Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό το λιοντάρι ανέβηκε πάνω σε δέντρο για έναν απίστευτο λόγο. Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις δείτε!

Σοκ!

14 Φεβρουαρίου 2020 12:07
Αυτό το λιοντάρι ανέβηκε πάνω σε δέντρο για έναν απίστευτο λόγο. Θα σας κοπεί η ανάσα μόλις δείτε!

Το λιοντάρι της φωτογραφίας, έτρεξε και ανέβηκε στο δέντρο για ένα τρομερό λόγο! Μόλις δείτε θα μείνετε άναυδοι.

Συγκεκριμένα, το λιοντάρι, θέλησε να ανέβει στο δέντρο για να σωθεί, σε αντίθεση με μια αγέλη λιονταριών που ανέβηκε στο δέντρο για να φάει.

Μια διαφορετική τροπή πήρε το κυνήγι για ένα λιοντάρι. Ο υποτιθέμενος, βασιλιάς της ζούγκλας βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν αναγκάστηκε να καταφύγει στην ασφάλεια ενός κορμού δέντρου όταν ένιωσε πολύ… καυτή την ανάσα θυμωμένων βουβαλιών!

βουβάλια

Ο 63χρονος Χάρλες, εξερευνούσε την εκπληκτική άγρια ζωή στην Κένυα Αφρικής, μαζί με τη γυναίκα του, όταν βρέθηκε μπροστά σε αυτό το ασυνήθιστο θέαμα.

λιοντάρι

Όπως ανέφερε το ζευγάρι που μίλησε σε διεθνή μέσα, το κοπάδι προσπαθούσε να προστατέψει ένα νεογέννητο το οποίο ξαφνικά άρχισε να μοιάζει ανήσυχο. "Ξαφνικά, από το πουθενά, ένα αρσενικό λιοντάρι πετάχτηκε από μια κρυψώνα, αλλά σκαρφάλωσε αμέσως πάνω στο δέντρο με τα βουβάλια να κινούνται απειλητικά.", ανέφερε.

Πάντως, αν και το λιοντάρι έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια, κατάφερε και απέδρασε, τρέχοντας μακριά από τους διώκτες του.

λιοντάρι

Λιοντάρια ανεβαίνουν πάνω σε φορτηγό με κόσμο. Αυτό που γίνεται στη συνέχεια θα σας κόψει την ανάσα!

Ανακαλύψαμε τον πιο ξεχωριστό ζωολογικό κήπο, όπου τα άγρια ζώα και συγκεκριμένα τα λιοντάρια, περιφέρονται ελεύθερα και πλησιάζουν τον κόσμο που είναι μέσα στα φορτηγά.

Έχουμε δει πολλές φορές πως υπάρχουν ζωολογικοί κήποι που αφήνουν τα ζώα να πεθάνουν από την πείνα. Ένας από αυτούς είναι και στην Ινδονησία, όπου λιοντάρια και ελέφαντες χάνουν τη ζωή τους με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο. Ωστόσο, σήμερα θα δούμε έναν διαφορετικό ζωολογικό κήπο που σέβεται και αγαπά τα ζώα.

Αν λοιπόν, σας αρέσει να επισκέπτεστε τα άγρια ζώα αλλά απελπίζεστε με την ιδέα ότι αυτά ζουν στριμωγμένα, μέσα σε τεχνητές περιφράξεις, θα πρέπει να επισκεφτείτε τον ζωολογικό κήπο του Lehe Ledu στη Κίνα.

λιοντάρι

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, στον μοναδικό αυτό κήπο αναγνωρίζουν πως έχουν σφετεριστεί τους φυσικούς βιότοπους των ζώων, από κει και πέρα η επίσκεψη γίνεται – μέσα σε ασφαλές προστατευμένο όχημα.

Με σκοπό την προσέλκυση των εξωτικών ζώων, κομμάτια κρέατος δένονται στο εξωτερικό του οχήματος. Οι τουρίστες στη συνέχεια ταξιδεύουν μέσα από τις περιφράξεις, οπότε έρχονται σε άμεση και προσωπική επαφή με πλάσματα όλων των ειδών.

λιοντάρια

Ο ζωολογικός κήπος στην πόλη του Chongqing δίνει στον κόσμο την πλησιέστερη δυνατόν εμπειρία του γεύματος με τα ζώα – χωρίς να γίνονται οι ίδιοι το γεύμα. Οι τουρίστες μπορούν να ταΐσουν τα λιοντάρια, τίγρεις, και αρκούδες μέσα από μικρά ανοίγματα. Τα ζωντανά κοτόπουλα αποτελούν λιχουδιές, και ωθούν τα ζώα να πηδούν για να τα αρπάξουν.

Κάποιοι επικριτές επισημαίνουν ότι η απόσταση των τουριστών από τα νύχια των τίγρεων είναι σαν “μια ωρολογιακή βόμβα.”

ζωολογικός κήπος

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του κήπου, όμως, οι επισκέπτες έχουν ενημερωθεί για τους κινδύνους, και ”να κρατούν συνεχώς τα χέρια τους μέσα από τα κάγκελα, καθότι μια τίγρη δεν βλέπει διαφορά μεταξύ αυτών και του γεύματος.”

Κι όπως είπε:

“Θέλαμε να δώσουμε στους επισκέπτες μας την αίσθηση του κινδύνου της επίθεσης των μεγάλων αιλουροειδών αλλά όμως χωρίς το ρίσκο.”

Όταν το πάρκο άνοιξε το 2015, ήταν γεμάτο για τρεις μήνες. Παρόλο τον κίνδυνο, φαίνεται, οι τουρίστες προτιμούν να επισκέπτονται τα ζώα στο φυσικό τους περιβάλλον και ίσως αυτός αποδειχθεί ως ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για τους ζωολογικούς κήπους όλου του κόσμου!

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share