Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020

80% των ανθρώπων δεν βρίσκουν το τρελό κουίζ: Σας μοιάζει με απλό γραφείο; Δεν πρόκειται να βρείτε τι είναι!

Απίθανο!

14 Φεβρουαρίου 2020 08:32
80% των ανθρώπων δεν βρίσκουν το τρελό κουίζ: Σας μοιάζει με απλό γραφείο; Δεν πρόκειται να βρείτε τι είναι!

Νομίζετε ότι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία είναι γραφείο; Κι όμως πρόκειται για ένα κουίζ που δεν τον λύνει ούτε το 80% των ανθρώπων. Ωστόσο... κάντε μια προσπάθεια!

Μετά το κουίζ που κυριολεκτικά σας τρέλανε, έχουμε για εσάς ένα πιο δύσκολο κουίζ, που σίγουρα θα σας "βασανίσει".

Μπορεί να έχετε ακούσει για το "Minecraft", και πως οι πρωτοποριακοί και εφευρετικοί παίκτες του έχουν δημιουργήσει λειτουργικά αντικείμενα όπως υπολογιστές και πολύπλοκες μηχανές στο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας απλά τουβλάκια, σαν LEGO.

Ο καλλιτέχνης αυτής της ιστορίας το έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ο Kagen Sound είναι ένας γλύπτης ξύλου που ειδικεύεται σε απίστευτα όμορφα κουτιά γρίφων.

Τότε γιατί έφτιαξε ένα γραφείο; Δεν είναι στην πραγματικότητα γραφείο. Είναι, αλλά παράλληλα είναι και εκκλησιαστικό όργανο, παιχνίδι με γρίφους και υπολογιστής.

Είναι φτιαγμένο 100% από ξύλο, ακόμα και ο πνευματικός κύλινδρος και οι βίδες. Είναι ένα πανέμορφο έπιπλο, και το πιο κουλ κουτί με γρίφους. Ακόμα κι δεν είχε κρυφές εκπλήξεις, είναι όντως ένα ωραίο γραφείο από μόνο του.

Πρώτον, υπάρχει ένα εκκλησιαστικό όργανο που λειτουργεί κανονικά.

εύκολα κουίζ

Μπορεί να προγραμματιστεί να παίζει ένα κομμάτι που επιλέγει ο ιδιοκτήτης.

δύσκολα κουίζ

Να προγραμματιστεί; Ναι ο Kagen είναι και μαθηματικός.

κουίζ

Έφτιαξε μια περίπλοκη μνήμη που χρησιμοποιεί ξύλινα κομμάτια για να σχηματίσει ένα λογικό κύκλωμα.

κουίζ μαθηματικά

Καθώς λύνεις τους γρίφους στο γραφείο…

γρίφοι

Ξεκλειδώνει τον επόμενο γρίφο και αποθηκεύει κομμάτι του τραγουδιού στο στην ξύλινη μνήμη.

γρίφος

Μετά από 20 γρίφους και κρυμμένα στοιχεία, υπάρχει ένας γρίφος που αν λυθεί θα παίξει το τραγούδι.

εύκολα τεστ

Και ένα εκκρεμές θα ανοίξει έναν κρυφό θάλαμο.

γρήγορα τεστ

99% των ανθρώπων δεν μπορούν να λύσουν το κουίζ σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Εσύ μπορείς;

Έχουμε για εσάς ένα τρομερό κουίζ που σίγουρα το 99% των ανθρώπων δεν θα μπορεί να το λύσει σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα. Ωστόσο, αξίζει μια προσπάθεια.

Το Athensmagazine.gr καθημερινά σας παρουσιάζει τρομερά κουίζ τα οποία είναι για δυνατούς λύτες. Ένα από αυτά ήταν και το κουίζ με τις πατάτες, ένα απλό τεστ λογικής. Ωστόσο, σήμερα το κουίζ μας είναι ακόμα πιο δύσκολο. Για ρίξτε μια ματιά.

Μαθηματικά… είτε τα λατρεύεις, είτε τα μισείς. Αλλά στο σύγχρονο κόσμο, όπου υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για μαθηματικές ικανότητες, πρέπει να μάθουμε να τα αγαπάμε. Οι γρίφοι ή και τα κουίζ είναι ένα εργαλείο σχεδιασμένο να μας κάνει να εκτιμάμε τα μαθηματικά και συχνά γίνονται εθιστικοί. Ένας τέτοιος γρίφος έχει γίνει viral και προβληματίζει παιδιά και ενήλικες.

Στο κουίζ έχει τρεις αριθμούς τοποθετημένους μαζί σε μια εξίσωση με πρόσθεση. Το πρόβλημα, το οποίο έχει τέσσερις πιθανές λύσεις, σας ζητά να μετακινήσετε ένα από τα ξυλάκια για να λύσετε την εξίσωση. Η κωδικοποίηση με τα χρώματα και οι εύκολοι αριθμοί κάνουν τον γρίφο να μοιάζει εύκολος, αλλά έχει προβληματίσει πολλούς στα κοινωνικά δίκτυα.

έξυπνα κουίζ

Ένας από τους τέσσερις τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι μετατρέποντας το έξι σε μηδέν στον πρώτο αριθμό. Μεταφέροντας την πράσινη γραμμή δεξιά και κάθετα, δημιουργείται η εξίσωση 0+4+4.

Δεν ακούγεται δύσκολο, έτσι; Δείτε μερικές ακόμα λύσεις:

Μπορείτε να μετακινήσετε την κίτρινη κάθετη γραμμή από το σύμβολο της πρόσθεσης και να το μετατρέψετε σε σύμβολο αφαίρεσης. Μετά βάλτε την γραμμή αυτή πάνω δεξιά στο έξι και μετατρέψτε το σε οχτώ, σχηματίζοντας την εξίσωση: 8-4=4.

Η επόμενη λύση περιλαμβάνει την απομάκρυνση της μπλε κάθετης γραμμής από το έξι και την τοποθέτηση της στο πάνω μέρος του αριθμού του αποτελέσματος, από την δεξιά πλευρά. Τοποθετήστε την οριζόντια και θα σχηματιστεί ο αριθμός εννιά. Έτσι θα έχετε την εξίσωση: 5+4=9 - Η επόμενη λύση είναι πιο δύσκολη από όλες, αφού πρέπει να κάνετε το εξής:

Πάρτε την κίτρινη γραμμή από το συν και βάλτε την κάθετα στο κάτω μέρος του πρώτου τέσσερα. Έτσι θα έχετε την διπλή εξίσωση: 6-1-1=4. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτή η τελευταία λύση είναι σαν να κλέβεις, αλλά το μόνο που περιλαμβάνει είναι η μετακίνηση των γραμμών, άρα τεχνικά δεν είναι κλεψιά.

Παρ’όλο που κάποιοι θεωρούσαν τον γρίφο δύσκολο, άλλοι σχολίασαν το πόσο εύκολος είναι:

«Δεν είναι και πυρηνική επιστήμη, έτσι;» «Αν αυτό υποτίθεται ότι είναι δύσκολο, τότε είμαι ιδιοφυΐα.»

TAGS
 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share