Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτή η φωτογραφία με το πλοίο είναι αληθινή! Δεν πάει το μυαλό σας στο πώς συνέβη...και δεν είναι photoshop!

Και όμως εξηγείται!

18 Φεβρουαρίου 2020 11:40
Αυτή η φωτογραφία με το πλοίο είναι αληθινή! Δεν πάει το μυαλό σας στο πώς συνέβη...και δεν είναι photoshop!

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε ένα πλοίο που φαίνεται να πετάει, η οποία είναι 100% αληθινή. Δεν πάει το μυαλό σας στο πώς έχει συμβεί αυτό!

Έχουμε δει τον τελευταίο καιρό πολλά παράξενα πράγματα που μας δημιουργούν πολλά ερωτήματα σχετικά με το τι συνέβη.

Είναι στην πραγματικότητα μια εκπληκτική οφθαλμαπάτη, και δεν είναι η μόνη φωτογραφία, μιας και αυτή με μια 13χρονη είναι το ίδιο αμφιλεγόμενη!

Η εικόνα φαίνεται από τους θεατές και μεταδίδεται μέσω της τηλεόρασης και είναι πραγματική και όχι ψηφιακά επεξεργασμένη. Αυτό δεν σημαίνει ότι το σκάφος είναι πραγματικά στον αέρα.

Το αποτέλεσμα οφείλεται σε ένα σπάνια ατμοσφαιρικό φαινόμενο γνωστό ως ανώτερος αντικατοπτρισμός, μια οπτική ψευδαίσθηση που προκαλείται από τη διάθλαση του φωτός.

Πλοίο φάντασμα επιπλέει στον Ωκεανό εδώ και 9,5 χρόνια!

To Wild Eyes εντοπίστηκε κοντά στη Νήσο Καγκουρό μετά την εγκατάλειψή του από μία 16χρονη τον Ιούνιο του 2010. Το σκάφος δηλαδή με το οποίο η 16χρονη κοπέλα, επιχείρησε να φέρει εις πέρας την ριψοκίνδυνη αποστολή της. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μια τέτοιου είδους ιστορία μιας και πριν από λίγο καιρό το Athensmagazine.gr σας είχε παρουσιάσει μία ιστορία που ήθελε ένα πλοίο φάντασμα να ξεπροβάλλει μετά από 120 χρόνια.

Η ιστορία της Άμπι Σάντερλαντ που ήθελε να γίνει ο νεαρότερος άνθρωπος στον κόσμο που θα έκανε τον γύρο του κόσμου με ένα σκάφος, φαίνεται πως... ζει ακόμα, μέσω του Wild Eyes.

Περίπου 9,5 χρόνια μετά την εγκατάλειψή του, το σκάφος εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο κοντά στη Νήσο Καγκουρό, προκαλώντας εντύπωση που μετά από τόσο μεγάλο διάστημα που είναι ακυβέρνητο δεν έχει βυθιστεί ακόμα και όλοι έκαναν λόγο για ένα πλοίο φάντασμα!

Η νεαρή κοπέλα ξεκίνησε το ταξίδι της, στις 23 Ιανουαρίου του 2010 από την Καλιφόρνια, αλλά αναγκάστηκε να σταματήσει στο Μεξικό λόγω προβλημάτων στην μηχανή. Τον Φεβρουάριο σάλπαρε ξανά και τρεις μήνες μετά έφτασε στο Ακρωτήρι Χορν, όπου αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει νέες επισκευές πριν αναχωρήσει εκ νέου.

Στις 10 Ιουνίου, την ώρα που βρισκόταν στον Ειρηνικό Ωκεανό και συγκεκριμένα στο Αρχιπέλαγος Κεργκελέν, χτυπήθηκε από τους δυνατούς ανέμους και με το δορυφορικό της τηλέφωνο εκτός λειτουργίας, αναγκάστηκε να ρίξει φάρους εκτάκτου ανάγκης.

Τη νύχτα που ακολούθησε την πέρασε μόνη της σε ένα ακυβέρνητο σκάφος , μέχρι να την σώσει οι αρχές της Αυστραλίας και να την μεταφέρουν στο γαλλικό νησί Ρεϋνιόν από όπου και επέστρεψε σπίτι της.

H περιπέτειά της αυτή έγινε ταινία, ενώ η ίδια έγραψε και βιβλίο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share