Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σφήνωσε μέσα σε μια λεκάνη τουαλέτας καθώς προσπαθούσε να... Η συνέχεια σοκάρει!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

14 Φεβρουαρίου 2020 21:26
Σφήνωσε μέσα σε μια λεκάνη τουαλέτας καθώς προσπαθούσε να... Η συνέχεια σοκάρει!

Θαρραλέος αποδείχθηκε ένας νεαρός από τη Νορβηγία που στην προσπάθεια του να σώσει το κινητό τηλέφωνο του φίλου του βρέθηκε ολόκληρος σφηνωμένος μέσα σε μια λεκάνη τουαλέτας. Η αλήθεια είναι πως τελευταία φορά που ακούσαμε για κάτι ζωντανό μέσα σε μια λεκάνη ήταν ένα φίδι, αλλά για ολόκληρο άνθρωπο, είναι η πρώτη και "τρομακτική" φορά!

Στο Ντράμεν, κοντά στο Όσλο, ο παράτολμος Κάτο Μπέρνστεν Λάρσεν, 20 ετών, σκέφτηκε να μπει στο άνοιγμα του βόθρου, η είσοδος του οποίου είναι μεγαλύτερη από εκείνη της λεκάνης της τουαλέτας. Για καλή του τύχη, πέρασε πρώτα τα πόδια του από την τρύπα.

«Προσπάθησα πρώτα να πιάσω το κινητό με ένα ξύλο, αλλά δεν έγινε τίποτα. Τότε, πήδηξα μέσα», αφηγήθηκε ο ίδιος στην εφημερίδα VG. «Έμεινα εκεί καμιά ώρα, ήμουν πανικόβλητος» συνέχισε, εξηγώντας ότι ένιωθε τα πόδια «ζώων» στο σώμα του.

Νιώθωντας αηδία και ναυτία, προσπάθησε να βγει από τον βόθρο, αλλά μάταια: είχε σφηνώσει στην τρύπα. Μην έχοντας άλλη επιλογή, κάλεσε σε βοήθεια την πυροσβεστική υπηρεσία.

«Αποδείχθηκε σχετικά εύκολη για εμάς αυτή η αποστολή. Στείλαμε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων με ένα αλυσοπρίονο και κόψαμε το μπροστινό μέρος της τουαλέτας», εξήγησε η εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, Τίνα Μπροκ.

Παραδέχτηκε πάντως ότι ήταν η πρώτη φορά που η υπηρεσία αντιμετώπισε τέτοιο περιστατικό. Ο βόθρος, που εκκενώνεται μία φορά τον χρόνο, «ήταν αρκετά γεμάτος», πρόσθεσε.

Παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες, το κινητό τηλέφωνο δεν σώθηκε.

Δεν κρατιόταν να πάει στην τουαλέτα - Μόλις έκατσε, κατάλαβε πως είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος!

Δεν κρατιόταν να πάει στην τουαλέτα! Μόλις έκατσε, κατάλαβε πως είχε κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος!

Ο John, από το κανάλι τους αποφάσισε να κάνει μια φάρσα στο άλλο του μισό, Nikki, αφού εκείνη είχε βάλει κόλλα σε ένα καπέλο που είχε κολλήσει στο κεφάλι του, 4 χρόνια πριν. Αν δείτε και αυτή τη φάρσα σίγουρα θα κλάψετε στα γέλια, ο θάμνος που κάνει τους περαστικούς να ουρλιάζουν!

Για να της το ανταποδώσει, εκείνος την κόλλησε στην τουαλέτα.

Έπρεπε να πάει οπωσδήποτε στο μπάνιο, έτσι δεν πρόσεξε καν τη λεκάνη, υποθέτοντας ότι είναι καθαρή. Ωστόσο, ο John είχε βάλει κόλλα στιγμής λίγο πριν.

Όταν προσπάθησε να σηκωθεί, κατάλαβε πως είχε κολλήσει εντελώς. Αντί να τη βοηθήσει, γελούσε μαζί της και την κορόιδευε.

Η Nikki του ζήτησε για ασετόν που θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Τελικά, άρχισε να ξεκολλάει το δέρμα της από τη λεκάνη, κάτι που θα πρέπει να πόνεσε πολύ.

Το καλύτερο είναι πως όλα αυτά τα κατέγραφε ο John με την κάμερα του. Η μικρή τους κόρη ήταν επίσης εκεί και έβλεπε, αν και μάλλον δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε.

Δείτε τη φάρσα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ξεκαρδιστική φάρσα με τις πετσέτες που μας έκανε να κλάψουμε απ' τα γέλια!

Κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει διάφορες φάρσες από διάφορα μέρη του κόσμου, άλλες αθώες και άλλες μακάβριες όπως αυτή που έκανε μια ολόκληρη οικογένεια να ουρλιάζει!

Αυτή τη φορά το Athensmagazine.gr έψαξε και βρήκε μια αθώα αλλά παράλληλα ξεκαρδιστική φάρσα!

Τα δεδομένα απλά: Μπήκε μέσα σε σούπερ μάρκετ, πέταγε μια πετσέτα στο κεφάλι ανυποψίαστων ανθρώπων και μόλις αυτοί την έβγαζαν από το κεφάλι τους, συνειδητοποιούσαν ότι και ο φαρσέρ είχε… μια πετσέτα στο κεφάλι του.

Και τότε από που ήρθαν αυτές οι πετσέτες;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share