Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αδιανόητο: Επισκέφθηκε οίκο ανοχής και λίγο μετά βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Τι συνέβη;

15 Φεβρουαρίου 2020 16:27
Αδιανόητο: Επισκέφθηκε οίκο ανοχής και λίγο μετά βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Ένα αδιανόητο περιστατικό χωρίς προηγούμενο σημειώθηκε στα διάσημα κόκκινα φανάρια της πόλης Πατάγια στην Ταϊλάνδη όταν ένας Βρετανός τουρίστας έκλεισε ραντεβού με μια ιερόδουλη αλλά τελικά κατέληξε αιμόφυρτος μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τι συνέβη όμως;

Κάποια στιγμή ο 30χρονος κάλεσε ασθενοφόρο φωνάζοντας ακατάληπτα. Οι διασώστες έσπευσαν στο δωμάτιο νομίζοντας ότι υπήρχε τραυματισμός από μαχαίρι. Ωστόσο όταν μπήκαν, αντίκρισαν τον 30χρονο να φορά ένα σορτς και δίπλα του καθόταν η ιερόδουλη. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι ανατριχιαστικό συμβαίνει στο κρεβάτι του πληρωμένου έρωτα μιας και λίγο καιρό πριν ένας Βρετανός συνελήφθη μετά από αλλόκοτο και ακραίο έρωτα με πόρνη που οδήγησε στον θάνατο της!

Στο κρεβάτι υπήρχε μια λίμνη αίματος και ο 30χρονος προσπάθησε να εξηγήσει τι του συνέβη. Όπως προέκυψε, από τη μεγάλη ένταση της σεξουαλικής πράξης, κόπηκε ο χαλινός του πέους του, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί.

Ο ίδιος δεν δέχτηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, καθώς ντρεπόταν για τον τραυματισμό του.

Ένας 13χρονος έβαλε USB καλώδιο στο πeoς του και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Η... εξερεύνηση σε μικρές ηλικίες δεν είναι καθόλου περίεργο φαινόμενο, ούτε και αφύσικο. Ωστόσο, όλα έχουν ένα όριο, όπως διαπίστωσε και ένας 13χρονος Κινέζος, ο οποίος στην προσπάθεια να μάθει τις δυνατότητες του πέους του, έβαλε ένα καλώδιο USB σε αυτό. Συναγερμός: Εάν βρείτε usb σε έναν τοίχο μην το τραβήξετε!

Μάλιστα, αφού έκοψε μια άκρη από το βύσμα, κατάφερε να το εισχωρήσει περίπου 20 εκατοστά στην ουρήθρα, με αποτέλεσμα το καλώδιο να φτάσει μέχρι την κύστη και να μην μπορεί να το βγάλει. Έτσι, πάνω στον πανικό του, απευθύνθηκε στους γονείς του, οι οποίοι και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να έρχονται αντιμέτωποι με ένα όχι τόσο συνηθισμένο θέαμα.

Ένας 13χρονος έβαλε USB καλώδιο στο πeoς του και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Οι γιατροί του Παιδικού Νοσοκομείου του Χάρμπιν υπέβαλαν σε επέμβαση την επόμενη ημέρα τον 13χρονο έφηβο, ο οποίος πήρε τελικά εξιτήριο μετά από δύο εβδομάδες.

«Έκοψε την μία άκρη του καλωδίου, την έβαλε στην ουρήθρα του και έφτασε μέχρι την κύστη του. Εκεί μπερδεύτηκε και δημιουργήθηκε κάτι σαν κόμπος, με αποτέλεσμα να μην βγαίνει προς τα έξω και να μείνει κολλημένος», είπε η Ξου Λιγιάν, που προχώρησε στην επέμβαση.

Όσο για τον έφηβο, σίγουρα την επόμενη φορά που θα εξερευνήσει το σώμα του.

Έπαθε σοκ όταν του είπαν ότι το πeος του μετατρέπεται σε κόκαλο!

Έπαθε σοκ όταν του είπαν ότι το πeος του μετατρέπεται σε κόκαλο!

Μπορεί να φαίνεται απίθανο όμως συνέβη! Σε έναν άντρα το πeος του άρχισε σε μετατρέπεται σεκόκαλο! Το πιο φοβερό είναι ο λόγος που το έπαθε αυτό... Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος πέους για τους άνδρες και ποιο για τις γυναίκες;

Ο άτυχος 63χρονος Αμερικανός, που δεν κατονομάζεται, έπεσε στον δρόμο και χτύπησε στο γόνατο, γι’ αυτό και πετάχτηκε ως το Lincoln Medical and Mental Health Center της Νέας Υόρκης για να βγάλει μια ακτινογραφία

Γι’ αυτούς τους πόνους που τον ταλαιπωρούσαν στο γόνατο πήγε στο νοσοκομείο και δεν περίμενε στα σίγουρα να μάθει ότι πάσχει από οστεοποίηση πeους.

Έπαθε σοκ όταν του είπαν ότι το πeος του μετατρέπεται σε κόκαλο!

Οι γιατροί παρατήρησαν ωστόσο έκπληκτοι στην ακτινογραφία ότι οστεοκύτταρα σχηματίζονταν πάνω στον ανδρισμό του. Μοιράστηκαν μαζί του τα νέα, αλλά το σοκ ήταν προφανώς ανυπέρβλητο που ο άντρας έφυγε από το νοσοκομείο και δεν ξαναγύρισε ποτέ!

Έτσι περιγράφουν το περιστατικό στο άρθρο τους στο περιοδικό «Urology Case Reports», καθώς η ιστορία έμεινε εκεί. Αρκεί πάντως να πούμε ότι λιγότερα από 40 τέτοια περιστατικά έχουν καταγραφεί στα ιατρικά χρονικά και κάποιες φορές συνδέονται με νεφροπάθειες και καρκίνους.

«Δεν μπορέσαμε να εκτιμήσουμε τις αιτίες, καθώς ο ασθενής μας αποφάσισε να φύγει παρά τις ιατρικές συμβουλές»…

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share