Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Τρεις παππούδες ψαρεύουν αμέριμνοι στην θάλασσα όταν είδαν να πετάγεται κάτι...Πήγαν να πάθουν καρδιακό!

Δεν θα το πιστεύετε!

19 Φεβρουαρίου 2020 13:03
Τρεις παππούδες ψαρεύουν αμέριμνοι στην θάλασσα όταν είδαν να πετάγεται κάτι...Πήγαν να πάθουν καρδιακό!

Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να κρύβει ένας ωκεανός κάτω από το νερό. Αυτοί οι παππούδες έπαιξαν με την τύχη τους και ενώ ψάρευαν...έζησαν τον απόλυτο τρόμο!

Οι ψαράδες είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που θα περίμενε κανείς να φοβηθούν τα ανοιχτά νερό. Ωστόσο, μια ομάδα ηλικιωμένων αλιέων, πρόσφατα ανακάλυψε ότι αν και υπάρχουν σίγουρα πολλά ψάρια στη θάλασσα, υπάρχουν επίσης και πολλές ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Μάλιστα ένα κοριτσάκι με το καλάμι της Μπάρμπι κατάφερε να ψαρέψει κάτι που άλλοι παλεύουν χρόνια...Αυτό και αν είναι έκπληξη!

Συνήθως, είναι ασφαλές να ψαρεύεις σε βάρκα όλη την ημέρα. Ωστόσο, αυτή η απρόσμενη συνάντηση στην ανοικτή θάλασσα, πιθανώς να κάνει αυτούς τους αλιείς να σκεφτούν δύο φορές, τον επόμενο προορισμό των διακοπών τους.

Το ταξίδι τους στο Cape Cod Bay θα έπρεπε να είχε πάει ως συνήθως, αλλά δεν είχαν ιδέα για αυτό που θα γίνονταν μάρτυρες. Ήξεραν τα πάντα για τα πλάσματα που θα μπορούσαν να συναντήσουν, αλλά δεν είχαν ιδέα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί.

Τρεις παππούδες ψαρεύουν αμέριμνοι στην θάλασσα όταν είδαν να πετάγεται κάτι...Πήγαν να πάθουν καρδιακό!

Η αναμονή όταν ψαρεύεις, είναι από τα καλύτερα πράγματα. Αφού ένας από τους τύπους ψάρεψε ένα καλό ψάρι, άρχισε να το τραβάει προς το σκάφος. Δευτερόλεπτα αργότερα, το νερό άρχισε να αφρίζει, και όλοι ήξεραν ότι «κάτι» ήταν έτοιμο να βγει από το νερό!

Αλλά τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Θα εκπλαγείτε όταν δείτε τι είναι...Είναι απολύτως τρομακτικό. Τι τυχεροί που τη γλίτωσαν!

Κατηγορούσαν επί 14 χρόνια τον εγγονό για τον θάνατο του παππού...Αποκαλύφθηκε όμως η σοκαριστική αλήθεια!

Για 14 χρόνια, αυτοί οι γονείς κατηγορούσαν τον γιο τους για τον θάνατο του παππού. Μετά από χρόνια αποκαλύπτεται η σοκαριστική αλήθεια!

Τον κατηγόρησαν επειδή δεν τον πρόσεχε όταν συνέβη και που δεν προσπάθησε να του σώσει την ζωή.

Το παιδί, ωστόσο, κρύβει ένα μυστικό που θα άλλαζε τα πάντα. Κρατούσε αυτό το φορτίο για όλο αυτό το καιρό και πιθανώς να είναι καταδικασμένος να συνεχίσει για τη υπόλοιπη ζωή του. Δεν είναι ο μόνος παππούς που κρύβει κάτι, που αποκαλύπτεται μετά τον θάνατό του, μιας και βρίσκονται πολλά κρυμμένα μυστικά στα νοσοκομεία!

Μάλλον για να πάρει ανακούφιση, ο 28χρονος αποφάσισε να μοιραστεί ανώνυμα την ιστορία του στο διαδίκτυο.

«Ήμουν έφηβος και ο παππούς μου είχε ήδη πάει στο νοσοκομείο πιο πολλές φορές από ότι μπορούσα να μετρήσω.

Ήταν επιζών πολιομυελίτιδας και είχε περάσει πολλές δυσκολίες. Είχε κουραστεί να ζει. Αλλά περισσότερο, είχε κουραστεί να ξυπνάει σε νοσοκομείο με ένα σωληνάκι στον λαιμό του.

Μία μέρα, με κάλεσε στο δωμάτιό μου και μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί. Μου είπε πως ήταν ένα νόμιμο έγγραφο που απαγόρευε από τα νοσοκομεία να προσπαθήσουν να σώσουν την ζωή του.

Μου είπε πως θα μπορούσε να εμπιστευτεί οποιονδήποτε από την οικογένεια για την ζωή του, αλλά ήμουν ο μόνος που μπορούσε να εμπιστευτεί με τον θάνατό του.

Λίγες μέρες μετά, με κάλεσε ξανά και μου είπε πως είχε μπελάδες. Κάθισα μαζί του ενώ έπαθε καρδιακό και τον κρατούσα στο κρεβάτι έτσι ώστε να μην πέσει από κάτω.

Αφού τα μάτια του έχασαν την λάμψη τους, τον σήκωσα και έκατσα λίγο μαζί του. Περίπου μία ώρα αργότερα κάλεσα ασθενοφόρο να αναφέρω τον θάνατό του, αφού είχε ήδη χάσει το χρώμα του.

Οι γονείς μου έφτασαν σπίτι λίγα λεπτά μετά το ασθενοφόρο και ποτέ δεν τους ειδοποίησα γιατί αυτό θα τους έδειχνε τι είχα σχεδιάσει με τον παππού μου.»

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share