Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η γάτα κρατάει το χέρι του αφεντικού της ενώ πηγαίνουν στον κτηνίατρο...Θα σας συγκινήσει

Θα δακρύσετε!

20 Φεβρουαρίου 2020 23:15
Αυτή η γάτα κρατάει το χέρι του αφεντικού της ενώ πηγαίνουν στον κτηνίατρο...Θα σας συγκινήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία, στην οποία η γάτα του κρατάει το χέρι του, την τελευταία μέρα της ζωής της. Θα σας συγκινήσει η συνέχεια...

Ο abernha3, χρήστης του Reddit ανέβασε μια φωτογραφία στην σελίδα του περίπου 15 μέρες πριν, δείχνοντας το τελευταίο ταξίδι της γάτας του στον κτηνίατρο. Η γάτα φαίνεται τρομαγμένη και συγκινεί η κίνησή της, όπως και η κίνηση που έκανε μια γάτα όταν πέθανε ο φίλος της, και μπορείτε να την δείτε εδώ.

Στην φωτογραφία φαίνεται η άρρωστη γάτα να κρατάει το χέρι του ιδιοκτήτη της καθώς ταξιδεύουν μαζί για τελευταία φορά, αφού θα του έκαναν ευθανασία.

Ο γάτος, ο οποίος ονομάζεται Λίτλ Άντριου, είναι γκρίζος με χρυσά μάτια και ο ιδιοκτήτης του λέει ότι είχε γεράσει. “Κρατούσε το χέρι μου στην τελευταία του επίσκεψη στον κτηνίατρο. Ο Λίτλ Άντριου ήταν πολύ πιο δυνατός από την μαμά του και μένα”, έγραψε ο abernha3 στην φωτογραφία.

Ο άντρας, ο οποίος μάλλον είναι από το Κολοράντο, έβαλε στην δημοσίευση του την ετικέτα “θρήνος/απώλεια”. Η δημοσίευση συγκέντρωσε πάνω από 280 σχόλια από λάτρεις των γατών και πολλοί μοιράστηκαν και τις δικές τους ιστορίες.

Άλλοι εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον ιδιοκτήτη. “Είναι απίθανο πώς μπορούν να καταλάβουν ότι πλησιάζει η τελευταία επίσκεψη στον κτηνίατρο. Ο δικός μου το ήξερε και ήταν ήρεμος, όπως ο δικός σου”, γράφει κάποιος.

“Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου… είναι εύκολο να καταλάβει κανείς από μια φωτογραφία πόσο τον αγαπούσες και είμαι σίγουρος ότι το ήξερε”, γράφει ένας άλλος. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης έγραψε κάποιες πληροφορίες για το αγαπημένο του κατοικίδιο.

“Ο Λίτλ Άντριου ήταν ο μικρός μου”, γράφει ο abernha3. “Ήταν 15 και μισό και τους αγαπούσε όλους. Γέρασε και αρρώστησε τον περασμένο χρόνο. Γουργούριζε κάθε μέρα της ζωής του και όταν σταμάτησε, κατάλαβα ότι είχε έρθει η ώρα.” “Είναι πάντα στενάχωρο να χάνεις έναν φίλο. Λυπάμαι για τις απώλειες όλων σας.”

Απίστευτο: Βάτραχος καταπίνει ένα φίδι ενώ αυτό τσακώνεται με μια γάτα!

Τα φίδια θεωρούνται από τα πιο επικίνδυνα είδη ερπετών στο ζωικό βασίλειο, απ' ότι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει πάντα! Το Athensmagazine.gr πρόσφατα σας έδειξε έναν σκίουρο που επιτίθεται σε ένα φίδι, σήμερα ένα νέο βίντεο έρχεται για να σοκάρει!

Έχουμε δει, λοιπόν, δεκάδες περιπτώσεις ζώων, από τα πιο μικρά μέχρι τα πιο μεγάλα, να παλεύουν για το φαγητό τους και το... φαγητό να παλεύει για τη σωτηρία του. Συνήθως, όταν τα θηράματα καταλήξουν στο στόμα του θηρευτή τους, αυτό σημαίνει πως ήρθε το τέλος. Πολλά, όμως, είναι εκείνα, που δεν θα «πέσουν» αμαχητί... Σαν αυτό το φίδι.

Σε ένα μοναδικό βίντεο, καθώς δεν έχουμε δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο, ένα φίδι εμφανίζεται να τσακώνεται με μια γάτα. Μια γάτα, βέβαια, η οποία μάλλον παίζει με το ερπετό, το οποίο σαφώς και δεν το καταλαβαίνει αυτό και της επιτίθεται, χωρίς να καταφέρει, πάντως, να τη δαγκώσει. «Και πού είναι το φοβερό;», θα αναρωτηθείτε.

Το φοβερό είναι ότι, την ίδια στιγμή, που το φίδι «τα βάζει» με το αιλουροειδές, βρίσκεται στο στόμα ενός μεγάλου βατράχου, που έχει αρχίσει να το καταπίνει!

Δείτε τον νικητή της απίθανης μάχης στο video:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share