Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκυλάκια μαμά και μπαμπάς Γκόλντεν Ριτρίβερ βλέπουν τα νεογέννητα μικρά τους γεμάτοι αγάπη

Ραγίζει καρδιές!

14 Φεβρουαρίου 2020 11:19
Σκυλάκια μαμά και μπαμπάς Γκόλντεν Ριτρίβερ βλέπουν τα νεογέννητα μικρά τους γεμάτοι αγάπη

Τα ζώα είναι γεμάτα αγάπη και αθωότητα. Το βίντεο αυτό το αποδεικνύει. Μάλιστα τα ζώα μπορούν να μας δείξουν τι θα πει μητρότητα και πατρότητα ακόμα και στα σκυλάκια!

Στο συγκεκριμένα βίντεο που θα σας κάνει να χαμογελάσει η ψυχή σας βλέπουμε μια μαμά και έναν μπαμπά ράτσας Γκόλντεν Ριτρίβερ να βλέπουν τα νεογέννητα μικρά τους γεμάτοι αγάπη, μια ιστορία ανάλογη με την σκυλίτσα Ροντβάιλερ ξεκίνησε να γεννάει τα μεσάνυχτα και μέχρι το πρωί δεν προλάβαιναν να μετράνε κουτάβια!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ένα κουτάβι κάθεται στην αγκαλιά του κοριτσιού. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας αφήσει άφωνους!

Λιώσαμε όταν είδαμε ένα κουτάβι να κοιμάται στην αγκαλιά του κοριτσιού. Η κάμερα κατέγραψε την πιο γλυκιά εικόνα.

Τη μεγάλη αγάπη που συνδέει τα μικρά παιδιά με τα σκυλιά απέδειξε για ακόμα μία φορά ένα βίντεο που κάνει το γύρο του ίντερνετ τις τελευταίες ώρες.

Στα πλάνα που δημοσιεύθηκαν απεικονίζεται ένα κοριτσάκι να νανουρίζει το σκυλί της και το τελευταίο να αποκοιμιέται χαμογελαστό. Ως γνωστόν τα μικρά σκυλιά με τα μωρά έχουν ένα τρομερό δέσιμο, όπως είδαμε και με ένα κουτάβι που... ξάπλωσε μαζί με ένα μωρό.

Οι εικόνες του αξιαγάπητου ντουέτου έχουν γίνει viral προκαλώντας σχόλια αγάπης από τους θεατές.

Αυτή η απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού - Λίγο αργότερα όμως συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Αυτή η απεγνωσμένη σκυλίτσα ψάχνει να βρει τα κουταβάκια της παντού - Λίγο αργότερα όμως συμβαίνει κάτι ανατριχιαστικό!

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για μια μαμά από το να χάσει τα μωρά της.

Μια μαμά είναι μια μαμά, και δεν έχει σημασία σε τι είδος ανήκει και η φροντίδα των μωρών της εξακολουθεί να είναι νούμερο ένα προτεραιότητα.

Η σκυλίτσα στο βίντεο που ακολουθεί περιπλανιόταν άσκοπα όταν μερικοί άνθρωποι την είδαν και επικοινώνησαν με την φιλοζωική υπηρεσία. Το σκυλί είχε πρόσφατα γεννήσει, αλλά τα μωρά της δεν ήταν πουθενά στον ορίζοντα.

Ευτυχώς, οι διασώστες ήταν σε θέση να βοηθήσουν τη μαμά βρει τα κουτάβια της. Η στιγμή που επανασυνδέονται είναι πραγματικά πολύτιμη.

Έβαλαν κάμερα και άφησαν τον σκύλο μόνο του. Μόλις δείτε την συνέχεια θα κλάψετε!

Συγκινηθήκαμε, μόλις είδαμε τι έκανε ένας σκύλος, όταν τα αφεντικά του τον άφησαν μόνο στο σπίτι. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα είναι απίστευτο.

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δει να βάζουν κάμερα στα σπίτια για να δουν τι κάνουν τα σκυλιά τους όταν λείπουν. Όμως, πραγματικά αυτή ήταν η πρώτη φορά που συγκινηθήκαμε τόσο πολύ.

