Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θα σας φτιάξει την μέρα: Ένας ουρακοτάγκος του έκλεψε την κάμερα και έβγαλε τις καλύτερες selfies που έχετε δει!

Απίστευτο!

15 Φεβρουαρίου 2020 09:44
Θα σας φτιάξει την μέρα: Ένας ουρακοτάγκος του έκλεψε την κάμερα και έβγαλε τις καλύτερες selfies που έχετε δει!

Ένας νεαρός ουρακοτάγκος ανακάλυψε την κρυμμένη κάμερα του φωτογράφου Ian και άρχισε να τραβάει selfies. Παρότι ο Wood δουλεύει με τα ζώα αυτά εδώ και δεκαετίες, στο πρόσφατο ταξίδι του στο εθνικό πάρκο του Μπόρνεο, συνάντησε μερικές ανατροπές.

Αποφάσισε να κρύψει την GoPro κάμερά του για μερικές κοντινές λήψεις, με τη θεωρία ότι ακόμη κι αν την έβρισκε κάποιο από αυτά τα ευφυή πρωτεύοντα (τα πιο ευφυή, μάλιστα) απλώς θα αδιαφορούσε.

Τελικά, όμως ένας τρίχρονος ουρακοτάγκος τη βρήκε, τη μάζεψε και άρχισε να τη δαγκώνει. Ο Wood ανησύχησε, όχι για την κάμερα, όπως είπε, αλλά επειδή φοβήθηκε μήπως πνιγεί.

Όταν την έβγαλε από το στόμα του, κατά λάθος άρχισε να πατάει το κουμπί και να τραβάει εκατοντάδες φωτογραφίες. Μισή ώρα αργότερα, ο ουρακοτάγκος είχε πάρει την κάμερα μαζί του πάνω σε ένα δέντρο κι άρχισε να την περιεργάζεται. Λίγο μετά, την βαρέθηκε, την πέταξε και έτσι ο Wood κατάφερε να διασώσει τις λήψεις.

Γυναίκα δημοσίευσε αυτή τη selfie στο Instagram και έγινε πανικός! Ο λόγος; Δεν θα πιστεύετε αυτό που βλέπετε!

Όταν είδαμε τη selfie της κοπέλας στο Instagram πάθαμε πλάκα και με τα δεκάδες σχόλια, αλλά και με αυτό που είδαμε.

Μετά την 13χρονη που έστειλε selfie και τρόμαξε τους πάντες, γνωρίσαμε την Raylynn, η οποία έχει αποκτήσει μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο λογαριασμό της στα social media και έχει γίνει μια σταρ του Instagram.

Η φήμη της άρχισε να μεγαλώνει όταν αποφάσισε να διαδώσει θετική εικόνα για το σώμα της.

Οι γοφοί της έχουν περίμετρο 177 εκατοστά, αλλά αυτό δε την σταματάει να μοιραστεί δημόσια την ιδιαίτερη εμφάνισή της."Παίρνω βάρος από τη μέση και κάτω", δήλωσε η Raylynn σε συνέντευξή της στην εκπομπή The Doctors.

Η Raylynn πρόσθεσε ότι αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι κοινό στην οικογένειά της. Οι γυναίκες στην οικογένεια τείνουν να έχουν μικρή μέση και φαρδιά λεκάνη.Πολλοί κατηγορούν την Raylynn ότι επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της ή ότι έχει κάποια πάθηση. Ο Δρ. Andrew Ordon την εξέτασε και διέγνωσε ότι έχει λιποίδημα.

Το λιποίδημα αποτελεί νόσο του λιπώδους ιστού, αγνώστου ακόμη αιτιολογίας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ανώμαλη κατανομή λιπώδους ιστού κυρίως στις γυναίκες. Οι περισσότεροι ασθενείς αντιμετωπίζουν το λιποίδημα με λιποαναρρόφηση, ωστόσο η Raylynn επιλέγει να αποδεχτεί το σώμα της.

"Δεν είναι ένα ψεγάδι που μπορώ να κρύψω…Δε μπορώ να το κρύψω. Πρέπει να το αποδεχτώ. Πρέπει απλά να βρεις την ομορφιά στο ψεγάδι σου", αναφέρει η ίδια.

Ο Δρ. Travis Stork συμφώνησε με τη θετική αντιμετώπιση της Raylynn για τη μοναδική της εμφάνιση.

"Η Raylynn είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ατόμου που αγαπάει τον εαυτό του και απολαμβάνει τη ζωή", πρόσθεσε ο γιατρός.





 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share