Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκύλος δάγκωσε το 17 μηνών κορίτσι. Μόλις κατάλαβε γιατί το είχε κάνει, πάγωσε!

Θα πάθετε πλάκα!

14 Φεβρουαρίου 2020 07:55
Σκύλος δάγκωσε το 17 μηνών κορίτσι. Μόλις κατάλαβε γιατί το είχε κάνει, πάγωσε!

Ο σκύλος της φωτογραφίας, δάγκωσε και πέταξε μακρυά το 17 μηνών κορίτσι. Ωστόσο, μην ξεγελιέστε, καθώς το έκανε για έναν τρομερό λόγο.

Κάποιες ράτσες έχουν κακή φήμη λόγω της συμπεριφοράς τους, γι’αυτό και πολλοί αποφεύγουν να υιοθετούν τέτοιους σκύλους. Για παράδειγμα, τα πιτ μπουλ, τα ροτβάιλερ και τα ντόμπερμαν έχουν άσχημη φήμη. Συχνά όμως ο κόσμος ξεχνά ότι είναι επίσης γνωστά και για την αφοσίωση τους.

Όλοι γνωρίζουμε ιστορίες σκύλων που ξαφνικά έγιναν άγριοι, αλλά κατάφεραν να ηρεμήσουν και να βρουν μια οικογένεια να τους υιοθετήσει. Η παρακάτω ιστορία μπορεί να σας πείσει ότι με την σωστή εκπαίδευση και πολλή αγάπη, ένας σκύλος, όπως ένα ντόμπερμαν, αξίζει την εκτίμηση σας.

Αυτός είναι ο Χαν, ένα ντόμπερμαν, το οποίο δεχόταν κακοποίηση από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του.

Η Κάθριν, μια γυναίκα από την Αυστραλία, αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Η Κάθριν έχει επίσης και μια κόρη 17 μηνών. Ο Khan δέθηκε μέσα σε λίγες μέρες με την κόρη της Κάθριν. Έτσι, η μητέρα πίστεψε ότι μπορούσε να τους αφήσει να παίξουν μόνοι στην αυλή.

Ωστόσο, την τέταρτη μέρα από τότε που είχαν υιοθετήσει τον Χαν, η Κάθριν παρατήρησε μια παράξενη συμπεριφορά. Ο σκύλος φαινόταν να σπρώχνει και να σκουντάει το κοριτσάκι στο γρασίδι. Ξαφνικά, φάνηκε λες και ο Χαν δάγκωσε το μωρό, το άρπαξε και το πέταξε δίπλα. Η Κάθριν τρομοκρατήθηκε και σκέφτηκε ότι ο σκύλος είχε αρχίσει να γίνεται βίαιος.

Έτρεξε γρήγορα προς το μέρος τους, ώστε να υπερασπιστεί την κόρη της. Ωστόσο, εξεπλάγη όταν ο σκύλος άφησε το κορίτσι μόνο του και έτρεξε πίσω προς το μέρος όπου έπαιζαν. Η μητέρα γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ο Χαν προστάτευε το κοριτσάκι από ένα δηλητηριώδες φίδι που είχε μπει στην αυλή. Μια τέτοια ιστορία έχουμε δει ξανά, όταν ένας σκύλος δαγκώθηκε από φίδι για να σώσει την ιδιοκτήτριά του.

Τότε ο σκύλος φώναξε από το δάγκωμα του φιδιού. Γάβγισε και άρπαξε το φίδι, παρ’όλο που κυλούσε το δηλητήριο στο αίμα του. Μόλις έδιωξε το φίδι, κατέρρευσε. Ευτυχώς, η Κάθριν κατάφερε να τον μεταφέρει στον κτηνίατρο και να τον σώσει. Οι σκύλοι είναι απίθανα πλάσματα. Δένονται πολύ με τους ιδιοκτήτες τους και τους είναι απίστευτα αφοσιωμένοι.

Πώς σας φάνηκε η ιστορία τους;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share