Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έπαθε σοκ όταν είδε μια άλλη γυναίκα να βγάζει selfie μέσα από την κρεβατοκάμαρά της. Οταν Δείτε την Γυναίκα του θα Απορήσετε

Τραγικό περιστατικό!

14 Φεβρουαρίου 2020 16:55
Έπαθε σοκ όταν είδε μια άλλη γυναίκα να βγάζει selfie μέσα από την κρεβατοκάμαρά της. Οταν Δείτε την Γυναίκα του θα Απορήσετε

Καθώς έψαχνε στο Instagram, μια οδοντίατρος από την Ρωσία έπαθε σοκ όταν είδε μια άλλη γυναίκα να έχει αναρτήσει selfie μέσα από την κρεβατοκάμαρά της.

Η Γιούλια Αγρανόβιτς είδε φωτογραφία και από την θέα του παραθύρου της κρεβατοκάμαράς της στην Αγία Πετρούπολη, ανάμεσα στις φωτογραφίες της Βλάντα Αμπράμοβιτς.

Η Βλάντα Αμπράμοβιτς

Αλλά, τα πράγματα χειροτέρεψαν κυρίως όταν είδε φωτογραφίες του συζύγου της στο Instagram αυτής της γυναίκας.

Τότε, η Γιούλια σχολίασε την φωτογραφία με την θέα, γράφοντας: «Όμορφη θέα από την κρεβατοκάμαρα του άντρα μου».

Ο σύζυγος της Γιούλια αρχικά είπε ότι όταν εκείνη έλειπε από το σπίτι, κάλεσε κάποιους φίλους του για ποτό πριν πάνε στον κινηματογράφο και ότι η Βλάντα ήταν η κοπέλα ενός φίλου του.

«Όταν ήρθαν καλεσμένοι, θα μπορούσαν να είχαν πάει στην κουζίνα για να πιουν τσάι, όχι στην κρεβατοκάμαρα» του είπε εκείνη.

Η Βλάντα απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram αμέσως μετά το σχόλιο της Γιούλια, αλλά έσπευσε να γράψει ανάρτηση σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο παραδέχθηκε ότι κοιμήθηκε με τον σύζυγο της Γιούλια.

Τελικά, η Γιούλια ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Γυναίκα δημοσίευσε αυτή τη selfie στο Instagram και έγινε πανικός! Ο λόγος; Δεν θα πιστεύετε αυτό που βλέπετε!

Όταν είδαμε τη selfie της κοπέλας στο Instagram πάθαμε πλάκα και με τα δεκάδες σχόλια, αλλά και με αυτό που είδαμε.

Μετά την 13χρονη που έστειλε selfie και τρόμαξε τους πάντες, γνωρίσαμε την Raylynn, η οποία έχει αποκτήσει μισό εκατομμύριο ακόλουθους στο λογαριασμό της στα social media και έχει γίνει μια σταρ του Instagram.

Η φήμη της άρχισε να μεγαλώνει όταν αποφάσισε να διαδώσει θετική εικόνα για το σώμα της.

Οι γοφοί της έχουν περίμετρο 177 εκατοστά, αλλά αυτό δε την σταματάει να μοιραστεί δημόσια την ιδιαίτερη εμφάνισή της."Παίρνω βάρος από τη μέση και κάτω", δήλωσε η Raylynn σε συνέντευξή της στην εκπομπή The Doctors.

Η Raylynn πρόσθεσε ότι αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό είναι κοινό στην οικογένειά της. Οι γυναίκες στην οικογένεια τείνουν να έχουν μικρή μέση και φαρδιά λεκάνη.Πολλοί κατηγορούν την Raylynn ότι επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της ή ότι έχει κάποια πάθηση. Ο Δρ. Andrew Ordon την εξέτασε και διέγνωσε ότι έχει λιποίδημα.

Το λιποίδημα αποτελεί νόσο του λιπώδους ιστού, αγνώστου ακόμη αιτιολογίας, η οποία χαρακτηρίζεται από την ανώμαλη κατανομή λιπώδους ιστού κυρίως στις γυναίκες. Οι περισσότεροι ασθενείς αντιμετωπίζουν το λιποίδημα με λιποαναρρόφηση, ωστόσο η Raylynn επιλέγει να αποδεχτεί το σώμα της.

"Δεν είναι ένα ψεγάδι που μπορώ να κρύψω…Δε μπορώ να το κρύψω. Πρέπει να το αποδεχτώ. Πρέπει απλά να βρεις την ομορφιά στο ψεγάδι σου", αναφέρει η ίδια.

Ο Δρ. Travis Stork συμφώνησε με τη θετική αντιμετώπιση της Raylynn για τη μοναδική της εμφάνιση.

"Η Raylynn είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ατόμου που αγαπάει τον εαυτό του και απολαμβάνει τη ζωή", πρόσθεσε ο γιατρός.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share