Το να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου δεν είναι τόσο εύκολο. Πρέπει να το πας στον κτηνίατρο, να του πάρεις τα φάρμακά του, να το κάνεις μπάνιο κτλ.. Στο τέλος της ημέρας, το να έχεις κουτάβι είναι πάνω κάτω σαν έχεις ένα παιδί.

Όμως αν το να είσαι ιδιοκτήτης σκύλου είναι δύσκολο, το να είσαι σκύλος πρέπει να είναι ακόμη δυσκολότερο. Ίσως να φαίνεται εύκολη η ζωή ενός σκύλου, όταν όμως αυτή εξαρτάται από έναν άνθρωπο και ειδικά όταν επικοινωνείς μαζί του με γαβγίσματα, πρέπει να είναι πολύ δύσκολη.

Αν δεν είσαι σίγουρος για το αν συμφωνείς με αυτό, τότε σίγουρα πρέπει να δεις το παρακάτω βίντεο.

Ο Keith και η σύζυγός του ήθελαν να ξέρουν τι κάνει το σκυλάκι τους όσο αυτοί λείπουν από το σπίτι. Έτσι πριν να φύγουν για δείπνο, τοποθέτησαν μια μικροκάμερα στην πλάτη του (μην ανησυχείτε ζυγίζει μόλις μερικά γραμμάρια).

Αυτό που κατέγραψε η κάμερα αποδεικνύει πως η ζωή των σκύλων δεν είναι πάντα όμορφη. Η αγάπη τους για εμάς είναι τόσο δυνατή, που το να μένουν μόνα τους μπορεί να είναι μια επίπονη εμπειρία.

Αφού διαβάσετε τα παρακάτω tips για το άγχος του αποχωρισμού, σιγουρευτείτε πως έχετε δει και το βίντεο που ακολουθεί.

Τα σκυλιά είναι πολύ κοινωνικά ζώα και αν ήταν στο χέρι τους, θα ήταν δίπλα μας συνέχεια. Όμως με τις καθημερινές μας υποχρεώσεις, αυτό δεν είναι εφικτό.

Έχει πλάκα να πιστεύουμε πως μόλις φεύγουμε το σκυλί μας απολαμβάνει το σπίτι μόνο του, αλλά στην πραγματικότητα, το πιο πιθανό είναι να υποφέρουν σε κάποιο βαθμό από το άγχος του αποχωρισμού.

Το άγχος του αποχωρισμού μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορες μορφές όπως το έντονο γάβγισμα ή το μάσημα στρωμάτων και μαξιλαριών. Μπορεί αυτές οι συμπεριφορές να είναι ενοχλητικές, αλλά είναι ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνει τα έντονα συναισθήματά του.

Όταν λοιπόν δεν έχετε άλλη επιλογή από το να αφήσετε το αγαπημένο σας σκυλάκι στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, τι πρέπει να κάνετε για να μειώσετε το άγχος του;

Μπορείτε να τον πάτε ένα μεγάλο περίπατο πριν να φύγετε από το σπίτι. Μια επίσκεψη στο πάρκο εκτός από την ευχαρίστηση που θα του προσφέρει, θα ισοπεδώσει και τη χημεία του εγκεφάλου του. Τα σκυλιά ασκούνται μέσα από τα συναισθήματα τους. Μπορείτε επίσης να προσλάβετε κάποιον να πηγαίνει βόλτα το σκύλο σας κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ή αν η δουλειά σας είναι κοντά στο σπίτι μπορείτε να περνάτε για μια γρήγορη βόλτα στη διάρκεια του διαλείμματός σας. Αυτό θα ήταν ωραίο και για τους δύο σας. Επίσης πρέπει να έχετε αφήσει πολλά παιχνίδια με τα οποία ο σκύλος σας θα ξοδέψει μερική ενέργεια.

Είναι αναπόφευκτο ένας ιδιοκτήτης σκύλου να τον αφήσει μόνο του στη διάρκεια της μέρας, πρέπει όμως να είναι σίγουρος πως το ζώο είναι ασφαλές και χαρούμενο όσο αυτός λείπει. Εσείς έχετε κάποιο σπέσιαλ tip να μοιραστείτε μαζί μας;

Για να δείτε τι κατέγραψε η μυστική κάμερα παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share