Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Δραπέτευσε από τη φυλακή και στέλνει στην αστυνομία... Χαιρετίσματα από την Ταϊλάνδη!

Θεούλης!

15 Φεβρουαρίου 2020 17:04
Απίστευτο: Δραπέτευσε από τη φυλακή και στέλνει στην αστυνομία... Χαιρετίσματα από την Ταϊλάνδη!

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε φυλακές του Βελγίου καθώς ένα δραπέτης φαίνεται να ευχαριστιέται περισσότερο το γεγονός ότι κατάφερε να κοροϊδέψει τις αρχές παρά το ότι πλέον είναι ελεύθερος έστω και παράνομα. Ο δραπέτης απ' ότι φαίνεται έχει θράσος μιας και στέλνει στην αστυνομία καρτ ποστάλ με... "Χαιρετίσματα από την Ταϊλάνδη"! Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε κάτι "τραγικό" για μια δραπέτευση μιας και λίγο καιρό πριν κάποιος άνδρας μεταμφιέστηκε σε γυναίκα για να καταφέρει να δραπετεύσει!

Ο 26χρονος Βελγομαροκινός δραπέτευσε στις 19 Δεκεμβρίου από τη φυλακή του Τουρνχούτ μαζί με άλλους τέσσερις συγκρατούμενούς του. Είναι ο μοναδικός που διαφεύγει ακόμη. Οι τρεις συνελήφθησαν στο Βέλγιο λίγες ώρες μετά την παράτολμη απόδρασή τους, ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου στην Ολλανδία.

Εκτός από την κάρτα, ο Σεκάκι έστειλε στην υπηρεσία και το αναγνωριστικό ταμπελάκι που φορούσε στη φυλακή, όπου αναγράφονται το όνομα και το επώνυμό του.

Ο Ουαλίντ Σεκάκι είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του σε ανταλλαγή πυρών στο Βέλγιο το καλοκαίρι του 2015, σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι VRT. Πλέον, έχει εκδοθεί σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Είναι αδελφός του Ασράφ Σεκάκι, του επονομαζόμενου «βασιλιά των αποδράσεων» επειδή το 2009 διέφυγε με ελικόπτερο από τη φυλακή της Μπριζ.

Απίστευτο! Κρατούμενος δραπέτευσε επειδή είχε πονόδοντο!

Ο πόνος του δοντιού είναι από τους ισχυρότερους, τους πιο επίμονους και τους πιο ενοχλητικούς πόνους γι' αυτό και εν μέρη τον δικαιολογήσαμε τον συγκεκριμένο κρατούμενο. Μπορεί να είναι πολλοί οι άνθρωποι που φοβούνται τον οδοντίατρο σε σημείο να μην περνούν ούτε έξω από την πόρτα του αλλά πολλές φορές δεν μπορείς να το αποφύγεις, όπως για παράδειγμα ένα μωρό που γεννήθηκε με ένα δόντι και σε ηλικία μόλις 12 ημερών έπρεπε να επισκεφθεί τον οδοντίατρο.

Ο συγκεκριμένος κρατούμενος λοιπόν που κρατείτο σε φυλακή της Σουηδίας είχε έναν επίμονο πόντο στο δόντι γι' αυτό και αποφάσισε να δραπετεύσει με σκοπό να επισκεφθεί τον οδοντίατρο. Φυσικά, το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο άσθενης - κρατούμενος αμέσως μετά επέστρεψε στο σωφρονιστικό κατάστημα και παραδόθηκε.

Ο κρατούμενος το έσκασε στις αρχές Νοεμβρίου από τη φυλακή του Έστραγκορντ, στη νοτιοδυτική Σουηδία, μόλις δύο ημέρες προτού να ολοκληρώσει την ποινή του, επειδή «πονούσαν τα δόντια του και ήθελε να πάει στον οδοντίατρο», ανέφεραν οι σωφρονιστικές υπηρεσίες.

«Φεύγοντας από τον οδοντίατρο, πήγε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο 51χρονος είχε παραπονεθεί στη διεύθυνση της φυλακής ότι πονούσε, τέσσερις ημέρες προτού αποφασίσει να δραπετεύσει.

«Είχε πρηστεί όλο το πρόσωπό μου» εξήγησε ο ίδιος στην εφημερίδα Dagens Nyheter. «Στο τέλος δεν άντεχα άλλο» πρόσθεσε.

Η διεύθυνση της φυλακής αποφάσισε να τιμωρήσει τον δραπέτη προσθέτοντας άλλες 24 ώρες κράτηση στην ποινή φυλάκισης του ενός μήνα που του είχε επιβληθεί αρχικά.

Ο 51χρονος, που πλέον έχει αποφυλακιστεί, είπε στην εφημερίδα ότι πάνω απ' όλα χαίρεται που του πέρασε ο πονόδοντος. «Τώρα, το μόνο που απομένει είναι να πληρώσω τον οδοντίατρο» είπε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share