Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάθαμε πλάκα: Τουρκάλα τραγουδίστρια είναι γιαγιά 71 ετών και μοιάζει με 35!

Θα τρίβετε τα μάτια σας!

14 Φεβρουαρίου 2020 13:43
Πάθαμε πλάκα: Τουρκάλα τραγουδίστρια είναι γιαγιά 71 ετών και μοιάζει με 35!

Θεωρείται μία από τις ομορφότερες Τουρκάλες τραγουδίστριες καταφέρνοντας να διατηρήσει την νεανική της εμφάνιση παρά την ηλικία της και δεν διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά πίσω από την αιώνια νεανικότητά της.

Η Άζντα Πεκάν γνωστή στους θαυμαστές της ως «Superstar» ήταν ηθοποιός προτού εκπροσωπήσει την Τουρκία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, προτού ξεκινήσει την καριέρα της στις ΗΠΑ.

Η ξανθιά καλλονή έχει την απροσδιόριστη χροιά μιας πολύ νεότερης γυναίκας, αλλά στην πραγματικότητα είναι 71 ετών.

Και σύμφωνα με την ίδια, η εκπληκτικά λαμπερή της εμφάνιση βασίζεται στην υγιεινή διατροφή.

Όπως λέει η ίδια: «Προσέχω πάντα τι τρώω. Δεν περιορίζω τις επιλογές μου. Μου αρέσουν και τα κεμπάπ και τα ψάρια».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε επίσης πως η συχνή άσκηση παίζει ρόλο στην άψογη σιλουέτα της ενώ παραδέχεται πως έχει κάνει πλαστική στήθους και πως επισκέπτεται ιαματικά λουτρά κατά της γήρανσης στην Ελβετία.

Ακόμη αναφέρει: «Περπατάω, πίνω πολύ νερό. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς νερό. Κάθε πρωί πίνω ένα μίγμα τζίντζερ-λεμονιού-μελιού σε ένα ποτήρι νερό.

Ποτέ δεν ήθελα να είμαι μια όμορφη γυναικεία φιγούρα. Αλλά πάντα προστατεύω το κορμί μου. Η γενετική και ο αθλητισμός συμβάλλουν πολύ στη διατήρηση της φόρμας».

Παρά την προχωρημένη ηλικία της, η Πεκάν λέει πως πλέον σκέφτεται να κάνει ένα μωρό.

Η ίδια δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης πως έχει ήδη συμβουλευτεί Αμερικανούς και Ινδούς γιατρούς για τεχνητή γονιμοποίηση.

Η Άζντα Πεκάν έγινε διάσημη στην πατρίδα της τη δεκαετία του ‘70, όταν εμφανίστηκε σε μια σειρά ταινιών προτού γίνει επαγγελματίας τραγουδίστρια.

Το 1980 εκπροσώπησε την Τουρκία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και μετά ξεκίνησε την καριέρα της στην Αμερική.

Το 2009, οι New York Times την συνέκριναν με την Σερ «χωρίς τις καμπύλες και με πιο κοσμοπολίτικη αύρα».

Πολλοί του είπαν, ότι είναι «λίγη» γι’αυτόν! Εκείνος όμως τους απάντησε με τον καλύτερο τρόπο!

Πήγαν στο St Barts για να γιορτάσουν την 20η τους επέτειο γάμου. Φαίνεται πως ο 47χρονος ηθοποιός και η 60χρονη σύζυγός του, είναι όσο ερωτευμένοι ήταν όταν παντρεύτηκαν το 1996. Κολύμπησαν μακρυά από την ακτή και πλατσούρισαν σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια! Αυτή η ιστορία μας θυμίζει και την 71χρονη που παντρεύτηκε τον φίλο του γιου της!

Φαίνεται πως δεν τους ένοιαζε τίποτα, αρκεί που είχαν ο ένας τον άλλο. Καθώς τελείωναν το μπάνιο τους πήγαν μαζί προς την ακτή και χέρι-χέρι κατευθύνθηκαν προς την παραλία.

Φαίνεται από το σώμα του πως είναι λάτρης της γυμναστικής. Αν και για τη γυναίκα του δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο. Βέβαια είναι και οι δύο πολύ χαμογελαστοί και υπάρχει πολύ ρομαντισμός στην ατμόσφαιρα.

Ο αφοσιωμένος σύζυγος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την γυναίκα του!

Μόλις βγήκαν στη ακτή, περπάτησαν προς τα πράγματά τους που είχαν αφήσει στις άδειες ξαπλώστρες. Η Deborra έριξε μια τελευταία ματιά στη θάλασσα πριν μαζέψει τα πράγματά της για να φύγει με τον άντρα της.

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται για να γίνει η προβολή της καινούργιας του ταινίας ‘Eddie the Eagle’ στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Taron Egerton.

Ενώ ήταν στο λευκό χαλί στο Σίδνεϊ, παραδέχτηκε πως σχεδίαζε ένα ταξίδι με τη γυναίκα του για να γιορτάσουν την επέτειό τους, μακρυά από όλους και όλα.

Οι δύο αστέρες του Hollywood έχουν δύο παιδιά τους Oscar και Ava και λένε πως είναι πραγματικά χαρούμενοι που γνώρισαν ο ένας τον άλλον και ζουν σε αυτόν τον ευτυχισμένο γάμο.

αι «λίγη» γι’αυτόν! Ο διάσημος όμως τους απάντησε με τον καλύτερο τρόπο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share