Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Έβαλε κόλλα στα γεννητικά όργανα της συζύγου του! Ο λόγος; Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Σοκ!

14 Φεβρουαρίου 2020 22:32
Αδιανόητο: Έβαλε κόλλα στα γεννητικά όργανα της συζύγου του! Ο λόγος; Θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ένας 36χρονος άνδρας από την Κένυα είχε υποψίες πως η γυναίκα του τον απατά και συγκεκριμένα πως είχε ερωτικές επαφές με τέσσερις διαφορετικούς άντρες. Φυσικά κανείς δεν είναι χαρούμενος στην ιδέα και μόνο πως το άλλο του μισό μπορεί να τον απατά, μην ξεχνάμε τον άντρα που απάτησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια έκανε ένα τραγικό τατουάζ για να καταφέρει να τον συγχωρήσει.

Ο 36χρονος λοιπόν καθώς ετοιμαζόταν να φύγει ένα ταξίδι στη Ρουάντα, αποφάσισε να σφραγίσει με σουπερ κόλλα στιγμή τα γεννητικά όργανα της γυναίκας του προκειμένου όπως πίστευε, να μην πάει με άλλον. Έβαλε το σχέδιο του σε εφαρμογή ένα βράδυ πριν φύγει και αφού η γυναίκα του είχε κοιμηθεί. Την ακινητοποίησε και άδειασε μέσα της ένα μεγάλο σωληνάριο κόλλας. Η γυναίκα με φρικτούς πόνους, ούρλιαζε και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Αμέσως ασκήθηκε δίωξη για βαρύτατα αδικήματα, στον Dennis ο οποίος συνελήφθη. Στους αστυνομικούς είπε πως είχε βρει μηνύματα άλλων ανδρών στο κινητό της γυναίκας του και ότι έκανε το έκανε για να σώσει το γάμο του.

Αδιανόητο: Έβαλαν πυροτέχνημα στα γεννητικά όργανα άνδρα! (Video)

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα social media φαίνεται ο άνδρας γυμνός και γυναίκες να του τοποθετούν στα γεννητικά όργανα το πυροτέχνημα!

Σοκαριστικό: Του έκοψαν τα γεννητικά όργανα γιατί πρήστηκαν σαν μπαλόνια και σάπισαν! (photos)

Αφού του το δένουν στη συνέχεια γίνεται έκρηξη!

Mέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η περιοχή στην οποία έλαβε χώρα το περιστατικό ούτε η κατάσταση του άνδρα.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί: Έκανε έρωτα με χιονάνθρωπο! Τι συνέβη στα γεννητικά του όργανα;

Ένας 64χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με κρυοπαγήματα στα γεννητικά του όργανα, αφού προσπάθησε μεθυσμένος να κάνει έρωτα με…χιονάνθρωπο! Αμερικανίδα δάγκωσε καμήλα στα... γεννητικά όργανα!

«Σε κάποιους μπορεί να φαίνεται αστείο, αλλά τα κρυοπαγήματα σε αυτό το σημείο είναι κάτι πολύ σοβαρό», ανέφερε ο γιατρός Marc Arnadeu και πρόσθεσε: «Μπορεί να προκαλέσει μόλυνση και γάγγραινα, με αποτέλεσμα το μέλος του κ. Gillespie να ακρωτηριαστεί. Είναι πολύ λυπηρό».

Σοκ! Μωρό γεννήθηκε με τρία πόδια, δύο γεννητικά όργανα και χωρίς πρωκτό! (photo)

Ως ιατρικό θαύμα αντιμετωπίζεται η περίπτωση ενός μωρού στη Ρωσία, το οποίο γεννήθηκε με τρία πόδια, δύο γεννητικά όργανα και χωρίς πρωκτό, και έπειτα από πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις, έχει αρχίσει πλέον να ζει μία φυσιολογική ζωή. Σπάνιο ιατρικό περιστατικό: Μωρό γεννήθηκε χωρίς μάτια! (photos)

Η ανωμαλία είχε εντοπιστεί στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά οι γονείς αποφάσισαν να μην την διακόψουν και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους στη συνέχεια για να αποκαταστήσουν τα προβλήματα. Άφησε το νεογέννητο μωρό της μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και έφυγε μακρυά - 10 χρόνια μετά, σκάει η βόμβα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση διδύμων, κατά την οποία μόνο το ένα έμβρυο αναπτύχθηκε.

Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό τον Ιούλιο του 2018 και υποβλήθηκε σε κατεπείγουσα χειρουργική επέμβαση προκειμένου να είναι σε θέση να αφοδεύει.

Έναν μήνα αργότερα, το μεσαίο πόδι αφαιρέθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων “Άγιος Βλαδίμηρος” της Μόσχας. Την επέμβαση ανέλαβαν δυο εκ των κορυφαίων παιδοχειρουργών της Ρωσίας, ο Γιούρι Σοκολόφ και η Ευγενία Κάρτσεβα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι χειρουργοί ουρολόγοι Βλαντιμίρ Ρουνένκο, Αντρέι Ρουντίν και Σαβρ Μπουρίνοφ, αφαίρεσαν το δεύτερο πέος και την επιπλέον ουρήθρα του βρέφους και ακολούθησε μία επιπλέον επέμβαση για τον σχηματισμό του πρωκτού στη σωστή θέση.

Το μωρό είναι σήμερα 14 μηνών και έχει αρχίσει να ζει μία φυσιολογική ζωή. «Περπατάει κανονικά και εξερευνά τον κόσμο», δήλωσε αξιωματούχος του ρωσικού Υπουργείου Υγείας. Αναμένεται να υποβληθεί σε άλλη μία χειρουργική επέμβαση στον πρωκτό, σε περίπου τρεις μήνες, προκειμένου να διασφαλιστεί η φυσιολογική λειτουργία του. Τόσο οι γιατροί, όσο και οι γονείς είναι αισιόδοξοι πως και αυτήν τη φορά όλα θα πάνε καλά. Ο μικρός έχει αποδειχθεί μαχητής και έχει βγει νικητής από όλες τις μάχες που έχει δώσει.

Φρίκη: "Σιδέρωσε" τα γεννητικά όργανα του γιου του διότι... έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού!

«Ο άντρας ήρθε σε μένα να ζητήσει συμβουλή, δίχως να έχει συναίσθηση ότι η πράξη του έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην ψυχική υγεία του παιδιού. Υπάρχουν πολλές ανάλογες υποθέσεις», τόνισε ο ψυχολόγος που ανέδειξε τη φρικιαστική αυτή υπόθεση. Σοκ στην Κρήτη: Σκύλος δάγκωσε νεαρό άντρα στα γεννητικά όργανα!

Μία φρικιαστική υπόθεση στη Σαουδική Αραβία, ενδεικτική ωστόσο της άγνοιας και της βάρβαρης αντίληψης που επικρατεί περί των σεξουαλικών θυμάτων στην ευρύτερη περιοχή γενικότερα και στους λαούς που εφαρμόζουν το αυστηρό γράμμα της θρησκείας τους, βγήκε στο φως της δημοσιότητας, μετά την εξομολόγηση ενός πατέρα σε ειδικό ψυχολόγο.

Ο Σαουδάραβας πατέρας αποκάλυψε στο θεραπευτή του ότι «σιδέρωσε» τα γεννητικά όργανα του έφηβου γιου του, προκειμένου να τον τιμωρήσει διότι... έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από άλλα αγόρια της ηλικίας του! Με άλλα λόγια, αφού το παιδί υπέστη ομαδικό βιασμό από συνομήλικούς του, υπέστη και τη βάρβαρη τιμωρία από τον πατέρα του, ο οποίος του προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στα γεννητικά του όργανα, χρησιμοποιώντας καυτό σίδερο.

Ο ψυχολόγος, όντας σοκαρισμένος, «ανέβασε» την ακραία αυτή περίπτωση στα social media, προκειμένου να αναδείξει το μέγεθος ενός προβλήματος και ειδικότερα την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τους δικούς τους ανθρώπους τα θύματα σεξουαλικής βίας στη Σαουδική Αραβία.

«Ο άντρας ήρθε σε μένα να ζητήσει συμβουλή, δίχως να έχει συναίσθηση ότι η πράξη του έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην ψυχική υγεία του παιδιού. Υπάρχουν πολλές ανάλογες υποθέσεις, καθώς οι οικογένειες επιλέγουν να τιμωρήσουν τα παιδιά τους επειδή υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση, ή προτιμούν να μην απευθυνθούν καθόλου στους ειδικούς, ζητώντας βοήθεια», τόνισε ο ψυχολόγος από τη Σαουδική Αραβία.

«Είναι ο τρόπος με τον οποίο "προγραμματίζεται" ο εγκέφαλός τους. Τιμωρούν τα θύματα, αντί για τους θύτες», πρόσθεσε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share