Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηλικιωμένος πηγαίνει κάθε μέρα στην στέγη του σπιτιού του...Αυτό που του έκαναν θα σας συγκινήσει!

Δεν το περίμενε...

21 Φεβρουαρίου 2020 11:12
Ηλικιωμένος πηγαίνει κάθε μέρα στην στέγη του σπιτιού του...Αυτό που του έκαναν θα σας συγκινήσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτός ο παππούς, ο Ρίτσαρντ Ντούμπιελ, ανέβαινε κάθε μέρα στην στέγη του για τον πιο απλό λόγο που θα δείτε παρακάτω. Όταν έγινε κάτι απρόσμενο...

Είναι 75 χρονών, αλλά η ηλικία του δεν τον έχει εμποδίσει να ασχολείται με τα μαστορέματα στο σπίτι του.

Τους τελευταίους 3 μήνες, ο Ρίτσαρντ ασχολείται ολομόναχος με την αντικατάσταση της στέγης του. Δεν ήταν ποτέ καλός στο να ζητάει βοήθεια από άλλους…όπως και αυτός ο παππούς που σκαρφίστηκε τον πιο περίεργο τρόπο για να ψαρεύει, όπως θα δείτε εδώ!

Ολόκληρη η γειτονιά σοκαρίστηκε όταν τον είδε να σκαρφαλώνει στη στέγη και φυσικά θεώρησαν πως εκτός από επικίνδυνο, δεν ήταν κάτι που έπρεπε απαραιτήτως να κάνει μόνος του. Έτσι λοιπόν, ένας γείτονας τράβηξε την παρακάτω φωτογραφία και τη δημοσίευσε στο Facebook για να δει αν οι φίλοι του ήξεραν κάποιον τεχνίτη που θα μπορούσε να βοηθήσει.

Εκείνο το Σάββατο, μαζεύτηκαν όλοι οι εθελοντές για να βοηθήσουν τον Ρίτσαρντ να φτιάξει τη στέγη του, χωρίς χρέωση φυσικά!

Από τα κεραμίδια, το φαγητό, τα ποτά και τα εργατικά, τίποτα δεν χρεώθηκε από αυτούς τους καλόκαρδους ξένους και λίγες ώρες αργότερα, όλα ήταν έτοιμα.

Ένα κομμάτι μόνο άφησαν, το οποίο ζήτησαν από τον Ρίτσαρντ να το τοποθετήσει ο ίδιος και φυσικά το έκανε με μεγάλη συγκίνηση!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share