Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Ο πιο "γλυκός" θάνατος... Πέθανε σε διαγωνισμό γλυκών!

Απίστευτο!

15 Φεβρουαρίου 2020 18:12
Αδιανόητο: Ο πιο

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στην Αυστραλία σε ένα διαγωνισμό κατανάλωσης γλυκών, όταν μια 60χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της! Ενώ μόλις λίγα 24ωρα πριν τραγικό θάνατο βρήκε μια μαθήτρια που καθώς χάζευε στο κινητό της την πάτησε λεωφορείο!

Eνας διαγωνισμός ο οποίος γίνεται μόνο με γλυκά lamington (μια τοπική λιχουδιά της Αυστραλίας που είναι ένα είδος κέικ σοκολάτας με τριμμένη καρύδα).

Η 60χρονη φέρεται ότι κατέρρευσε στη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης που πραγματοποιούνταν σε ένα ξενοδοχείο στο Χέρβεϊ Μπέι του Κουίνσλαντ με αφορμή τον χθεσινό εορτασμό της Ημέρας της Αυστραλίας.

Η γυναίκα δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επιτόπου, αλλά αργότερα κατέληξε στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η 60χρονη είχε μόλις βάλει στο στόμα της ένα από τα κέικ όταν φάνηκε να δυσκολεύεται.

Το Ξενοδοχείο Beach House ανάρτησε ένα μήνυμα στο Facebook εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια και τους φίλους της γυναίκας, η οποία δεν κατονομάστηκε.

Η διεύθυνσή του ευχαρίστησε την υπηρεσία ασθενοφόρων για την άμεση και επαγγελματική της απάντηση την ώρα που εξελισσόταν το τραγικό αυτό περιστατικό.

Οι διαγωνισμοί κατανάλωσης τροφίμων, στους οποίους κερδίζει ο γρηγορότερος, είναι πολύ δημοφιλείς στο πλαίσιο του ετήσιου εορτασμού της Ημέρας της Αυστραλίας, μιας εθνικής γιορτής για την άφιξη των πρώτων Ευρωπαίων στην Αυστραλία.

Οι διαγωνιζόμενοι κερδίζουν κάποιο έπαθλο για τη μεγαλύτερη κατανάλωση ποσοτήτων κέικ, πίτας, χοτ ντογκ ή άλλων τροφίμων σε προκαθορισμένο χρόνο.

Απίστευτο βίντεο: Μητέρα προσπάθησε να μιλήσει με την νεκρή κόρη της μέσω εικονικής πραγματικότητας! Μόλις δείτε τι έγινε θα δακρύσετε!

Απίστευτο είναι αυτό που πρόσφερε η δυνατότητα της εικονικής πραγματικότητας σε μια μητέρα, η οποία συγκίνησε στην προσπάθεια της να μιλήσει έτσι με την κόρη της, ενώ πατέρας δεν πίστευε σε αυτό που έβλεπε μπροστά του, προσπαθώντας να κάνει δώρο στον 4χρονο γιο του ένα δεινόσαυρο.

Η κορεάτικη εταιρία Munhwa Broadcasting Corporation, παρουσίασε ζωντανά ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Meeting you». Η ιστορία αφορούσε στην 7χρονη, Nayeon, που πέθανε το 2016 από μία σπάνια ασθένεια. Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, η Jang Ji-sung, μητέρα της επτάχρονης, «επανενώνεται» με την νεκρή κόρη της με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

Η μητέρα φορώντας τα ειδικά γυαλιά και γάντια εικονικής πραγματικότητας, μπορούσε να δει και να αγγίξει την κόρη της, η τρισδιάστατη εικόνα της οποίας είχε δημιουργηθεί και προγραμματιστεί να «αντιδρά» σε πραγματικό χρόνο με τα λόγια και τις κινήσεις της μητέρας.

Η εταιρία είχε εργαστεί για ένα διάστημα οκτώ μηνών, προκειμένου να δημιουργήσει με ακρίβεια το πρόσωπο, τη φωνή αλλά και τη φωνή του κοριτσιού.

Η μητέρα μέσω του ειδικού εξοπλισμού μπορούσε να δει και να συζητήσει με την 7χρονη μέσω της εικονικής πραγματικότητας, να τραγουδήσει μαζί της, να την παρακολουθήσει να παίζει, ακόμα και να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τούρτα και μπαλόνια. Η ευχή της μικρής για τα εικονικά γενέθλιά της ήταν η μητέρα της να μην πενθεί και να κλαίει άλλο πιά. Μάλιστα σε κάποια στιγμή, η μικρή φαίνεται να τρέχει προς το μέρος της δίνοντας στη μητέρα ένα λουλούδι λέγοντας «μαμά, μπορείς να δεις ότι δεν πονάω πια, έτσι;».

Στο τέλος της εικονικής συνάντησης, η Nayeon ξαπλώνει για να κοιμηθεί, λέγοντας πως έχει κουραστεί και η μητέρα της την αποχαιρετά. Παρόντες στο στούντιο κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ήταν ο πατέρας και τα αδέρφια της Nayeon.

Σε συνέντευξη που έδωσε η Jang Ji-sung αμέσως μετά, φαινόταν εξουθενωμένη από την δυνατή εμπειρία που είχε βιώσει. Όπως εξήγησε η ίδια, αποφάσισε να συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ ώστε να βοηθήσει ανθρώπους που βιώνουν την απώλεια ενός αγαπημένου τους προσώπου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share