Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Του έκοψαν χέρι και πόδι, αλλά...: Το ανέκδοτο της ημέρας (21/02)!

Θα κλάψετε!

21 Φεβρουαρίου 2020 07:20
Του έκοψαν χέρι και πόδι, αλλά...: Το ανέκδοτο της ημέρας (21/02)!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (21/02) και ελπίζουμε να σας ξετρελάνει όπως χτες το αντίστοιχο με τον Σκλαβενίτη!

Πάμε να δούμε παρακάτω και να κλάψουμε!

Είστε έτοιμοι;

Ο τύπος πάει στο γιατρό. "Γιατρέ μου", του λέει , "έχω έναν πόνο που ξεκινάει από κάτω δεξιά στην κοιλιά και μετά με χτυπάει στο αριστερό στήθος και τη δεξιά ωμοπλάτη...".

Τον κοιτάζει ο γιατρός και του ανακοινώνει: "Πρέπει να σου κόψω το δεξί χέρι και το αριστερό πόδι!". Ο τύπος φεύγει έντρομος. Και ο επόμενος γιατρός, όμως, όμως του λέει το ίδιο. Και ο επόμενος κι ο μεθεπόμενος, τι να κάνει, πάει στην Αμερική.

"Γιατροί", λέει στο συμβούλιο που τον εξετάζει, "έχω έναν πόνο που ξεκινάει από κάτω δεξιά στην κοιλιά και μετά με χτυπάει στο αριστερό στήθος και τη δεξιά ωμοπλάτη...".

Τον εξετάζουν και του λένε: "Πρέπει να σου κόψουμε το δεξί χέρι και το αριστερό πόδι, αλλιώς θα πεθάνεις...".

Τι να κάνει, κάθεται, του τα κόβουν και επιστρέφει στην Ελλάδα. Την επομένη, πάει στο ράφτη, να φτιάξει καινούργια κοστούμια. Όπως τον μετράει ο ράφτης, του λέει λοιπόν: "Δεν μου λες, τα αρχίδια σου, που τα βάζεις, αριστερά ή δεξιά;".

"Ξέρω γω; Όπου να ναι. Γιατί;".

Και ο ράφτης: "Γιατί αν είσαι αριστερός και τα βάζεις δεξιά θα έχεις έναν πόνο που θα ξεκινάει από κάτω δεξιά, στην κοιλιά...".

Η γιαγιά κλαίει στο πάρκο: Το ανέκδοτο της ημέρας (20/02)!

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το ανέκδοτο της ημέρας (20/02) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και τον χθεσινό!

Πάμε να δούμε παρακάτω:

Πηγαίνοντας για το γεύμα μου στο πάρκο σήμερα, είδα μια γιαγιά δίπλα σε ένα παγκάκι να κλαίει με λυγμούς. Σταμάτησα και τη ρώτησα τι συμβαίνει.

Μου λέει: “Έχω έναν σύζυγο που είναι 32 χρονών στο σπίτι μου. Κάθε πρωί μου κάνει παθιασμένο έpωτα και μετά μου φτιάχνει πρωινό με κέικ, αυγά με λουκάνικα, μαρμελάδες, φρεσκοστιμένους χυμούς και καφέ.”

Της λέω: “Καλά, και γιατί κλαις γιαγιά;”

Συνεχίζει η γιαγιά: “Το μεσημέρι, μου φτιάχνει ζεστή σούπα και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έpωτα όλο το απόγευμα.”

Της ξαναλέω: “Και γιατί κλαις τότε;”

Συνεχίζει η γιαγιά: “Για δείπνο μου φτιάχνει γκουρμέ πιάτα που τα συνοδεύει με εκλεκτό κρασί και τα αγαπημένα μου γλυκά και μετά μου κάνει έpωτα μέχρι τις 2 τα χαράματα

Της λέω: “Και γιατί πανάθεμα σε κλαις;”

Απάντηση: “Δεν μπορώ να θυμηθώ που είναι το σπίτι μου”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share