Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Έχασε πάνω από 50 κιλά σε 10 μήνες κι έγινε μια πανέμορφη τραγουδίστρια-ηθοποιός!

Οι εικόνες τα λένε όλα!

16 Φεβρουαρίου 2020 23:20
Απίστευτο! Έχασε πάνω από 50 κιλά σε 10 μήνες κι έγινε μια πανέμορφη τραγουδίστρια-ηθοποιός!

Μία τραγουδίστρια-ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει χάσει πάνω από το μισό του σωματικού βάρους της σε μόλις 10 μήνες – και η φοβερή της μεταμόρφωση βοήθησε να ξεκινήσει η καριέρα της, ενώ μπορείτε να θυμηθείτε το γάμο όπου ο γαμπρός έφυγε φεύγοντας για τον πιο απίστευτο λόγο.

Η Gianna Sciortino, 22 ετών, από το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, που ζύγιζε 107 κιλά, έχασε 50 κιλά σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά από επέμβαση στο γαστρικό μανίκι.

Από τότε που έχασε τα επιπλέον κιλά, η καλλιτέχνης έχει γίνει επιτυχημένη και έχει πάνω από 175.000 followers στο Instagram και 3.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube, στο οποίο έχει καταγράψει όλη την εμπειρία απώλειας βάρους και το ταλέντο της στο τραγούδι.

Το ανερχόμενο αστέρι φοβόταν ότι το βάρος της την εμπόδιζε να έχει μια επιτυχημένη καριέρα στον χώρο της ψυχαγωγίας, που την ώθησε να υποβληθεί σε δραματική μεταμόρφωση απώλειας βάρους.

Η επίδοξη ηθοποιός είχε προσπαθήσει να χάσει βάρος τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αλλά το σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών την δυσκόλευε να χάσει βάρος – παρά το πρόγραμμα υγιεινής διατροφής.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, η Gianna αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γαστρικό μανίκι σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσει τελικά τους πόνους της πείνας.

Η Gianna τώρα μοιάζει με ένα τελείως διαφορετικό άτομο, ακόμα και όσοι ήταν κοντά στον αγώνα της δυσκολεύονται να την αναγνωρίσουν.

“Ήμουν υπέρβαρη από την ημέρα που γεννήθηκα,” εξηγεί. “Σε όλη μου τη ζωή, έτρωγα πάντα υγιεινά και γυμναζόμουν όσο το δυνατόν περισσότερο, αλλά μετά από πολλές επισκέψεις στον γιατρό, ανακάλυψα ότι τα επίπεδα των ορμονών μου ήταν σε ανισορροπία.”

Συνέχισε: “Μέχρι την ηλικία των 18 ετών, είχα διαγνωστεί με το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών εξαιτίας του σωματικού βάρους που πήρα και αγωνιζόμουν να χάσω.”

“Έκανα οντισιόν για τόσους διαφορετικούς ρόλους, αλλά πάντα ένιωθα σαν να κρίνομαι για το βάρος μου και όχι για τις επιδόσεις μου. Ένιωσα σαν να έλεγαν, καλή δουλειά για ένα εύσωμο κοpίτσι. Πάντα ήθελα να χάσω βάρος και ποτέ δεν σταμάτησα να δοκιμάζω διαφορετικές δίαιτες.”

Η μεγάλη στιγμή της Gianna ήρθε το φθινόπωρο του 2016, όταν τελικά επιλέχθηκε για να παίξει το χαρακτήρα που ταυτιζόταν περισσότερο – την Tracy Turnblad στη ταινία Hairspray.

Έτσι, όταν τελείωσε η παράσταση στη Νέα Υόρκη, η Gianna αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα για δραστικά μέτρα για να πετύχει μια νέα εμφάνιση.

“Τον Ιούνιο του 2017, έκανα τη χειρουργική επέμβαση στο γαστρικό μανίκι,” είπε. “Μόλις δέκα μήνες μετά, κατάφερα να χάσω τα 50 κιλά.

“Αυτή η χειρουργική επέμβαση έκοψε ουσιαστικά μέρος του στομάχου μου για να με κάνει λιγότερο πεινασμένη. Δεν θέλω να ακούγεται τόσο εύκολο γιατί δεν ήταν.”

Πριν από τη χειρουργική επέμβαση, η Gianna έκανε μια υγρή διατροφή και τώρα γυμνάζεται πέντε ημέρες την εβδομάδα, τρώει μόνο ψάρια με λαχανικά και πίνει νερό.

Από τότε έχει κόψει το κόκκινο κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα και δεν τρώει μετά τις 7.30μμ.

“Έξι μήνες πριν από τη χειρουργική επέμβαση έκανε μια σειρά δοκιμών και έπρεπε να περάσω ψυχολογικές εξετάσεις,” εξήγησε. “Έπρεπε να συνεργαστώ με έναν διατροφολόγο και έπρεπε να κάνω υγρή διατροφή πριν από τη χειρουργική επέμβαση.”

“Ήταν όμως η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Σε συνδυασμό με γυμναστική υψηλής έντασης πέντε φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο, τώρα τρώω μόνο ψάρια και λαχανικά με νερό ως το μοναδικό μου ποτό.

Προσθέτει: “Οι δικοί μου άνθρωποι σοκαρίστηκαν με την εμφάνισή μου και πολλοί δεν με αναγνωρίζουν. Πριν, έτρωγα πάρα πολύ – ήταν υγιεινό – κοτόπουλο και λαχανικά, αλλά έφαγα πάρα πολύ.

“Και όσο άρχισα να δέχομαι το γεγονός ότι ήμουν υπέρβαρη και προσπαθούσα να κάνω τα αδύνατα δυνατά, όταν το σόου έληξε, ήμουν πάλι παχύσαρκη.

“Ήμουν τόσο καταθλιπτική και μισούσα τον εαυτό μου. Δεν υπήρχαν παραστάσεις για μένα να παίξω γιατί ήμουν υπέρβαρη – δεχόμουν ακόμα bullying και οι άνθρωποι νόμιζαν ότι ήμουν ένα αστείο.

“Ήξερα ότι έπρεπε να κάνω κάτι επειδή δεν ήμουν ευτυχισμένη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην αγαπάς ό,τι κάνεις και να μην είσαι χαρούμενος.

“Τώρα, με την επιτυχημένη παρουσία μου στα κοινωνικά μέσα, νιώθω ότι μπορώ να με λάβουν σοβαρά υπόψη.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share