Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Είδαν ένα άγριο ζώο να τους πλησιάζει απειλητικά - Όταν πρόσεξαν λίγο καλύτερα το κεφάλι του, πάγωσαν!

Απίστευτο!

19 Φεβρουαρίου 2020 14:53
Είδαν ένα άγριο ζώο να τους πλησιάζει απειλητικά - Όταν πρόσεξαν λίγο καλύτερα το κεφάλι του, πάγωσαν!
Follow us on Google News

O Dean και η Samantha έκαναν μία βόλτα κοντά στο σπίτι τους στην επαρχία Clarion της Pennsylvania, όταν παρατήρησαν κάτι που τους τράβηξε την προσοχή: μία μαύρη αρκούδα!

Οι μαύρες αρκούδες δεν είναι τόσο τρομακτικές όσο οι καφέ αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που θες να συναντήσεις.

Όταν κατάλαβαν πως ήταν εκεί, έκαναν κάτι παράξενο, σταμάτησαν. Γύρισαν προς το μέρος της… και άρχισαν να την πλησιάζουν! Γιατί; Με μία καλύτερη ματιά θα δείτε πως το κεφάλι του καημένου ζώου είναι παγιδευμένο σε ένα κουβά με νερό. Όπως φάνηκε, ήταν παγιδευμένο εκεί για 8 εβδομάδες. Πρέπει να ήταν πραγματικά απελπισμένη.

Ο Dean προσπάθησε να την ελευθερώσει αλλά ο κουβάς ήταν πολύ δυνατά σφηνωμένος και δεν μπορούσε να τα καταφέρει. Μία ομάδα ανθρώπων μαζεύτηκε για να βοηθήσει αλλά και πάλι ήταν πολύ δύσκολο να την ελευθερώσουν. Τελικά ένας άντρας την κράτησε στο χώμα, όσο άλλοι δύο προσπαθούσαν να κόψουν τον κουβά.

Δείτε την διάσωσή της στο βίντεο που ακολουθεί:

Σίγουρα κανείς τους δεν είχε φανταστεί πως θα συναντούσε μία αρκούδα, πόσο μάλλον πως θα την έσωζε κιόλας. Ευτυχώς όμως όλα πήγαν καλά και το ζώο κατάφερε να ελευθερωθεί.

Πώς θα αντιδρούσατε αν ήσασταν εσείς στην θέση τους;

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι πάνω στο κρεβάτι του. Η συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα

Ένας άντρας έχει προκαλέσει συζήτηση, αφού έβαλε ένα λιοντάρι, ένα φίδι και ένα κροκόδειλο στα κρεβάτια των φίλων του για να δει αντιδράσεις τρόμου τους. Μετά την ιστορία χτες με το θηλυκό λιοντάρι και τον μπαμουίνο σας έχουμε ακόμα μια σοκαριστική!

Στο βίντεο που έχει προβληθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές, ο Ρώσος Khizri Zapirov που μένει στη Μόσχα, φαίνεται να μπαίνει σε μια κρεβατοκάμαρα με ένα νεαρό κροκόδειλο στα χέρια του.

Τοποθετεί το ερπετό στο κρεβάτι όπου κοιμούνται δύο άντρες και στη συνέχεια φωνάζει δυνατά για να ξυπνήσουν.

Όταν ο ένας από τους άνδρες βλέπει τον κροκόδειλο να σέρνεται στο κρεβάτια του, πετάγεται από το κρεβάτι ουρλιάζοντας, καθώς ο Khizri και οι φίλοι του ακούγονται να γελούν από την κάμερα.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι

Μια άλλη στιγμή, φαίνεται να κάνει το ίδιο πράγμα βάζοντας έναν τεράστιο πύθωνα στο κρεβάτι ενός φίλου του που κοιμόταν. Ο φίλος του ταράζεται, βλέποντας το φίδι απλωμένο δίπλα του.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι

Στο πιο πρόσφατο βίντεο του, ο άντρας τοποθετεί ένα λιοντάρι στο κρεβάτι του φίλου του και εκείνος πετάγεται και κρύβεται σε μια γωνία του δωματίου.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι

Οι ομάδες δικαιωμάτων των ζώων έχουν παραπονεθεί στην αστυνομία και απαίτησαν να τιμωρηθούν για τη σκληρότητα των ζώων.

Ο άντρας εξήγησε ότι δανείστηκε τα ζώα από έναν φίλο που τα εκπαιδεύει και ότι ήταν παρών κατά τη διάρκεια κάθε βίντεο για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των ζώων.

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη σχολιάσει.

Ξύπνησε και βρήκε ένα τεράστιο φίδι και ένα λιοντάρι

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share