Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Κατηγορούσαν επί 14 χρόνια τον εγγονό για τον θάνατο του παππού...Αποκαλύφθηκε όμως η σοκαριστική αλήθεια!

Συμβαίνει και μένει κρυφό...

18 Φεβρουαρίου 2020 10:59
Κατηγορούσαν επί 14 χρόνια τον εγγονό για τον θάνατο του παππού...Αποκαλύφθηκε όμως η σοκαριστική αλήθεια!

Για 14 χρόνια, αυτοί οι γονείς κατηγορούσαν τον γιο τους για τον θάνατο του παππού. Μετά από χρόνια αποκαλύπτεται η σοκαριστική αλήθεια!

Τον κατηγόρησαν επειδή δεν τον πρόσεχε όταν συνέβη και που δεν προσπάθησε να του σώσει την ζωή.

Το παιδί, ωστόσο, κρύβει ένα μυστικό που θα άλλαζε τα πάντα. Κρατούσε αυτό το φορτίο για όλο αυτό το καιρό και πιθανώς να είναι καταδικασμένος να συνεχίσει για τη υπόλοιπη ζωή του. Δεν είναι ο μόνος παππούς που κρύβει κάτι, που αποκαλύπτεται μετά τον θάνατό του, μιας και βρίσκονται πολλά κρυμμένα μυστικά στα νοσοκομεία!

Μάλλον για να πάρει ανακούφιση, ο 28χρονος αποφάσισε να μοιραστεί ανώνυμα την ιστορία του στο διαδίκτυο.

«Ήμουν έφηβος και ο παππούς μου είχε ήδη πάει στο νοσοκομείο πιο πολλές φορές από ότι μπορούσα να μετρήσω.

Ήταν επιζών πολιομυελίτιδας και είχε περάσει πολλές δυσκολίες. Είχε κουραστεί να ζει. Αλλά περισσότερο, είχε κουραστεί να ξυπνάει σε νοσοκομείο με ένα σωληνάκι στον λαιμό του.

Μία μέρα, με κάλεσε στο δωμάτιό μου και μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί. Μου είπε πως ήταν ένα νόμιμο έγγραφο που απαγόρευε από τα νοσοκομεία να προσπαθήσουν να σώσουν την ζωή του.

Μου είπε πως θα μπορούσε να εμπιστευτεί οποιονδήποτε από την οικογένεια για την ζωή του, αλλά ήμουν ο μόνος που μπορούσε να εμπιστευτεί με τον θάνατό του.

Λίγες μέρες μετά, με κάλεσε ξανά και μου είπε πως είχε μπελάδες. Κάθισα μαζί του ενώ έπαθε καρδιακό και τον κρατούσα στο κρεβάτι έτσι ώστε να μην πέσει από κάτω.

Αφού τα μάτια του έχασαν την λάμψη τους, τον σήκωσα και έκατσα λίγο μαζί του. Περίπου μία ώρα αργότερα κάλεσα ασθενοφόρο να αναφέρω τον θάνατό του, αφού είχε ήδη χάσει το χρώμα του.

Οι γονείς μου έφτασαν σπίτι λίγα λεπτά μετά το ασθενοφόρο και ποτέ δεν τους ειδοποίησα γιατί αυτό θα τους έδειχνε τι είχα σχεδιάσει με τον παππού μου.»

89χρονος παππούς γκρίνιαζε όταν τον σέρβιρε αυτή η κοπέλα! Μόλις όμως πέθανε, δεν φαντάζεστε αυτό που της συνέβη!

Κάθε φορά που πήγαινε αυτός ο παππούς σε αυτό το μαγαζί γκρίνιαζε σε αυτή την σερβιτόρα. Όποιος είναι σερβιτόρος, ξέρει ότι πρέπει να είναι πάντα χαμογελαστός...Έτσι όταν πέθανε της άλλαξε η ζωή!

Η σερβιτόρα Μελίνα Σαλαζάρ κάνει ακριβώς αυτό. Όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν πελάτη ο οποίος διαμαρτύρεται και δημιουργεί πρόβλημα, πάντα καταφέρνει να τον εξυπηρετήσει με χαμόγελο.

Ήταν η μόνη σερβιτόρα στο Τέξας, που εξυπηρετούσε τον δύστροπο πελάτη , Γουόλτερ «Μπάκ» Σγουόρντς. Ήταν ένας 89 ετών βετεράνος Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν εκκεντρικός και αγενής, μερικές φορές ακόμη και προσβλητικός όταν εκείνη προσπαθούσε να πάρει την παραγγελία του. Ήταν ένας εφιάλτης για το όλο το προσωπικό του εστιατορίου και ερχόταν καθημερινά. Αν και περίεργος όταν πέθανε αποκαλύφθηκε η άλλη πλευρά του εαυτού του, όπως έγινε και με έναν άλλο παππού λίγα λεπτά πριν πεθάνει στο νοσοκομείο!

Με ατέλειωτη υπομονή, η Μελίνα έπαιρνε καθημερινά την παραγγελία του, χωρίς παράπονο και πάντα κατάφερνε να του σερβίρει το φαγητό του με τον τρόπο που ήθελε. (Του άρεσαν τα γεύματα του να είναι καυτά). Παρά την κακή συμπεριφορά του, πάντα απαντούσε με ένα γενναιόδωρο χαμόγελο.

Μετά από επτά χρόνια καθημερινής ρουτίνα , ο Γουόλτερ δεν εμφανίστηκε. Η Μελίνα άρχισε να αναρωτιέται πού ήταν. Μια μέρα, ενώ διάβαζε εφημερίδα, ανακάλυψε ότι είχε πεθάνει. Λίγο αργότερα, οι δικηγόροι του ήρθαν σε επαφή μαζί της και την ενημέρωσαν ότι, επειδή πάντα ήταν καλή μαζί του, της είχε αφήσει μια κληρονομιά. Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Ο βετεράνος της άφησε 50.000 δολάρια και ένα αυτοκίνητο.

Η Μελίνα ζήτησε να πει την ιστορία της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Παρακολουθήσετε εδώ:

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share