μας από την αρχή.

Γυναίκα με καρκίνο δείχνει την αγάπη της λίγο πριν το τέλος της ζωής της... Θα λυγίσει ακόμη και ο πιο σκληρός! (photo)

Γυναίκα με καρκίνο δείχνει την αγάπη λίγο πριν το τέλος της ζωής της στον άνθρωπό της. Πρόκειται για την ιστορία της Χέδερ και του Ντειβιντ που κάνει ακόμη και το πιο σκληρούς να λυγίσουν. Πώς να ξεχάσουμε αυτόν τον πατέρα που έβγαλε φωτογραφία την τελευταία βλεφαρίδα της κορούλας του που έκανε χημειοθεραπείες;

Δύο νέοι άνθρωποι που γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν και αποφάσισαν να μοιραστούν τη ζωή τους μέχρι να τους χωρίσει ο θάνατος. Η μοίρα βέβαια είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι από το Κονέκτικατ.

Η Χέδερ διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος πριν δύο χρόνια. Ο γάμος τους είχε προγραμματιστεί. Όμως η κοπέλα υποτροπίασε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Φοβόταν ότι δεν θα προλάβει να ζήσει μέχρι την μέρα που θα παντρευόταν.

Έτσι ο έρωτας της ζωής της ο Ντέιβιντ, αποφάσισε πως έπρεπε να παντρευτούν μέσα στο νοσοκομείο. Η φωτογραφία της μελλοθάνατης νύφης είναι συγκλονιστική.

Φορά το νυφικό της, έχει την γαμήλια ανθοδέσμη της στα πόδια της και σηκώνει τα χέρια της ψηλά από τη χαρά της ενώ φορά την μάσκα οξυγόνου στο πρόσωπό της.

Δεκαοκτώ ώρες μετά, η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share