Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Χωρικοί ξεκοίλιασαν τίγρη υπό εξαφάνιση γιατί νόμιζαν ότι είχε υπερφυσικές ικανότητες!

Προσοχή σκληρές εικόνες!

15 Φεβρουαρίου 2020 10:50
Φρίκη: Χωρικοί ξεκοίλιασαν τίγρη υπό εξαφάνιση γιατί νόμιζαν ότι είχε υπερφυσικές ικανότητες!

Xωρικοί σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Ινδονησίας σκότωσαν και ξεκοίλιασαν μια τίγρη της Σουμάτρας, που είναι είδος υπό εξαφάνιση και στην συνέχεια την κρέμασαν στην οροφή ενός κτιρίου.

Οι χωρικοί σε ένα χωριό στην βόρεια Σουμάτρα νόμιζαν ότι η τίγρης είχε υπερφυσικές ικανότητες και μια ομάδα ακολούθησε τα ίχνη της μέσα στην ζούγκλα, δεν είναι λίγες οι φορές δυστυχώς που βλέπουμε τέτοια αποτρόπαια περιστατικά!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τίγρης επιτέθηκε στους χωρικούς και εκείνοι αποφάσισαν να σχεδιάσουν ένα πλάνο για να την σκοτώσουν.

Παλούκωσαν την τίγρη με ένα δόρυ, της έβγαλαν τα σωθικά και μετά την κρέμασαν στην οροφή ενός κτιρίου για να την δουν όλοι.

Τον προηγούμενο μήνα η τίγρης είχε επιτεθεί σε μια ομάδα ανθρώπων που την ακολουθούσε και τραυμάτισε σοβαρά 2 από αυτούς.

Αργότερα, οι χωρικοί αποφάσισαν να εκδικηθούν την τίγρη και να την σκοτώσουν παρά τις προειδοποιήσεις από τις Αρχές να μην πειράξουν την τίγρη που είναι προστατευόμενο είδος υπό εξαφάνιση.

Ένας άντρας κρατάει την πατούσα της τίγρης, καθώς την ανεβάζουν πάνω στο ταβάνι.

«Δυστυχώς δεν μας άκουσαν. Αντίθετα, σκότωσαν την τίγρη και στην συνέχεια την κρέμασαν σε ένα ταβάνι για την δουν όλοι. Είναι πολύ λυπηρό», ανέφερε ένας εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.

Οι τίγρεις της Σουμάτρας θεωρούνται εξαιρετικά απειλούμενο είδος και βρίσκονται υπό την προστασία της Διεθνούς Ένωσης Προστασίας της Φύσης. Αυτή την στιγμή υπάρχουν στην άγρια φύση περίπου 400-500 τίγρεις.

Μόνο το 5% των ανθρώπων μπορεί να δει την δεύτερη τίγρη! Εσείς; (photos)

Tο σύνολο των ανθρώπων που έκαναν το τεστ και αναζήτησαν την δεύτερη τίγρη μέσα στον πίνακα, μόνο το 5%ν κατάφερε να την βρει, ήτοι το 95% από αυτούς που ερωτήθηκαν, απλά... απέτυχαν. Σε λίγες ημέρες ο κόσμος είναι έτοιμος για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral ένα τεστ το οποίο πρέπει να το ολοκληρώσετε σε 73 δευτερόλεπτα!

Ο Ντόναλντ Ραστ δημιούργησε έναν εξαιρετικό πίνακα, όπου στο κέντρο υπάρχει μία τίγρης και κυριαρχεί στον καμβά. Κάπου εκεί βρίσκεται και μία δεύτερη τίγρης, η οποία είναι κρυμμένη και στόχος είναι να την βρείτε, χωρίς να καταφύγετε άμεσα στην λύση.

«Ο ρεαλισμός είναι το στυλ του, αλλά θέλει να πάει τη φαντασία του θεατή ένα βήμα παραπέρα», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του καλλιτέχνη αναφορικά με το έργο του. Εσείς μπορείτε να βρείτε την κρυμμένη τίγρη;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share